|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Да кажа едно привет!
|
|
| Автор |
MaмaMъpмopaнa (Разкошна) |
| Публикувано | 17.05.10 19:12 |
|
|
Не че нещо, ма да не ме забравите
Абе гледам една много тъжна тема, нещо тай пролет не е добра за клубния състав.
Мъчно ми стана, ако и да не ми допадаше изказа на Пламен, лека му пръст.
Туй то.
Едно, две неща миналата седмица ме замислиха за една голяма промяна в моя живот. Да видим дали ще направя нещо или пак ще го оставя само на приказки и планове.
Абе тоя дъжд нема ли да спира На всичкото отгоре нещо му е станало на компа ми откак го оправиха и мишката цъка като луда. Та затова и двете зявнали чавета.
В събота вечер беше пак нощ на музеите. Присетих се за оная нощ дето изпуснах преди няколко години, прииска ми се да поседна с клубарчета-другарчета на стълбите на ... къде беше, бре Бабъл? Та даже и да не подпивам бирата на компанията.
Нещо и аз не знам кво ми е. Липсват ми разни хора, липсва ми едно усещане.
А всъщност исках да напиша нещо весело.
Може би като изгрее слънчицето.
Не че не ми е весело в повечето време, ама ... абе да си се обадя тук.
Hello, is it me you're looking for?
| |
|
|
|
Привет и на теб! :)
Дъждовното време и мен ме тласка в някакви емоционални крайности, Или еуфория или някаква тъга и меланхолия.
Нощта на музеите я пропуснах, защото реанимирах след концерта на AC/DC. За поредна година изтървах, но тая най-много си струваше.
Липсва ми на мен слънцето. Иначе отсега се настройвам за двуседмично пътешествие из Европа с мотор и дано по времето на отпуска ми времето е подходящо за това приключение. За капак съм и в сатурнова дупка :)
С две думи - искам си лятото-о-о-о-о!
Wine Me & Dive Me
| |
|
|
|
И питаше за теб
Нещо ни навиваше да те кандардисаме да го вземеш
| |
|
|
|
Тия дни чета Бризингър, книжка за дракони, елфи, джуджета, ургали и магии. Страхотия, направо съм горе на черешата.
Но ... има една глава, дето женят младеж и девойка. Много ми хареса церемонията. За всеки от тях присъства по-възрастен близък, който говори от името на младия. Обявява с какво влиза младия човек в брака, изказва съгласие дали е доволен от предлаганото от другия. Та девойката влиза в брак и предлага на бъдещия си съпруг отдаденост, умение да се грижи за дома и ... зестра. След което се представя пред присъстващите ковчеже, отваря се и представителката на младоженката вади, показва и описва едно по едно всяко бижу в ковчежето.
Мдааааааа, зестра трябва да събирам, чеиз дорде не речеш
Че то аз, едни вълнени чорапи за кум не съм оплела, кво остава фини дантели и пръстени с диаманти и сапфири да съм скатала.
А инак за Ксинга не ти вервам, не бързай да купуваш ново костумче да кумуваш
| |
|
|
|
... къде си ти, къде е Фотон, къде е ХХЛ, и Хей Живот, въпреки, че тя понякога се обажда... Също се чудех, къде отиде Карпентър... и на мен ми липсва клубчето, каквото беше преди... и Опшъна... От кризата хората изкризиха... отношенията се изкилиферчиха, и човек, който преди месеци те е канел на кафе изведнъж ти се подиграва публично, и заявява, че само го забавляваш, при положение, че нищо лошо не си имал предвид (това ми е най-пресния пример от днес, иначе има и други... "блясъци"... )... Къде отидоха добрите хора? Само злоба и жлъч, и мерене на капи... Та, като си мислех за добрите хора, се сетих, че ти отдавна не си писала - и ти се появи! Радвам се да те видя!
| |
|
|
|
Ей, ЗдрАвей!
сега ще свърша една простотия , ама ми е на чашката!
Добре сте, знам
напред и весело!
... и да не ме слушат на кафе, че голям срам, беееРедактирано от day_night на 18.05.10 01:06.
| |
|
|
|
Надявам се дългото ти клубно мълчание да е за добро и, тъй както хубаво си се замислила, да си наистина на старта на една благотворна промяна в живота си. Какво по- подходящо време за промени от пролетта, ако и тя да е малко намръщена тази година?!
Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно.
Редактирано от PipilotaViktualija на 18.05.10 08:58.
| |
|
|
|
Едно, две неща миналата седмица ме замислиха за една голяма промяна в моя живот. Да не си решила да емигрираш? Щото едно-две неща... Ако ще те женим, би трябвало да е само едно.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
|
|
Идиоткова, не мога да не почна от теб
Ми не си права, ще ти кажа.
Я си представи, че и аз като Вещичката съм ги заформила двечки във фурната Що пък да не са две нещата?
Ми ако отгоре на това са ми направили и предложение - стават трички даже
Хехеееее, на моменти се хващам, че още не ми е минал съвсем мерака за бебоци. Пък вчера пак ми споменаха, че ми е крайно време да повтарям.
| |
|
|
|
Пък вчера пак ми споменаха, че ми е крайно време да повтарям.
Намекът от мъж, готов активно да участва в повторението ли беше или от обичайните добронамерени наблюдатели?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|