Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:08 18.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Къде сбъркахте ?нови  
Автор *Vortex* (член)
Публикувано27.05.10 06:35

Здравейте.
Никога не съм се женил, обаче напоследък поради доста изчетена информация по интернет относно разводите и доста разговори с приятели пак по тази тема реших да споделя тук онова, което ме вълнува. Значи като чета за разводите като цяло навсякъде може да се прочете за причините, обвиненията, тенденциите на развода през годините и т.н., но малко са хората, които говорят за това къде са сбъркали в брака, къде е тяхната лична вина. Една много премълчавана тема. Като говоря за сбъркване имам предвид всичко - да сбъркаш от самото начало с избора на човека, което разбираш след време, или да сбъркаш по време на брака понякога фатално, било то чрез безразличие, сиво ежедневие, изневяра, обида и какво ли още не. Много ме интересува вие лично къде сбъркахте в личен план и кога го осъзнахте.
Благодаря предварително на всички, които ще се отнесат сериозно към темата. На онези, които не са готови да споделят или ще бъдат несериозни - бъдете здрави.

Тема Re: Къде сбъркахте ?нови [re: *Vortex*]  
Автор orcad (регистриран)
Публикувано27.05.10 06:45

ника ти значи водовъртеж, слизаш до долу, и после изплуваш, ама в страни

по темата

ходих три месеца с бившата
ожених се
след 18 и кусур годин се разведох
ревнива беше
аз не мръднах на йота от верността към семейство, до като бях женен
така я възприемах

хм
ожених се на 30 години, за първи път
хм
бая мома ми беше минала през ателието, не се фукам
това е положението
......................
липсват ми само заглавия с ы, Ъ, ь, и прочие
другите имена ги имам в тефтера
и кво?

Автор Harлeц ()
Публикувано27.05.10 07:28

Ако много се вторачваш в това да не сбъркаш, никога и никъде няма да идеш без да си нещастен.

Благодаря за "загрижеността"!

Автор Фaтa Mopraнa. (лазурна)
Публикувано27.05.10 08:11

Здравей!
Не искам да бъда несериозна,но леко ме разсмя защото се сетих за нещо...
Голямата ми дъщеря ми разказва един ден- "Мамо,леля се затюхкала колко много ходят тия чужди мъже...Нейният нали не ходи,какво се безспокои?!"
Лелята е мома на 40 и кусур лазарника и така и не посмя, гледайки чужди грешки да направи поне една собствена.
Дисциплината брак не се учи от никои книги.Това,което си самият ти като цяло с целия си стереотип(трайна, укрепнала система от нервни връзки и условни рефлекси, които се активизират и проявяват при определен последователен ред на човешката личност) ако пасне на нечий друг стереотип с условието минималният процент разминаване да бъде напасвано и доразвивано в годините,тогава според мен би имало успех.
Иначе и най-малкият луфт би дал шанс някой от двойката да се прояви като недобронамерен в очите на другия,търсейки извън връзката това,което му липсва.

Редактирано от Фaтa Mopraнa. на 27.05.10 09:22.

Автор Mapkиз дьo пpaз (сладур)
Публикувано27.05.10 09:17

Не можеш да се застраховаш от грешки. Вечно щастие няма.

Автор *ARlA* (непознат)
Публикувано27.05.10 09:19

Здравей,
въпросът който поставяш за личната вина наистина е съществен.Аз мога да отговоря за себе си - моята грешка е че сбърках с избора на човека.Или по скоро бях подведена, ама то има една стара приказка "Кьорав, карти не играе." Сега вече нещата са стигнали до там, че няма връщане назад. Ами това е...

Приятен ден от мен

Тема Re: Къде сбъркахте ?нови [re: *ARlA*]  
Публикувано27.05.10 09:28

сега вече нещата са стигнали до там, че няма връщане назад
Тогава кривни встрани

Автор Oпиyм (пакостница)
Публикувано27.05.10 09:58

Добро утро :)

в тази дисциплина - брак и взаимоотношения, няма писани правила, които ако спазваш, ще ти е всичко ОК. Щом си вътре има риск, стоиш ли като публика - рискуваш само да си стоиш.

Аз просто надцених себе си.. А то това като не съм ясна на самата себе си, няма как да не объркам човека/хората. Прибави разни други фактори като вироглавство и своенравие, твърде млада бях тогава. И накрая към тия неща прибавяш и взаимодействие с човек, с който се очаква да се положи основа за изграждане на бъдеще.

Всички останали неща, които се проявиха с времето (краткото, когато съм била женена) са били симптоми на гореописаната "диагноза".

Е не става точно така.

Wine Me & Dive Me

Тема Re: Къде сбъркахте ?нови [re: Mapkиз дьo пpaз]  
Автор *ARlA* (непознат)
Публикувано27.05.10 10:04

В смисъл на изневяра ли???

Тема Re: Къде сбъркахте ? [re: *ARlA*]  
Публикувано27.05.10 10:14

Зависи какво влагаш в това понятие

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.