Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:41 16.11.24 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема ???нови  
Автор Глaвнaтa (Consilieri)
Публикувано30.05.10 12:38

Причина ли е липсата на качествен и редовен секс, за да се стигне до развод. Или жената просто търси под вола теле, за да скъса брачните окови, още повече ако имат дете...Ясно е че може да се намери компромис, вината е и на двамата и така....

Пояснения:

Редактирано от Глaвнaтa на 30.05.10 12:56.

Тема Re: ??? *DELETED*нови [re: Глaвнaтa]  
Автор orcad (регистриран)
Публикувано30.05.10 12:56

причина е

Тема Re: ???нови [re: Глaвнaтa]  
Публикувано30.05.10 12:57

и няма к`во се триеш
въпросинга си бв десетката
тиква

Тема Re: Ако възприемаш себе синови [re: Глaвнaтa]  
Автор sawana11 (необятна)
Публикувано30.05.10 13:19

като член на семейството, а не като главна шефка и то на тези години , нещата може и да се оправят ......

Прави са тези, които изтриха мнението си преди малко - първо търси повредата в твоя телевизор, пък после в този на другите.....

Не възприемай нещата само от гледна точка какво трябва да получаваш, а първо помисли ти какво си дала, за да имаш очаквания насреща.....

Живей добре днес, не съжалявай за вчера, но мисли за утре

Тема Re: Ако възприемаш себе синови [re: sawana11]  
Автор Глaвнaтa (Consilieri)
Публикувано30.05.10 13:31

Как какво съм дала? Родила съм му дете, подържам домакинството, пера го, готвя му, гладя го...Това малко ли е?

Автор Bлeчyro (Крокодил)
Публикувано30.05.10 13:33

Зарязвай го и идвай при мен

Говори ми ... умирам за глупости....

Публикувано30.05.10 13:35

малко е
..................
трябва и блясък в очите

ама?
ЕЙ!
ти имаш ли блясък в очите?
или само се ебаваш, с мъжки мислещите
..................
яко мога те смотам на приказка,
предупредена си
.изобщо не съм ти казал, че си путка заспала

Тема Самонови [re: Глaвнaтa]  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано30.05.10 13:39

по себе си, липсата на секс, не е причина за развод. То напоследък, какво ли се брои за причина, егати. Причина става това, което влече след себе си тази липса.

Понеже съм наясно, че няма да се наемеш да търсиш причината в "собствения си телевизор", когато си в епицентъра на нещата, а и самообвиненията са най-добрия начин да си довършиш психиката, то по-добре дай да видим, как да подобрим нещата за теб самата.

Редактирано от mirror_ на 30.05.10 13:41.

Автор PipilotaViktualija (не онази)
Публикувано30.05.10 13:49

Малко е. Или поне не е достатъчно. А пък изразът "родила съм МУ дете" лично мен ме потриса с претенцията си и превръщането на един естествен акт на любов между двама и неговото продължение в нов живот, като разменна монета или акт, изискващ вечна благодарност.
Разбирам прекрасно, че едно малко дете, освен радост, е и физическо натоварване, но освен поддържането на общото домакинство, нещо като добро отношение предлагаш ли му на този човек? Защото желанието за секс няма как да е благодарствен ритуал срещу гладене на мъжки ризи, нали разбираш?

Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно.

Тема Re: ???нови [re: Глaвнaтa]  
Автор PipilotaViktualija (не онази)
Публикувано30.05.10 13:52

Между другото, причините за силно намалено либидо може да са всякакви, включително и от здравословен характер; да не говорим, че натрупването на стрес се отразява силно демотивиращо на мъжете в сексуално отношение. Но имам усещането, че при вас става дума по- скоро за симптом на липса на добро общуване в другите нива.

Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.