Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:17 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Носталгия?нови  
Автор XlNG (късмет)
Публикувано25.01.10 19:50

Личните драми нека оставим в миналото, сега говоря за сивото ежедневие.
Живота ми беше свързан с доста промени, „високи“ цели и куп трудности. Каквото постигнах, постигнах. По принцип харесвам около мен да падат гранати, да изригват вулкани, да тракат картечници. Дори една отрицателна банкова сметка ме стимулира, вдъхва ми живец и надежда за приключение.
От известно време насам нещата се измениха. Живота ми стана уреден, спокоен, взеха да липсват предизвикателствата и адреналина. Ша са пукна! Работата върви, шефа доволен, хората любезни - и да ги скастриш - не противоречат. Доскоро ме мъчеше раздялата, сега и от това взе да не ми пука. Върнеш се у дома – единственния екшън на вечерта е да избереш между Малбек и Карменер! Скука бе хора, ужас!
Наскоро в родината присъствах на едно семейно скандалче и ако щете вярвайте, завидях им искренно на двамата. Идеше ми да ги разцелувам и и да ги поканя да се нанесат при мен за няколко месеца.
Та давайте съвети или ако сте по-буйни – направо идвайте, че погинах тук без време! Инак има опасност аз пак да дойда!

И умната – не русата!

Тема ако пиеше! [re: XlNG]  
Автор bubble ()
Публикувано25.01.10 19:58

20 неща, които трябва да направите преди да умрете от препиване

1. Върнете бутилките от бира, които се трупат на терасата ви. Ако не сте забелязали плочата вече се рути от тежеста им.
2. Обръснете се. Не е нужно когато излезете пред блока съседското дете да вика: - Виж, мамо, пак са изпуснали горилата от зоопарка.
3. Измийте си зъбите поне веднъж. Не си мислете, че когато влезете в асансьора с други хора те припадат поради страх от високото.
4. Дайте пари на жена си за храна. Ако си мислите, че този скелет в ъгъла който тихичко си плете е донесен от Историческия музей...Лъжете се...Т`ва е жена ти бе пиянде...
5. Изпийте поне веднъж една чаша с вода. Не бе, никой не се е отровил от нея...гарантирам
6. Изрежете ноктите си. Да...наистина с тях по лесно се маха бандерола от бутилката, а пък и се почесвате на трудно достъпни места...Но все пак пробвайте, казват че не боли...
7. Идете в Сатиричния театър. Поне и вие веднъж да се посмеете на другите..., а не само на вас.
8. Купете си отварачка за консерви. Не е нужно всеки път да гризете злобно консервата докато се отвори.
9. Ухапете кучето на съседа. Нека и то да усети що е болка.
10. Нахранете бездомен клошар. Тъй като и вие скоро ще станете такъв...хубаво е предварително да си създадете приятели.
11. Научете се да се усмихвате. Не...не тренирайте усмивка зъбейки се пред огледалото...Не виждате ли, че се напуква.
12. Купете си поне веднъж парфюм. Но задължително без алкохол в него, защото най-вероятно и него ще изпиете. Ще забележите, че има и по-приятни аромати от мириса на мастика.
13. Прочетете поне една книга. Ако си мислите, че интелигентен човек е този който може да прочете етикета на мастиката без сричане...Лъжете се...Иска се малко повече от това...
14. Отидете на зъболекар. Останали сте само с два зъба отпред като заека Бъни и единствено което можете да правите с тях е да си отваряте бирата. Все пак когато отваряте лютеница ще ви трябват малко повече зъби...
15. Спрете да пеете на висок глас. На съседката ви й се изправя косата...Все пак бъдете милостиви, къдренето й отнема поне 2 часа...
16. Подарете роза на жена си. Цвете..., а не бърбън "Три рози", който ще изпиете впоследствие сам!
17. Организирайте си лов на охлюви в близката градинка. Е...вярно е, че понякога докато се наведете охлюва избягва от вас..., но това да не ви отчайва, пробвайте докато постигнете успех!
18. Поиграйте тенис. Но запомнете - Никога не замервайте с ракетата играча срещу вас...Все пак трябва да има кой да ви връща топките обратно.
19. Купете си нови дрехи и обувки. Да бе..., и такива работи продават. Магазините не са само за алкохол.
20.Сдобрете се с комшиите. Все пак коrong>Всъщност...защо не се откажете от алкохола... Не бе, това не е виц...

Тема Сложи си тънката ризанови [re: XlNG]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано25.01.10 20:02

и фината настройка

И преди да го направиш, кажи моля те, как оставаш железен, аз не мога

by himbeer

Тема Re: Носталгия?нови [re: XlNG]  
Автор Cлънчeвo cиньo (пътуващ)
Публикувано25.01.10 20:05

Преди 30 мин -30мин гледах взиращо се в тъмното точно срещу мен как "човекът от Еон" се бе възкачил на една 6 метрова стълба и докато прегръщаше бетоновия стълб упорито свързваше жиците - жиците от които зависи и моят живот .
Нямаме ток, а навън е -17 .
Ела ти ! интересно е ..

Аз съм зависима от елекричесвото, от Еон , от БТк, от изправноста на автомобила, от никотина ..
Това е тема за рамките - обаче беше тъжен и затова се закачам за теб , а не за Трансиращия през ..
Та мисля си, че сме Зависими от Независимоста .

Айде ти си :

Автор pravil-nick (.. от зор)
Публикувано25.01.10 21:00

А, леле божке ! .. как си я окъсал.

Или земи се скрий, или .. се ожени за мене !

Я пъ сакам те-тук-тенка-на-те да пишем !

Тема Re: Носталгия?нови [re: pravil-nick]  
Автор XlNG (късмет)
Публикувано25.01.10 21:40

Идвай скъпа, всичко е готово!

И умната – не русата!

Автор Harлeц ()
Публикувано25.01.10 21:41

Подари ми 50 бона и ще ти дам съвет.....

Тема Re: ако пиеше!нови [re: bubble]  
Автор XlNG (късмет)
Публикувано25.01.10 21:50

Пия, пратих да ми донесат бира!

И умната – не русата!

Тема Re: Носталгия?нови [re: Harлeц]  
Автор XlNG (късмет)
Публикувано25.01.10 21:53

Може ли малко повече? Мързи ме да броя...

И умната – не русата!

Тема Re: ако пиеше!нови [re: XlNG]  
Автор bubble ()
Публикувано25.01.10 22:03

А пропуши ли...прати ли другата да ти донесе пурите...А бе- ти що се оплакваш или искаш смяна на интериора принасящ пурите и пиенето

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.