Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:39 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Той си тръгнанови  
Автор boli (непознат)
Публикувано06.01.10 20:48

Здравейте!

Просто ще полудея.издъних се. обичам го...много.И той знам ,4е ме оби4а, макар да ми каза ''Край''. малко история:познаваме се от 3 години.Обичаме се от 3 месеца.Преди това, той беше железен и не даваше жена да припари до него.Харесвах го. Исках го. Разведен, хубав, висок,умен.....истински.
Имаме допирни точки посредством наши приятели.От различни градове сме.
Това лято отидох на море в техният град и се срещнахме отново. Влюбих се в него още ,когато го видях преди 3 години, но аз не бях свободна.Това лято се сближихме. Влюбихме се.Имахме се.Аз си заминах.продължихме безкраен скайп,виждахме се отвреме -навреме,когато можем(аз имам дете на 7).Той идваше.Аз ходех....Стана сериозно.Той поиска повече.Дадох му каквото мога и каквото може сърцето ми от разстояние.И ето ,че за Коледа настоя да се съберем.Исках го.много.но се уплаших.Поисках съвет от сестра ми, с която сме много близки.тя ми каза ,че съм луда.Не споделям с други. Познавала съм го от 3 месеца само, откуде съм знаела кой е....Аз аз знам кой е.Разбрах душата му.Добър е .Грижовен.Мил.Нежен.Силен.Обичам го.Искам го. Но се поколебах.Поисках време(старите връзки ме тормозеха). Той ми даде време.Чакаше.Питаше колко още. Но не притискаше.А аз поисках гаранции,че детето и аз ще сме добре,докато си намер работа там, докато се напасваме....Исках да чуя ,че е готов.На всичко. За да съм сигурна. Е, подсигурих се......Докато се колег=баех и изтъквах всякакви доводи за да имам време да размисля и да не се хвърля като луда, той не издържа.Каза ,че е крайно време да поживеем заедно за да видим дали сме един за друг.
Има самостиятелен апартамент.има добра работа.Каза ,да не се притеснявам,че ще осигури щастие и спокойствие и на мен и на детето,докато всичко си дойде на мястото.Уплаших се.Той много сигурен, аз изобщо не знам къде съм.Рботата ми не е кой знае какво.Даже може би ще се реализирам по-добре при него.Но пусти страх от неизвестността и от другия град....А той е страхотен.Мъж мечта.и докато се колебаех и измислях какво ли не, за да си дам време да реша,той се разколебаваше. Искаше ме сега.
Минаха 10 дни.Аз не съм решила още.Даже не му се обаждам.
Вчера той ми се обади и попита какво съм решила и докога да чака.
Казах, че ще му кажа, но ми трабва още време и изтъкнах глупости.
Ядоса се и каза край.Той не искал от мен да се женим ,а само да пробваме да живеем заедно 1-2 месеца и тогава да реша.Мога да си взема и отписк, мога да дам тези два месеца на него и на себе си, но ме е страх от неизвестното.
А го обичам.Предложи ми всичко, за което съм мечтала.Предложил ми е и сърцето си.
И сега край. Званя му, не ми вдига.пиша му мейл, няма отговор, скайпа си го е изкл.Пиша смс, няма отговор.
А той е силен.Каже ли край, занчи край.А аз не искам край.Обичам го.Не мога да дишам без него.
Сега се чудя, дали да запаля колата и да отида.Дечко е при баба си до края на седмицата.Умирам хора.А ме е страх да зарежа всичко и да отида.
Сърцето казва иди.Разумът помисли.А го искам Много.Точно него.
Искам си го обратно в живота ми.Объркана съм.Липсва ми.

Тема Re: Той си тръгнанови [re: boli]  
Автор шaш ()
Публикувано06.01.10 20:54

Ох, тегли една яка на сестра си. Другото не го разбрах.

Смело и смахнато!

Тема Re: Той си тръгна [re: шaш]  
Автор boli (непознат)
Публикувано06.01.10 21:03

Знам,това е ТОЙ. И сигурно няма да ми се случи вече никога.
Искам да кажа ето ме, вземи ме, а не ми стиска да зарежа всичко, приятели,работа, моят роден град...
Искам го ,а ме е страх да започна нов живот.А и детето, как ще свиква пак ...
Ако не е сега, няма да е никога.А Все още се колебая.Пусти страх....

П.с Благодаря ти.

Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано06.01.10 21:08

И ти ли наблегна на правописа???

Тема Re: Той си тръгна [re: boli]  
Автор Cлънчeвo cиньo (пътуващ)
Публикувано06.01.10 21:11

цяла си в емоция в момента .

във всеки отговор ще търсиш потвържедение на "Тръгвай веднага !"
аз пък се страхувам да ти пиша защото не съм сигурна дали ще ме изтълкуваш правилно

Тема Re: Той си тръгна [re: Cлънчeвo cиньo]  
Автор boli (непознат)
Публикувано06.01.10 21:16

Моля те кажи си мнението!
Тук сте непознати, никой не познава никой.
А сте умни тук и изстрадали.

Автор шaш ()
Публикувано06.01.10 21:17

Абе, искам да ти кажа добра дума, ама как от "Тегли една на сестра си" стигнахме до отговор "Знам. Това е той"??? Не загрявам нищо, честно.

Смело и смахнато!

Автор boli (непознат)
Публикувано06.01.10 21:19

Страх ме е и не съм сигурна. Май повече в себе си.

Тема Re: Той си тръгна [re: Cлънчeвo cиньo]  
Автор Caffe Rosso ()
Публикувано06.01.10 21:19

И аз така.
А никак не съм убедена, че "Тръгвай веднага!", ще реши положително нещата...

Боли, хайде малко да се успокоиш.
Колко мейла написа вече?

Я, стой тук малко, тъкмо да мине време.

Автор anbraМодератор (аз)
Публикувано06.01.10 21:22

Според мен направи така, че да не се упрекваш един ден, че не си направила. Никой не може да ти каже за кое ще съжаляваш повече. Риск печели, риск губи - трябва да си готова на това.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.