Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:43 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема За новият "Биг Брадър Фемили"нови  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано23.03.10 14:07

Абе тая нация тотално се е смахнала!
Егати абсурдите!...то е ясно, че те са се търсели, обаче ми се струва , че и БГ семейството в голям процент е тотално изродена форма на съжителство...напоследък!

Пример: Една от съпругите -Ванеса от Ботевград /дето започнала да води сексуален живот на 11г., докато се омъжила на 17 разказва пред мъжът си как имала 30-40 партньора. Имала си Голяма любов и ако той пак се появял в живота и зарязвала всичко!/...ама се омъжила за настоящия, щото си мечтаела още от 14 годишна да си има дете

Или: Тя работела като сервитьорка за 300лв., Той -безработен, живее от нейните пари и се хвали как бил неспасяем комарджия и душа на компанията. В очите и каза, че никога не бил влюбен в нея, но си я обичал по своему, пък нали и дете имали...ТЯ от 2г. е на антидепресанти!...той-с дистанционно пред ТВ-то или в игралната зала. Тя мислела за развод, обаче се плашела от това, че няма пари и по-добре с него, отколкото в неизвестен бъдещ начин на живот

Или: Тя на около 18, имат дете. Той лудо влюбен в нея...до сега задлъжнял 35000 лв. на банки. Теглел за да и се докарва и да я субсидира. Тя го водела и искала 7 чифта ботуши...той невзрачен смотльо на около 25г....гледа да и угоди и се радвал, че има такава "жена" в живота си. Детето е на година и нещо и един ден не е спало при родителите си , гледа го свекървата. ТЯ казва в лицето на мъжа си , че не го обича, но понеже бил мил с нея...затова била с него, не си представяла да остареят заедно:)) Вечер си танцува в бар някакъв и се хвали колко ухажори има......Той я гледа и се усмихва и роса нЕква го роси

Или: Той баровец с пари, Тя домакиня, той не се помръдва...нервен и отвратителен...хвали се: "Не я гледайте че е добре облечена и гримирана,това е защото аз и казвам как да се приготви, тя няма вкус...карам я и лозе да копае и тоалетните да блестят, няма лабаво.."

И т.н. , чак ми се догади...само пенсионерското семейство са ОК!

Другото СВОЛАЧ! Отврат!
Кофтито е , че това не е само извадка за шоуто ......практиката го доказва!

Мъжът ми се хили и ми казва: "Гледаш ли какво става? Истина е, знаеш и какви случаи съм ти разправял за семейства на колеги:))...е ти реалността! ". Вярно, той има един колега, дето жена му на 5-то и 20-то число идва с колата, прибира му заплатата и го оставя да си ходи често с рейса, защото отивала първо до друго място, а той да побързал, че децата щели да се върнат от училище, той пък за да и го връща си изкарва нещо допълнително и почти няма ден да се прибере без да е обърнал няколко бири:)), правел го за да и е гадно!...аз втрещена нЕмах думи за коментар...тц, тц, тц...скоро не ми се беше случвало да онемея така, като видях случки от реалността

Ма т'ва май вече ми е от ЕГН-то...БАЛИГА...Разпад, тотален разпад!!!

Редактирано от LlRA.. на 23.03.10 14:12.

Тема Нали отдавнанови [re: LlRA..]  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано23.03.10 14:19

се разбрахме, че трябва да отворим място тук за новопостъпилите след въпросния семеен Брадър.

Абе събрали цвета на света. Нямам думи от снощи, макар, че ми е ясно, че визитките са преекспонирани

Тема Re: За новият "Биг Брадър Фемили"нови [re: LlRA..]  
Автор GED Ltd. ()
Публикувано23.03.10 14:32

Не зная какво си гледала.
Имай само предвид, че това са все пак хора, навили се да участват в това. Т.е. не са представителна извадка, никак.

Тема Re: Нали отдавнанови [re: mirror_]  
Автор Harлeц ()
Публикувано23.03.10 14:36

Еееей!
Просто си дайте сметка, че тоя Биг Брадър е нещо като бич божи - идва, за да провокира всичко най-лошо в човешкото съзнание и подсъзнание. И в него вътре и извън него - пред екрана. За идиотите, дето са се нахакали там с цел някаква печалба няма нужда да страдаме. Те си го заслужават. Ама, вие, беее, ние и там всички дето зяпаме/те, бе, що си губите вдремето с тия малоумни работи бе? Че то, да зяпаш помията си ставаш и ти вид помият полека....
Айде, със здраве си го гледайте!
Ама да знаете - жал ми е за тия дето гледат от тук, щото доста от тях дават вид на свестни хора.

Благодаря за "загрижеността"!

Тема Re:нови [re: GED Ltd.]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано23.03.10 14:41

Лошото е, че са голям процент подобни бракове и съжителства напоследък!

Абсурд до абсурд!

Това дето уж да поуспокоиш , че не са представителна извадка, се оказва по-теоретично от самата действителност:))

Е, срещу вратата ми са семейство , дето съм описвала тук в една тема...Тя с минимален интелект, лош характер, външен вид да пази господ -разкривен изрод-меко казано

, Той от прованса с IT образование иначе симпатично нормално момче-мъж...имат дете на 3г, според мен той е бил изнуден, дрогиран и не знам какво още за да и го направи. Няколко пъти си тръгва от нея...после се прибира, щото момата имотна. Когато се връща от работа някой път съм чувала: "Казал съм ти , когато се прибирам, да се скриваш в стаята...да не те гледам!"...Тя:"Гледай си работата, иначе си на улицата!"...Идилия)))

Тема Re: Нали отдавнанови [re: Harлeц]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано23.03.10 14:42

Човек трябва да има инфо...защото реалността е подобна!
Доказват го и много тукашни теми!

Тема Re: Нали отдавнанови [re: LlRA..]  
Автор danaia_nn ()
Публикувано23.03.10 14:47

Най ме накефи диалекта на русенската убавица

Тема Re: [re: LlRA..]  
Автор Лили Bиxpoнpaв (гавърверсия)
Публикувано23.03.10 14:59

Бе, Лирке, сега ме сещаш пак за тези хора.
Тогава нещо избеснях, че ги чоплиш, ама после се замислих за житието им.
Що той като толкова спец и изкарващ пари не се изнесе на квартира? Сега поне са толкоа евтинджос, че не си заслужава да се набутваш ни с кредит за жилище, ни с имотна грозобайница.

Тема Re: Нали отдавнанови [re: danaia_nn]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано23.03.10 15:00

Нали?

...обаче да и завидиш как гордо си го развява

Е и голямата щерка ми казва,тя нали учи БГ фиология в СУ: "Мамо, ако знаеш с какъв диалект говорят някои от състудентите ми, срам м ее да ги слушам, обаче учат БГ фиология...и това ще са бъдещи радетели за езика"

Тема Re:нови [re: Лили Bиxpoнpaв]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано23.03.10 15:06

А що да плаща и тоз наем, като си живее безплатно в нейното и едната му стая му е и работна

...пък колкото и да е и детето му е пред очите))...не си кривя душата, води си го на градина, разхожда го...усеща се , че има отношение към мъника...ма май само до там)))

И що на 30г. да започва всичко отначало?...та си търпи крокозъбела...все за една вечер ще я изтърпи))хехе...де да знам))...изнервен е човека, ама пусто и той е наемен работник и на заплата...остави ти тия големите уж пари в IT сектора
Бе направил си е сметката))...а жилището наистин ае супер луксозно и голямо...в готин квартал и сграда...има си и привлекателната страна))...хитрец е той

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.