Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:15 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Да кажа едно привет!  
Автор MaмaMъpмopaнa (Разкошна)
Публикувано17.05.10 19:12

Не че нещо, ма да не ме забравите

Абе гледам една много тъжна тема, нещо тай пролет не е добра за клубния състав.
Мъчно ми стана, ако и да не ми допадаше изказа на Пламен, лека му пръст.
Туй то.

Едно, две неща миналата седмица ме замислиха за една голяма промяна в моя живот. Да видим дали ще направя нещо или пак ще го оставя само на приказки и планове.

Абе тоя дъжд нема ли да спира На всичкото отгоре нещо му е станало на компа ми откак го оправиха и мишката цъка като луда. Та затова и двете зявнали чавета.

В събота вечер беше пак нощ на музеите. Присетих се за оная нощ дето изпуснах преди няколко години, прииска ми се да поседна с клубарчета-другарчета на стълбите на ... къде беше, бре Бабъл? Та даже и да не подпивам бирата на компанията.

Нещо и аз не знам кво ми е. Липсват ми разни хора, липсва ми едно усещане.

А всъщност исках да напиша нещо весело.
Може би като изгрее слънчицето.
Не че не ми е весело в повечето време, ама ... абе да си се обадя тук.

Hello, is it me you're looking for?

Тема Re: Да кажа едно привет!нови [re: MaмaMъpмopaнa]  
Автор Oпиyм (пакостница)
Публикувано17.05.10 19:19

Привет и на теб! :)
Дъждовното време и мен ме тласка в някакви емоционални крайности, Или еуфория или някаква тъга и меланхолия.
Нощта на музеите я пропуснах, защото реанимирах след концерта на AC/DC. За поредна година изтървах, но тая най-много си струваше.

Липсва ми на мен слънцето. Иначе отсега се настройвам за двуседмично пътешествие из Европа с мотор и дано по времето на отпуска ми времето е подходящо за това приключение. За капак съм и в сатурнова дупка :)

С две думи - искам си лятото-о-о-о-о!

Wine Me & Dive Me

Тема Re: Ксинг, беше наоколо)))нови [re: MaмaMъpмopaнa]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано17.05.10 19:53

И питаше за теб

Нещо ни навиваше да те кандардисаме да го вземеш

Тема Re: Ксинг, беше наоколо)))нови [re: LlRA..]  
Публикувано17.05.10 20:04

Тия дни чета Бризингър, книжка за дракони, елфи, джуджета, ургали и магии. Страхотия, направо съм горе на черешата.
Но ... има една глава, дето женят младеж и девойка. Много ми хареса церемонията. За всеки от тях присъства по-възрастен близък, който говори от името на младия. Обявява с какво влиза младия човек в брака, изказва съгласие дали е доволен от предлаганото от другия. Та девойката влиза в брак и предлага на бъдещия си съпруг отдаденост, умение да се грижи за дома и ... зестра. След което се представя пред присъстващите ковчеже, отваря се и представителката на младоженката вади, показва и описва едно по едно всяко бижу в ковчежето.
Мдааааааа, зестра трябва да събирам, чеиз дорде не речеш
Че то аз, едни вълнени чорапи за кум не съм оплела, кво остава фини дантели и пръстени с диаманти и сапфири да съм скатала.
А инак за Ксинга не ти вервам, не бързай да купуваш ново костумче да кумуваш

Тема Днес си мислех точно това...нови [re: MaмaMъpмopaнa]  
Автор parvaty (одиозна)
Публикувано17.05.10 22:03

... къде си ти, къде е Фотон, къде е ХХЛ, и Хей Живот, въпреки, че тя понякога се обажда... Също се чудех, къде отиде Карпентър... и на мен ми липсва клубчето, каквото беше преди... и Опшъна... От кризата хората изкризиха... отношенията се изкилиферчиха, и човек, който преди месеци те е канел на кафе изведнъж ти се подиграва публично, и заявява, че само го забавляваш, при положение, че нищо лошо не си имал предвид (това ми е най-пресния пример от днес, иначе има и други... "блясъци"... )... Къде отидоха добрите хора? Само злоба и жлъч, и мерене на капи...

Та, като си мислех за добрите хора, се сетих, че ти отдавна не си писала - и ти се появи! Радвам се да те видя!

Автор day_night (lady)
Публикувано18.05.10 00:43

Ей, ЗдрАвей!
сега ще свърша една простотия , ама ми е на чашката!
Добре сте, знам

напред и весело!
... и да не ме слушат на кафе, че голям срам, беее

Редактирано от day_night на 18.05.10 01:06.

Автор PipilotaViktualija (неоназиПипилота)
Публикувано18.05.10 07:37

Надявам се дългото ти клубно мълчание да е за добро и, тъй както хубаво си се замислила, да си наистина на старта на една благотворна промяна в живота си. Какво по- подходящо време за промени от пролетта, ако и тя да е малко намръщена тази година?!

Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно.

Редактирано от PipilotaViktualija на 18.05.10 08:58.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано18.05.10 09:43

Едно, две неща миналата седмица ме замислиха за една голяма промяна в моя живот. Да не си решила да емигрираш? Щото едно-две неща... Ако ще те женим, би трябвало да е само едно.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: Да кажа едно привет!нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Публикувано18.05.10 10:00

Идиоткова, не мога да не почна от теб

Ми не си права, ще ти кажа.
Я си представи, че и аз като Вещичката съм ги заформила двечки във фурната Що пък да не са две нещата?
Ми ако отгоре на това са ми направили и предложение - стават трички даже

Хехеееее, на моменти се хващам, че още не ми е минал съвсем мерака за бебоци. Пък вчера пак ми споменаха, че ми е крайно време да повтарям.

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано18.05.10 10:06

Пък вчера пак ми споменаха, че ми е крайно време да повтарям.

Намекът от мъж, готов активно да участва в повторението ли беше или от обичайните добронамерени наблюдатели?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.