|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
аз съм сигурно световното тъпо парче
|
|
Автор |
ЛЯTO (one) |
Публикувано | 08.02.10 13:54 |
|
Приятели, като цяло нямам време за четене по клубовете, вас ви чета като ме "газират" в къщи...А сядам отвреме навреме да пиша като положението стане непоносимо...Вашите съвети ми помагат, оттам заживявам в някакво привидно спокойствие до следващият път...
Вие ми простете, че ви се явявам само в трудни моменти
И ето следващият път....Искам да кажа само, че не се ровя по джобове, телефони итн защото /досега си мислех че съм възпитана и деликатна/ но вече съм на друго мнение - просто съм глупава...
В събота вечер му звъни тел. в джоба на палтото , а той спи. Винаги си го носи със себе си, беше си пийнал навън и затова вероятно е с притъпени чувства. Та звъни много пъти..реших, че е важно и като го погледнах видях, че е брат му . А той си звъни просто така обикновено. На екрана обаче видях чудесна снимка на децата ни, която не притежавам и реших да си я изпратя...Защо бе защо???Тъпа и глупава....
Видях снимката й, прочетох и любовните им смс-и от последния ден - явно си ги трие...
Не помня как изкарах две нощи и вчера и сега съм на работа при своите приятели - вас!
Какво да правя!?
По принцип в отношенията си съм пряма и вчера ме бодеше да го попитам, ама не знам защо едно вътрешно чувство ме караше да мълча.
Помогнете!
Обичам ви!
| |
Тема
|
Re: аз съм сигурно световното тъпо парче
[re: ЛЯTO]
|
|
Автор |
Aлиca. (Лиса) |
Публикувано | 08.02.10 14:01 |
|
Че да беше попитала.
Еййййй, не се научиха тез хора да не си тъпчат мобилните телефони с компромати!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
!!Фakличka!! (fuego) |
Публикувано | 08.02.10 14:03 |
|
Друг път не рови в чужди неща!
Често съжалявам за думите си, но никога за мълчанието си.
| |
|
Дай си телефона. И ний ще ти пратим любовни есемеси
| |
Тема
|
[re: !!Фakличka!!]
|
|
Автор |
Aлиca. (Лиса) |
Публикувано | 08.02.10 14:08 |
|
Тъй ли?
Ами какво стана с тактиката на откровеността "като имам да казвам нещо, си го казвам"?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LlRA.. (мission) |
Публикувано | 08.02.10 14:10 |
|
Много кофти ситуация
Ами май разговор трябва да последва...няма как
------------------------------------------------------------
Моето КА
| |
Тема
|
[re: Aлиca.]
|
|
Автор |
HAДEЖДA™ (Jedem das Seine) |
Публикувано | 08.02.10 14:13 |
|
Това няма нищо общо с ровичкането в чужди телефони, джобове, пощи и квот още се сетиш.
Ще е липса на откровеност, ако човекът е решил да си вдига чукалата от тях, ама не я е уведомил.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
И голи снимки ще подберем, на супермъжкари, после Лятото уж случайно ще си забрави мобилния в колата на мъжа си, през това време 5-6 клубари ще се организирате да и звъните през 5 минути и да мятате горещи есемеси, до пълно побъркване на половинката. Ама номерът е той да шофира, докато дрънчи и цвърчи телефона и.
| |
Тема
|
[re: Aлиca.]
|
|
Автор |
ЛЯTO (one) |
Публикувано | 08.02.10 14:14 |
|
Ох, Лиска, май това важи за другите неща...на толкоз години станах, това ми е първата такава ситуация...винаги съм мислела, че това няма да ме сполети! И защо съм го мислела, не знам - щото е сприхав, избухлив, дуднещ тип /като че тез са застраховани/
| |
|
Ама номерът е той да шофира, докато дрънчи и цвърчи телефона и
Eй, ти се престара. Ще претрепаш хората
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|