Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:32 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема След развода...нови  
Автор taka_taka_1 (непознат )
Публикувано27.01.10 16:58

Да ви кажа мина доста време, повече от година след развода. Уж всичко беше наред, детето ни е ученик, в решението пише кога и как ще ходи при баща си. Аз съм мирна и тиха, детето също. Ходи си връща се. До момента в който в живота ни се появи втория татко. Всичко е ок. Изведнъж от агенцията за защита правата на детето ми се обадиха да ми кажат, че трябва да се явя там. Бащата се оплаква, че не му стига времето с детето по решение. А режимът го предложи той. Учителката в училище ми казва, че и звъни за щяло и нещяло по телефона. На детето говори разни небивалици и то се разстройва - говори му само за материални придобивки, кариери, и така нататък. Детето ми каза, че не иска да го слуша повече. В същото време не се грижи освен издръжката за него. Вече започна и да ме обижда по телефона, така че комуникацията между нас съвсем приключи. Големи хора сме, детето е досаттъчно голямо. Говори му се, че ще му намали издръжката, ще води дела за родителски права или за режим на свиждане. Аз засега съм пас. Какво мислите?

Тема Re: След развода...нови [re: taka_taka_1]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано27.01.10 18:11

Продължавай да бъдеш пас...той гони!

------------------------------------------------------------
Моето КА

Тема Re: хехнови [re: LlRA..]  
Автор caн (звук)
Публикувано27.01.10 18:17

това като астрологична прогноза прозвуча, ама на място

Тема След развода...нови [re: LlRA..]  
Публикувано27.01.10 19:00

Аз съм откровена, наистина съм пас. Това ми коства редица нервни състояния, но какво да се прави - детето ми е на първо място. Но не ми се занимава със съдилища...Толкова пъти вече се разхождам, и тъкмо се нагласих, че нещата вече си имат развитие - и то положително. Даже стискайки зъби, две години вече, една след развода и една преди това се опитвах да говоря с бащата. Докато моят живот беше самотен, имаше само лудости - ти не готвиш добре на детето, не го гледаш, не го......абе ей такива, знаете ги. Обаче сега започна да звъни на мъжът до мен, и нещата излизат направо извън контрол, ходи в училището, а синът ми не иска така и го помоли. И говори с него, като иска да получи отговор за оценките да звънне на госпожата по телефона. Не та не.

Автор LlRA.. (мission)
Публикувано27.01.10 19:09

Е, хубаво де...не можете да го спрете да си прави тия неща...като се умори, сам ще спре))...и откъде знае телефона на мъжът до теб?...
На колко години е детето?

------------------------------------------------------------
Моето КА

Автор avg (член)
Публикувано27.01.10 21:40

Абе в България няма ли ограничителни заповеди?

Тема След развода...нови [re: LlRA..]  
Публикувано28.01.10 07:57

Явно го е видял, когато взема детето от неговия телефон де...Аз по едно време спрях да трия номера, да се крия и т.н. Даже, както казах вече бях добронамерена, уведомих го преди 1 година, че ще има промяна в нашия живот с детето. Той тогава отговори, оооо много се радвам, не му повярвах разбира се...Но все си мислех, че няма да стига до ексцесии. Детето е на 12 години без малко. Сега режимът на виждане е един път месечно с две нощувки и това ни устройва идеално.

Тема Ще ходя за заповед майнови [re: avg]  
Публикувано28.01.10 07:59

Да, принудих се вече да помисля и за това, ако не беше спрял внезапно да души наоколо и да изнервя детето така щях да предприема стъпки, не е късно де...имам едно наум вече. Обаче пак казвам, все си мисля, че с рогите напред не става.

Автор Hяkoй, koйтo ce шляe (тревно зелен)
Публикувано28.01.10 12:40

Сега режимът на виждане е един път месечно с две нощувки и това ни устройва идеално.

В случая не е важно теб кво те устройва. Ако има нужда от по-либерален режим, дай му го. За това, че детето се настройва срещу баща си - може бащата да е виновен, а може и ти да си помогнала, та дори и несъзнателно. Детето расте и само ще прецени кое как е. От теб се иска да не пречиш.

Quiero escribir aqui
М+З=ВЛ

Тема След развода...нови [re: Hяkoй, koйтo ce шляe]  
Публикувано28.01.10 13:12

Това е и моето желание, искам да съм добронамерена, но нещата, които е натрупало детето като емоции, коментари, и тем подобни са го накарали да е сдържан. Затова казвам, детето не иска да му звъни, не иска да го търси, говори с него формално. А на мен, няма да лъжа, че ми коства усилия, ми остава само да го поощрявам да не губи контакта. Но синът ми е голям, и както знаете при развод и огорчения има и доста наслоявания, обиди, та си мисля, че детето вече само взема решения. Той влиза в пуберитета сега, затова това отдалечаване си е негово, наистина не съм и няма да се меся, защото не е честно не спрямо бащата, а спрямо детето. Трудно е да се вземе решение, дали трябва да се вижда по-често с баща си, дали ще има положителен ефект друг режим на свиждане. Важното е детето да е спокойно, а не като се върне от баща си и да е изнервено.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.