|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Защо?
|
|
Автор |
debeloglava (непознат
) |
Публикувано | 05.03.10 22:51 |
|
От дълго време се мъча да си отговоря на въпроса каква е причината един мъж, след шест годишна раздяла със семейството си, и живейки през това време с доста по-млада жена, да се завърне отново при тях (жената и децата де). Ще ми се да чуя и Вашите мнения.
| |
|
Бившата му жена му го е позволила
by himbeer
| |
|
Красотата и младостта не са гаранция за успешна връзка.
| |
|
Да не би да се окаже, че всички камъни ще бъдат в нейната градина...?
| |
Тема
|
Re: Може да не ти е харесал готвенето...
[re: Melany99]
|
|
Автор |
debeloglava (непознат
) |
Публикувано | 05.03.10 23:28 |
|
А какво ще кажеш за страхотния секс?
| |
|
А и не разбирам мъжете
Аз не бих си навлякла подобно приключение, но там вече играе роля , колко съзнателно си се развела
Ако след успокояване на страстите покрай развода, все още знаеш защо си го направила, то всичко е наред.
by himbeer
| |
|
на повърхностния брак
by himbeer
| |
|
Аз пък още по-малко ги разбирам, затова и искам мнения.
| |
|
Е това не го разбирам, да бяга от страхотния секс, младостта и красотата, и да се върне към нещо досадно и до болка познато...
| |
|
има повърхностни връзки.
Явно с бившата си жена са от едно тесто.
Ако трябва да говоря от личен опит, моят бившият всеки път се кара с актуалната си приятелка като долетя.Много от тях дори не съм виждала, само знам за съществуването им. Досещам се защо става така, мисля че прави сметки без кръчмаря.
Откакто не сме заедно, нямаме абсолютно никакви интимни отношения. Ако нямахме дете, едва ли щяхме да се видим.
Та мъжът просто се възползва от удобното. В тази поредица ще дойде момента, в който нещата с жена му ще се уравновесят и той пак ще ти се обади за да й изиграе номера 2ри път, защото знае, че тя бързо забравя.
by himbeer
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|