|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
Тема
|
Белият кон на Принца
|
|
| Автор |
MamaNetty (блондинка) |
| Публикувано | 13.02.10 09:53 |
|
|
Всички знаем, че истински Принцове няма, но все пак, все пак...
....случва се да ни връхлетят интересни времена, да се събудим от 100 годишен летаргичен сън и да възкачим един обикновен мъж на белия кон на мечтите ни, за да ни отведе...към приказка безкрай.
Накратко към дамите:
Влюбени ли сте в момента?
- Ако Да - ще празнувате ли и как?
- Ако Не - какво трябва да се случи, за да се влюбите отново?
И за да не пренебрегнем клубните принцове, ето въпросчета и към тях:
- Ако вече са ви качили на седлото и са ви връчили юздите - накъде ще насочите вашето...хм, животно ? Какво искате да преживеете заедно с любимото момиче, жена, бабуля?
- Ако пък още чаката в залата с доспехите и си избирате остро копие и лъскав шлем, то просто ми нарисувайте портрета на Принцесата, за която се готвите ХеБентуално да влезете в битка?
Към всички други, останали в ролята на бодливи вретена, захвърлени магарешки кожи или нецелунати в тълпата жаби - наздраве!
Не искайте много, за да може да платите цената.
Редактирано от MamaNetty на 13.02.10 09:53.
| |
|
|
|
Абе МамоНети, не става ли 3 в 1 да празнуваме? Че, освен всичко, утре е и прошка.
**Citius, Altius, Fortius**
| |
|
|
|
Ама да е по християнски - прошката за душманите, а за либетата - никва прошка.... поне докато не си изгорят свещта до края!
Не искайте много, за да може да платите цената.
| |
|
Тема
|
Re: Става бе, що да не става...
[re: MamaNetty]
|
|
| Автор |
HAДEЖДA™ (Jedem das Seine) |
| Публикувано | 13.02.10 10:14 |
|
|
Точно в този дух нещо. Първо малко дан към Св. Трифон, и после - никва прошка за Св. Валентин.
Иначе - на мен дет се вика от зодията ми е обусловено, да съм си сЕ влюбена.... Но утре ще е по-скоро ден на импровизации, нещо като "от всичко по малко", щото обстоятелствата са такива.
Или, образно казано - емоциите те водят към нещо диво и спонтанно, с човека, към когото са насочени, чувствата те подтикват към чаша отлежало вино с човека, с когото сте толкоз години заедно, а душата, нравът/обичаят - да намериш време за близките си, да им кажеш едно простичко - прости, ако с нещо съм те наранила......
**Citius, Altius, Fortius**Редактирано от HAДEЖДA™ на 13.02.10 10:28.
| |
|
|
|
влюбена в момента
Обаче си минах за поред път по пътеката и след влюбването следваше сърфиране по бурните води на съвместния живот, после - възходите и паденията... и сега плувам в спокойни води, топло ми е,уютно и... не знам дали ще празнувам... я, чакай малко да помисля и ще ти кажа...
Да се влюбя отново? То хубаво, ама ако някой може да ми гарантира, че ще си остана все в това влюбено положение - добре, ако не - хич и не ща да изживея отново отрезвяването след влюбването.... Мерси, не ща и туй си е! Ама то като дойде не пита, та никой не е застрахован де, от такваз грешка...
Живей добре днес, не съжалявай за вчера, но мисли за утре
| |
|
|
|
всичко може.... Ама, трЕбе първо да се разпределят ролите - кой Ша рИве в тоз клуб, кой Ша бъде изгонения/изоставения, кой Ша достави салфетките за рИването и т.н. и т.н.
Аз още не съм видяла такъв вариант да се влюбиш и да си останеш вечно Флюбен
Щото то нейно величество Природата си го е решила, всяко нещо търпи развитие или изчезва... нЕма среден вариант! Та и с влюбването така или минава в обич, топлина, разбирателство и взаимно уважение или изчезва...
Другите варианти са много, но само в книгите...... Ти да не четеш много розови романи, ве?
Малийй, закъснях за среща - бизнес бе, не лИбовна... Тичам, пък после кат се върна Ша го нищим тоз проблем с влюбването!
Ама ти не се отчайвай, ей... всяко правило си има изключения!
Живей добре днес, не съжалявай за вчера, но мисли за утре Редактирано от sawana11 на 13.02.10 10:45.
| |
|
|
|
... но няма ли трети вариант - да се влюбеш и да останеш влюбен?
Не. Влюбването е емоция. Която може да доведе до обич помежду ви, но може И да не доведе.
**Citius, Altius, Fortius**
| |
|
|
|
ех,че мечтателно е всичко написано маме!
кога и мен ще ме качат на нещо повече от муле!
кога в нечий очи ще бъда бляскав принц.
кога и слънцето за мен ще свети
кога ще доде този светъл и очакван миг?
към дамите,а към шведите?
П.П.
Ей на,пролях една сълза...
Борбата е моята стихия, а победата — моето правило.Редактирано от TътeнoтГpъм* на 13.02.10 11:30.
| |
|
|
|
И принцеси има:))
------------------------------------------------------------
Моето КА
| |
|
|
|
ама много съм разсеян!
не съм влюбен,но съм готов и бляскаво настроен
за битка в нейно име кралица любов!
лично аз предпоитам да обикна с разума,ане със сърцето,
защото сърцето винаги дава шанс да изглупееш и да
подхранваш своите илюзии,а разума умее да пази това
което обичаш.
жената е като голям град,който можеш да превземеш,
но е трудно да го опазиш само със сърце
за мен е важна душевната палитра от добродетели и разум
здраво стъпил на земята,а не изнервен наполеон в пола
Борбата е моята стихия, а победата — моето правило.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|