Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:44 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Днеснови  
Автор !!Фakличka!! (fuego)
Публикувано06.03.10 00:01

днес едва ли не аз бях престъпник,нямамм думи за нашия съд!
Разплаках се като излязох, съдийката ми разказа играта,. все едно аз съм виновна, в какава държава живеем??
нямам думи, а вие пишете петиции, глупости....
разбирам съдията,м донякъде, но тази гавра днес която преживях.нямамм думи....
и все пак си здавам въпроса, къде живеем, и за какво иде реч??
не ми отговаряййте, просто исках да сподселя, да може после некви подобни на джейми да ми се подиграват..
ако имах пистолет в мен, щях да я гръмна..честно

Трудът избавя човека от трите най-големи злини: скуката, порока и нуждата.

Тема А такааа,нови [re: !!Фakличka!!]  
Автор _parvaty_ (божествена)
Публикувано06.03.10 00:03

айде сега да се успокоиш, и стига рева! Като не ти харесва съдийката, редно е да пишеш в друг форум, това не е място за оплаквания от държавата, ха ма, ха!

Добре ли е???

Тема Re: А такааа,нови [re: _parvaty_]  
Автор 1priatel (познат)
Публикувано06.03.10 00:05

Без думи!

Тема Re: А такааа,нови [re: _parvaty_]  
Публикувано06.03.10 00:07

Парвати, аз те харесвам, ма не ме дразни моля те!!!

Тема Re: А такааа,нови [re: 1priatel]  
Публикувано06.03.10 00:08

къв ти е проблема да показваш тук теми които не са писани в този клуб???

Тема Re: Днес [re: !!Фakличka!!]  
Автор TpaнcПeниcAдилapec (старо куче)
Публикувано06.03.10 00:12

Ела мен гръмни та да се успокоиш.
Раздуй сега малко, че да ти олекне.

разклати преди употреба

Тема Re: Днеснови [re: !!Фakличka!!]  
Автор debeloglava (непознат )
Публикувано06.03.10 00:12

Ми то затова има толкова убийста в нашата мила татковина....На всички ни, в един или друг момент, ни идва да стреляме по някого. Успокой се, налей си едно (твое любимо питие) и ако пушиш, запали си цигара....

Тема Re: А такааа,нови [re: !!Фakличka!!]  
Автор 1priatel (познат)
Публикувано06.03.10 00:13

Разплаках се като излязох, съдийката ми разказа играта

Дръж си нервите пред, а не след...нея...съдийката, и не изпускай парата където не трябва!!!

Тема Re: Днеснови [re: TpaнcПeниcAдилapec]  
Публикувано06.03.10 00:13

не става теб да те гърмя, но не си обяснявам съдия да се държи вулгарно с няко, освен да е взела пари...

Тема Огледално поведение,нови [re: !!Фakличka!!]  
Автор _parvaty_ (божествена)
Публикувано06.03.10 00:14

на езика на психоанализата! Просто, мисли, преди да действаш, защото, дори да направиш нещо, не е ясно дали ще се забележи, но като го напишеш, може да се прочете! Всеки има мигове на изтрещяване, но, ако действително харесваш хората около себе си, е редно да проявиш толеранс. Ама, ти явно по принцип си добър човек (като изключим странната ти жажда за дракане с хората, като например с Мърморана снощи, която нищо не ти е направила!), щом ти се връща толкова бързо!

Не знам за какво става въпрос, и съжалявам, ако съм те засегнала, просто ти показах ТВОЯ реакция на нечия болка! А иначе, по принцип, хората от професиите, облечени със власт - съдии, прокурори, митничари, данъчни, полицаи и т.н. страдат от мания за величие, и - като имаш работа с такива, единствения подход е подчинение! Обаче, доколкото те познавам, на теб подчинението ти е чуждо. Повечето хора смятат, че е недостойно да се подчиниш, че падайки в краката на другия извършваш върховно отдаване на другия - което е тотална глупост. Любовта е абсолютно подчинение, например - подчинение на собствената потребност от близост! Та, пробвай, дори инструментално - форумите са ужасно удобно място за ментален тренинг - да се подчиниш някога, на някой!

Редактирано от _parvaty_ на 06.03.10 00:15.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.