Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:16 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема емоционалният тормоз и хипнозатанови  
Автор KapyHa ()
Публикувано06.08.10 22:50

след раздялата си спартньора си,с койтобяхме заедно 5 години,скойто връзката ни беше хубава, но не достатъчноздрава за да издържи на някои изпитания много страдах,въпреки това започнах наново. имах няколко връзки, кратички, нищо особено, безособенатръпкаи желание от моя страна. И тогава дойде той. Незнам какво ме привлече в него, но буквално веднага хлътнах,не можех даспя и да ям. Той много нагло си ме взе. И се почна. не знаех къде се намирам. Редуване на грубости с извинения,на обиди с оправдания,на изчезвания с безумни натрапвания. Знаци на внимание с думи "не съм влюбен". обяснения в любов с поведение на невлюбеност. Диви ревности и обвинения, паранои,съчетани с обиди на тема неатрактивност,визия и тн. Като се опитвам да се откъсна и да го разкарам виси пред вратата ми.

6 месеца от моя живот! най кошмарните 6месеца. Отидох да се моляв църква, защотоне бях добре. не знам как да го опиша,но бях развалина. последва събуждане и омраза..гняв. Защо сеполучава такова хипнотизиране и объркване...Сега ми сеструва,че всекинормален човек би се оттеглил при първия сигнал. Аз пробвах липробвах, но той ме увещаваше манипулираше, не работя достатъчно върху връзката ни,неполагам достатъчно усилия. И аз като на сън...объркано се съгласявах.ами да, нали връзките са работа.

След раздялата естествено атаките продължиха, реване колко е влюбен, лудобил влюбен, аз не поддавам. Заплахи, увещания, обяснения.
Обяснете ми този феномен? Има ли някой опит с такова нещо.
катонесивлюбен е лесно,виждаш играта на карта и ти е смешно, но катоси емоционално запленен е мнго трудно да хванеш спатиите наподобни типажи.

След прекратяване на отношенията имаше и епизод с душене и опит за изнасилване,последван естествено от обяснение в любов. момчето е по-младо от мен с 4 години, не знам как може да е такъв манипулатор, но явно на някои хора им идва отвътре.
Колкото повече човек си контролира емоциите, толкова по добре. уви...има хора,които те хипнотизирват с постоянно нелогично поведение свързано с мачкане, унижаване и обясняване в любов,увещания,тръшканици. Мозъкът ти се парализира, защото в случващото сеняма никакъв смисъл.

Тема Re: емоционалният тормоз и хипнозатанови [re: KapyHa]  
Автор KapyHa ()
Публикувано06.08.10 22:51

Моля,без нападания,че съм патка :)) проста и тъпа. Не съм. просто не знам какво се случи тогава. нямам опит с подобни отношения.

Да добавя...колко е хубавоооооо човек да е свободен:))) като ваканция. не ме бийте

Редактирано от KapyHa на 06.08.10 22:54.

Автор ellfa (обичаща)
Публикувано06.08.10 22:57

Ма кви нападения, аз онемях!
Мозъкът ти се парализира, защото в случващото сеняма никакъв смисъл.

Рестартирай се по някакъв начин, иначе хартдискът отиде!

Тема Re: емоционалният тормоз и хипнозатанови [re: ellfa]  
Автор KapyHa ()
Публикувано06.08.10 22:58

ами исках да ми върне едни неща,които ми беше взел без да ме пита. итой - разбира се, ела ще ти ги дам. и аз идиотката отидох у тях...и сещай се.

Аз съм се рестартирала уж, но още не ми е много ясно как да се справя с гнева...пък и със страха...

както и не знам защо ми липсват механизми за нормална реакция...изобщо..каква е нормалната реакция.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от KapyHa на 06.08.10 23:00.</EM></FONT></P>

Редактирано от KapyHa на 06.08.10 23:03.

Автор ellfa (обичаща)
Публикувано06.08.10 23:05

Со кротце, со благо и со малко кьотек.

Всеки избира сам как да се справи, ама ти си тежък случай, може и комбинация за тебе.Разрешено е!

Тема Re: емоционалният тормоз и хипнозатанови [re: ellfa]  
Автор KapyHa ()
Публикувано06.08.10 23:09

както казах,без саркастични коментари, моля. и аз немога да си обясня защо 6месеца му търпях простотиите и търсих грешката винаги в себе си. интересноми е да чуя дали има и други жени, които са изпадали вподобна ситуация? да не могат да се отскубнат от манипулиращ типаж и да изпаднат в тотално объркване. после да се събудят и да не могат да повярват,че са се връзвали.

а това,коетосе случи накрая (то се случи доста време след раздялата) наистина него бях очаквала, защото въпреки психическия тормоз , не е имало намек на физически такъв.

Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано06.08.10 23:14

Има. Аз. Плюс физически такъв. Като омагьосана! И не 6 месеца, почти 16 години брак и 5 години гаджалък, плюс 3 деца.
Шти мине, ако искаш

Събудииии се

Автор ellfa (обичаща)
Публикувано06.08.10 23:22

Къде видя сарказъм?? 2010г. сме тъдява и това трябва да видиш и да спре объркването!Съжалявам, ама аз не мога на дълго и на широко да ти обяснявам стратегии...Просто ти казвам да се стегнеш и да се осъзнаеш къде си, коя си и защо си там! .

Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано06.08.10 23:28

Купи си боксова круша и ръкавици, сериозно говоря, или колело, абе много активно движение, там гневът се излива с ползи!! /Божкеееей, искам да съм гневна и да не мъ мързи толкова...

/

Говори, говори, говори, на когото ти падне, тук, там, някъде.....

Ма крушата върши най-добра работа в началния гневен период

Автор LlRA.. (мission)
Публикувано07.08.10 00:01

Да , имах такъв случай. почти 3 години, живеехме на семейни начала...но той беше актьор по професия, та си обяснявах някак си наложената манипулация. После ми отне 6 безумни тежки месеца докато се освестя. Напуснах си дори жилището където живях...абе стара кофти история...с психически , а последната година и на 3 пъти и физически тормоз...но там беше намесен и алкохола

...добре, че се хареса с друга кака, та сам се махна...и аз идиотката страдах за него:))...жертва отвсЕкАде...сега се смея...но на никой не пожелавам това нещо...бегай бърже винаги от шизофреници...защото това за мен си е шизофрения...нищо , че н еса диспансеризирани

Тази вечер около 20 часа по руската ТВ гледах едно предаване-"Пусть говорят"-не това на Росен Петров:)))
Та там една жена, която е била в почти същата ситуация каза нещо много умно:

"Когато срещнете такъв мъж, бягайте бързо. И не си калявайте и тренирайте характера , а краката!"

Редактирано от LlRA.. на 07.08.10 00:03.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.