Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:02 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Пикник в неделя 02.05нови  
Автор Oпиyм (пакостница)
Публикувано01.05.10 19:43

Утре с Ивето възнамеряваме да повторим днешния пикник на Железница. Само че този път по-рано и освен с хлапетата ни, ще вземем и кучетата ни

Мястото е така наречените бани в село Железница.
За тези с кола давам ориентир - след като излезете от Бистрица и стигнете Железница, вляво има някакво кръчме - "Параклиса". Веднага след кръчмето пътят завива леко на ляво. При първия мост се свива вляво и след по-малко от километър през реката има едни хубави зелени поляни. Там ще сме!

Видях, че автобус 69 стига до въпросното селце до самия мост, който споменах одеве.

Ние днес с децата си изкарахме много хубаво. Открихме и плажния сезон :)
Който смята, че ще му е готино - да взема деца, храна, пиене и всичко, което му прави пикника пикник и да идва.

Обръщам внимание - вемете си хавлии, бански и джапанки :) Слънцезащитен крем, че слънцето хапе.

Другото голямо важно е, че там, където ще бъдем мобилните оператори нямат обхват. Но с питане навсякъде се стига.

Лично ние двете с Ивето възнамеряваме да тръгнем към 9 сутринта още.

Достатъчно инфо написах, ако някой има въпроси - ще наглеждам още час-два тука.

Wine Me & Dive Me

Тема Re: Пикник в неделя 02.05нови [re: Oпиyм]  
Автор ptj ()
Публикувано01.05.10 19:56

Аз ще съм за риба. Нали трябва да тренирам за бъдещата клубна сбирка.

Жената е слабо, беззащитно създание, от което няма спасение.

Тема Re: Пикник в неделя 02.05нови [re: ptj]  
Автор Oпиyм (пакостница)
Публикувано01.05.10 19:59

А не съм наТясно с рибарските планове :)
Ама приятно :)

Wine Me & Dive Me

Автор ptj ()
Публикувано01.05.10 20:21

Не е по-лесна от вашата. Днес на колегата цяла карта му чертаха къде точно да идем.

Автор Centauritto (непознат)
Публикувано02.05.10 00:12

Абе вие през деня ли ходихте?
Аз тъкмо се връщам от там, щото нали имаше покана, и "по принцип" очаквах като поокъснял да заваря самодивско хоро в разгара си, а "де-факто" - на първия извор двама мъже с делови вид, според мен ловяха тритони, на вториа извор - ни душа и пълен мрак, дори го подминах и се забих в накакво срутване на асфалта

И в багажника 2 литра нафта за факлите, утре ще смърди

Тема Хахаха!нови [re: Centauritto]  
Автор _parvaty_ (одиозна)
Публикувано02.05.10 00:23

Браво! Поне тритонче ФанА ли си?

Тема Re: Пикник в неделя 02.05нови [re: Centauritto]  
Автор Oпиyм (пакостница)
Публикувано02.05.10 01:31

Ами денем ходим. С деца къде по нощите. Пък и идеше реч за пикник, не за близко до оргия мероприятие.

пЪсЪ
тритоните не се ли мяркат след дъжд само?

Wine Me & Dive Me

Автор Centauritto (новак)
Публикувано02.05.10 03:50

В ппоканата идеше реч за събота-неделя. Как иначе да го разбера. По подходящ е обаче третият извор. BTW, моите деца от малки обожават подобни мероприятия. Жалко, не знам как да кача доказателствен материал

п.п.с. Онова беше само предположение. Ако искаш, вместо тритони постави трансмутирали прилепи-вампири

Автор ptj ()
Публикувано02.05.10 19:32

Да се отчета - към 30 кила каракуди. Оставих половината на един приятел, след час ще съм на му гости на бира.

Тема Майнааа!!!нови [re: ptj]  
Автор parvaty_ (одиозна)
Публикувано02.05.10 22:36

ТРИДЕСЕТ КИЛА КАРАКУДИ, по 4-5 парчета в кило, прави СТО И ПЕТДЕСЕТ РИБЕТА, има - няма! При ПЕТ МИНУТИ за улавяне на рибе, това прави 750 минути - дванадесет часа и половина! Дори да си отишъл в пет, та да си се прибрал до 19 да пуснеш поста, това ще рече, че цял ден ни си ял, ни си пил, ни други работи - само сменяш стръв и замяташ!!!

Майнааа, и ний сме га фАтали рибетата сегиз-тогиз, поназнайваме от тия пенИзи - намАли рибата, млоу та мола!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.