Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:58 06.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Къде е границата?  
Автор Дивaнe-2 (излитащ)
Публикувано08.01.10 01:25

Къде е границата на самотност, на пристрастяване, на болест, на скука?
Примерно колко мнения годишно според вас, определят границите. Съвсем статистически питам. Аз лично пиша от скука, значи границата за скука според мен е 5-600 мнения на година. За самотност си я определям примерно на до 1000-1300. Пристрастяване около 2000, а над това за мен си е болест.
А вие какво мислите.
И измислените героини да не си мислят, че ще им влизам в тона, така че да не се напъват много.

Тема Re: Къде е границата? [re: Дивaнe-2]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано08.01.10 07:46

Мисля, че няма универсален критерий. Аз имам повече от 2000 годишно. Имало е моменти, когато съм се чувствала пристрастена, но вече не съм определено. Една голяма част от мненията ми са в Счетоводство, където чета и пиша, за да си поддържам нивото. Друга голяма част пиша сутрин, докато си пия кафето, защото по това време само аз съм будна и ако правя друго, ще събудя цялата къща. Други пък просто си нямат друга работа.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема А така! [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор _parvaty_ (божествена)
Публикувано08.01.10 08:01

И аз така, пиша сутрин и вечер, късно, като си легне дребосъчето...

Или, поне чета, щото, не всякога пиша....

Тема Леле, това ми е 2933-то мнение! [re: Дивaнe-2]  
Автор _parvaty_ (божествена)
Публикувано08.01.10 08:05

И то, регистрирана съм с този профил от 09-ти февруари м.г., т.е. няма година...

Значи, ти от скука правиш 5000, другите от пристрастяване 2000 ... значи, аз съм пристрастно - скучаеща! Сега, сериозно : не смятам, че има или трябва да има граница - е-общуването позволява свобода, разгръщане и намиране на "каквото търсиш" - в моя случай аз свалям напрежението от реала във виртуалното пространство, макар понякога горчиво да съжалявам за това! Та, не мисля, че може да се квалифицира така - пристрастен 2000, скучаещ 5000 ... по-вероятно 5000 да са от супер пристрастен маниак, не мислиш ли?

Тема Re: А така! [re: _parvaty_]  
Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано08.01.10 08:12

Хехе, баш по вечерно време така зверски вече ме мързи, че ако съм пред компа, предпочитам да съм читател, не писател. Или да си цъкам на някоя игричка.
Разгеле по коледа се сетих да си купя слушалки, че малките ми бяха прецакали старите, и ся ми е страшно гот в скайпа да си приказвам, вместо да пиша.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Тема Re: Къде е границата? [re: Дивaнe-2]  
Публикувано08.01.10 08:30

Забравяш една огромна категория "писатели" - тея, дето трепят работно време.

Или това е подкатегория на категория "скука".
И мненията не са показателни. Едно кадърно спамърче ще ти ги направи тези 5-600 мнения за 1 месец, като при това влиза през ден за по половин-1 час макс.

Тема Re: Къде е границата? [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Публикувано08.01.10 08:45

Чакай Идиотова, пристрастена е да "живееш" в клубовете. А не сутрин с кафето, и през деня, докато чакаш някой клиент, който да речем закъснява.
Пристрастена е, да си гризеш ноктите, ако да речем 2-3 часа се сбъгнат клубовете, защото нямаш друга занимавка. Та и аз съм из клубовете от 2000-та някъде, и то точно в счетоводство почнах, ма не съм я забелезАла тая твоя "пристрастеност" Еле па в периода февруари - април.....

Тема Re: Къде е границата?нови [re: HAДEЖДA™]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано08.01.10 09:02

Така, де. И аз това казвам. А имам повече от 2000 мнения годишно.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: Къде е границата?нови [re: Дивaнe-2]  
Автор luna_slunce (здравейте)
Публикувано08.01.10 09:59

границите са относителни--- в смисъл за брой мнения годишно--- човек може да се пристасти към нещо, независимо какво, за по кратък период от време, и след това под влияние на друго, първото да отстъпи на втори план--- а на някои хора просто им е приятно да си разговарят с други хора по този начин, виртуалния, а дали повече или по малко, зависи от свободното време

Единствено---Има го - настоящият миг.

Тема Re: Къде е границата?нови [re: Дивaнe-2]  
Автор !!Фakличka!! (fuego)
Публикувано08.01.10 10:00

Тази статистика я направи по бройката на твоите мнения ли

july 22, 2013

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.