|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
За цинизма на "уж" любовта
|
|
| Автор |
Harлeц () |
| Публикувано | 11.05.10 11:11 |
|
|
Иде ми да крещя до побъркване. Защото май не мога да се надвия и да замлъкна завинаги.
Някои ще кажат със задоволство да ида на психиатър или направо да си остана в лудницата.
Други ще развият някоя непоклатима морална теза, плувайки в собствените си лайна от изневери и прелюбодеяния.
Да се подиграеш е игриво, но не спасява тебе самия, нали?
Не е нещо ново под слънцето.
Просто вече не издържам.
Как е устроен човек, че да върви сам против всико в себе си и всички, всеки по свой собствен начин, да се унищожаваме толкова неумолимо!?
Благодаря за "загрижеността"!
| |
|
|
|
Брачед, що не се разведеш бе?
п.п. Не се подигравам
| |
|
|
|
Просто е, както и при теб вероятно - нямам пари да живея сам.
| |
|
Тема
|
Re: За цинизма на "уж" любовта
[re: Harлeц]
|
|
| Автор |
Centauritto (BBQ - лавър) |
| Публикувано | 11.05.10 11:20 |
|
|
Живееш на издръжка на жена ти? Какво очакваш тогава? Вземи се в ръце!
I want it all,
I want it all!
I want it now!
Queen (The Miracle, 89)
| |
|
|
|
При мен не е толкова просто чак, но нали работиш? Има много начини за печелене на пари. Айде големи хора сме
| |
|
|
|
Не, не живея така, но точно сега един развод ще срути доста работи, които само по себе си не го заслужават.
| |
|
|
|
Абе, да мине кандидатстването на сина, пък ще го мисля тогава.
| |
|
Тема
|
Re: За цинизма на "уж" любовта
[re: Harлeц]
|
|
| Автор |
Centauritto (BBQ - лавър) |
| Публикувано | 11.05.10 11:27 |
|
|
Важното е да решиш. На дата "хикс" пускам документите. Ако само търсиш повод за отлагане - по-добре няма да стане.
I want it all,
I want it all!
I want it now!
Queen (The Miracle, 89)
| |
|
|
|
Виж, нямам проблем с подробностите, на които наблягаш.
Всъщност, с всеки изминаващ ден ми се натрапва мисълта, че дори и да поема отделно от сегашното си семейство, това няма да ми реши проблема.
По-скоро наистина съм за лудницата.
Когато си тръгнеш, все пак трябва да отидеш някъде, нали?
Ако е до простата квартира, то няма голяма разлика.
"Уж" любовта е друго - това е, когато мечтите умират.
| |
|
|
|
Честно ти казвам, не знам какво да те посъветвам, пък и не знам кое при теб е по- силно- омерзението от брака ти или "новите светове", които е открила пред теб другата ти връзка. Но знам, че когато един мъж се изповядва по твоя начин, работата не е добре и крилете му са яко подрязани... Знам само, че всеки има право на щастие. Само дето му трябва малко мъдрост, за да разбере докъде му се простират способностите да се пребори за него.
Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|