Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:46 06.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Как да постъпянови  
Автор lidya75 (непознат )
Публикувано28.12.09 09:22

Здравейте;чета ви одавна но не съм ви писала до сега а имам нужда от съвет.Историята ми е банална;но аз в момента се чувствам адски зле и незнам как да постъпя.На 34г. с осем годишна връзка с едно дете на 6 год.Преди 4 год. се разболях от БАР и оттогава живота ми тръгна надолу;имах няколко кризи и лежах два пъти в психиатрията;но от 3г. съм стабилна;без кризи и в добро здраве.вземам си лекарствата редовно.само съм малко депресивна на моменти.историята ми е следната -от извесно време се отдалечихме с бащата на детето ми;не спим заедно;защото детето не може да спи само;не сме били интимни от 3 месеца;разговаряме само за детето и битовите проблеми и ето че се появи една Ани.Тя е с едно дете и се сближи много с приятеля ми.излизат двамата с децата сами;подаряват се подаръци на детето.синът ми говори как си играе с дъщеря й.Приятелят ми говори какъв добър подход има Ани към синът ми и ето че вчера бащата на детето ми отиде за два дни до Боровец със синът ни.Разбрах че и Ани с дъщеря си ще ходи.даже приятелят ми ще ги вози до там.Досега бях тактична и нищо не казвах,но детето снощи по телефона ми каза че е в една стая с дъщерята на Ани.Това ме съсипа.Плаках цяла нощ и не знам как да постъпя.Знам че сигурно аз съм виновна за това той да потърси близост с друга жена ,но ми е мъчно за детето.Той ще ми го вземе ако реши да се събере с другата жена и аз няма да мога да направя нищо с моята биография в психиатрията.Незнам как да постъпя,какво да му кажа като се привере утре.как да изкараме нова година заедно

Тема Re: Да, да...))нови [re: lidya75]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано28.12.09 09:33

И един мърмот завива шоколад в станиоли

Тема Re: Да, да...))нови [re: LlRA..]  
Автор lidya75 (непознат )
Публикувано28.12.09 10:18

не разбрах жизнерадостният ти постинг

наистина имам нужда от съвет

Тема Re: Как да постъпянови [re: lidya75]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано28.12.09 10:26

Смени поне цвета на ника, де и началото на темите. Аман от "чета ви отдавна, но не съм писала".

Най обичам да чета, ама не мога.

Автор ariel$$ (стар клубар)
Публикувано28.12.09 10:29

Като те чета в момена не си в силна позиция. Емоционално не се чувстваш стабилна. Най-добре е да си затраеш като че ли. Ако има нещо да става, то ще стане и без твоята активна намеса. Изчкването е доста досаден процес, но имаш важни задачи за вършене - преориентиране на мирогледа, физическо съхраняване за в бъдеще, емоционална и финансова стабилизация. А както обичам да казвам "Бог отлага, не забравя" и "На каквото си постелеш, на това ще легнеш". Ще дойде и твоето време...

Тема Re: Как да постъпя [re: lidya75]  
Автор pravil-nick (.. от зор)
Публикувано28.12.09 10:30

Какво е БАР ?

Тема Re: Как да постъпянови [re: pravil-nick]  
Автор ariel$$ (стар клубар)
Публикувано28.12.09 10:31

Биполярно афективно разстройство. Редуват се състояния на мания и депресия. Има различно възрастово начало, тежест и цикличност.

Автор Kkaнeлa (непознат )
Публикувано28.12.09 10:35

Какво е БАР?

Тема Re: Как да постъпянови [re: ariel$$]  
Автор pravil-nick (.. от зор)
Публикувано28.12.09 10:37

Хм .. не звучи никак добре.

На първо време госпожа авторката да започне да спи с мъжа, а не с детето.

Тема Не знам,нови [re: lidya75]  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано28.12.09 10:39

какво е БАР, но едва ли сегашното положение е свързано с него, щом такива истории се случват и без наличието му. Затова предлагам да не опитваш да се криеш зад него.

Разкажи ни за досегашните разговори за тази Ани. Как ти бяха обяснни тези излизания, подаръци, че и почивки чак? Как така са те изолирали дотолкова? И с каква идея им го позволи?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.