|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ако ви е омръзнало да пишете чужди домашни...
|
|
Автор |
ptj () |
Публикувано | 23.01.10 18:01 |
|
Днес в една от пощите си намерих писмо с реклама на един нов български сайт.
безплатно предлага решенията на всички задачи по математика, физика и химия във всички учебници от 5 до 12 клас. Съдържа общо 4 240 решени задачи, от които 1 504 по Математика, 1 673 по Физика и 1 063 по Химия.
Жената е слабо, беззащитно създание, от което няма спасение.Редактирано от ptj на 23.01.10 18:13.
| |
Тема
|
Re: В помощ на някои майки или татковци :)
[re: ptj]
|
|
Автор |
ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе) |
Публикувано | 23.01.10 18:14 |
|
Аз пък имам нужда от помагало по литература. Всъщност повече имам нужда от пушка и някой, който да ми посочи кой е написал учебника за 9-ти клас, щото досега всичко преглъщах, ама като прочетох как някой стигнал до "хюбрис", прозвуча ми като псувня и поисках да убивам.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
какво е "хюбрис"???
| |
|
Идиоткова, аз от години искам да стрелям по съставителите на учебниците по литература!!! Разказвала съм, мисля, случката с "имало едно време три братя", дето крещях по синето като изоглавена, пък то, милото /2 кл./ преписвало буква по буква от учебник с 19!!! човека авторски колектив.
За пълния член как виках нема да разказвам
Кво е "хюбрис" според учебника, щото видях кво е според чичко Гугъл??
| |
|
И аз това попитах, въпреки черната покривка на черепа. "Необузданост, невъздържаност, арогантност"- това значело. Въпреки, че разбрах, все пак ми се иска да убивам псевдоинтелектуалци, които не знаят български.
| |
|
В учебника няма разяснение. Предполага се, че всеки средноинтелигентен деветокласник не може да не знае тази джиджана дума.
| |
|
може би и българския еволюира, като английския, ама... не знам, за първи път я чувам... Мерси, дето ме ограмоти... явно, вече и българския не е какъвто беше!
| |
Тема
|
[re: ПOЛУидиoтчeтo]
|
|
Автор |
ptj () |
Публикувано | 23.01.10 18:28 |
|
Ай да не казвам как изкарвах все 6-ци на класните по български едно време.
Ако някоя задачка по математика ви се опре или не е добре обяснена (видях 2-3 примера и не останах очарован) може да ми драснете едно ЛС. Предполагам поне 30% от триковете от състезания още да са ми в главата.
Жената е слабо, беззащитно създание, от което няма спасение.Редактирано от ptj на 23.01.10 18:28.
| |
|
Малииииий, язък ми за вишуту, викаш
Ма виж пък как покрай децата и ние земем, та понаучим нещо!!!
| |
Тема
|
[re: chavdar4e]
|
|
Автор |
ptj () |
Публикувано | 23.01.10 18:31 |
|
Хах, стават и изключения. Аз като кандидатствах Информатика в ПУ едната от задачите по математика само 3 пъти я обяснявах на сегашния зам. декан на ФМИ, а той после 4 пъти на комисията...
Жената е слабо, беззащитно създание, от което няма спасение.Редактирано от ptj на 23.01.10 18:35.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|