Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:39 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Семейство, изневяра, гнявнови  
Автор Samardala (непознат )
Публикувано27.12.09 23:09

Чета ви от около две години, никога не съм писала, а след затварянето и не ми се регистрираше. Сега обаче имам нужда да го кажа на някой, за да бъда разубедена, защото иначе ще го направя, а това ще е грешка.
Омъжена съм от година и половина, имаме сравнително нормална връзка. Обичаме се. Проблемът е в неговите контакти с хора, които са предприемали много негативни действия спрямо мен. Не ме разбирайте погрешно. Аз имам своите приятели, той - неговите. Излизаме всеки на страна, когато имаме нужда малко да се разделим, никой на никого не прави проблем. Не в това е болката ми. Чувствам се предадена, когато той контактува с хора, които са ме наранили. Това е все едно да е съгласен с техните думи и действия спрямо мен. Говори ли сме, разбира се, за това. Обяснила съм му и той знае как се чувствам. Без резултат.
И ето ме сега тук. Преди време бях чела една статия на Ryan за причините за изневярата. Аз мога да потвърдя, че в момента съм събрала някой от тях - гняв, желание да му го върна, желание да го заболи, желание и той да се почувства предаден, както се чувствам и аз.
Така че моля ви, разубедете ме. Или и да не го направите, че го пиша ми действа вече добре. Може би има гледна точка, която аз не виждам, не знам. Но истината е, че искам да удрям, ако може по него. Защо ми причинява това?

Тема Re: Семейство, изневяра, гнявнови [re: Samardala]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано27.12.09 23:13

Преди него си се чукала с приятелите му. Ясно.

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Автор tyrsiistina (познат)
Публикувано27.12.09 23:14

А що се казваш "Самардала"? Има една сливенска подправка, дето ми всява разни мисли,щото.

Тема Re: Семейство, изневяра, гнявнови [re: *Плaмeн*]  
Публикувано27.12.09 23:14

Не. Всъщност става дума за няколко жени.
И не, и той не се е чукал, не е искал, не иска и няма да поиска да се чука с тях. Не е въпрос на секс, а на работа. Бивши колежки са ми и ми забиха нож в гърба професионално.

Автор LlRA.. (мission)
Публикувано27.12.09 23:15

Еййй, не мога да си легна от вас ве

...а да пусна кепенците...и па клиенти

Сериозно сега-ако продължавате така, я изкарате още година и половина...я НЕ!...лошо начало...за съжаление...или сте отбор или не...какви са тия-мои приятели, негови приятели...приятелите или са общи...или само си играете на семейство!

Тема Re: Семейство, изневяра, гнявнови [re: tyrsiistina]  
Публикувано27.12.09 23:15

Защото искаха ник, името ми както и да го преинача е все заето, а имам кутийка самардала пред очите.

Тема Re: Семейство, изневяра, гнявнови [re: *Плaмeн*]  
Автор sachko ()
Публикувано27.12.09 23:16

Някоя е за връзване с дългите ръкави на ...онези ризи!!!

Тема Re: Семейство, изневяра, гнявнови [re: LlRA..]  
Публикувано27.12.09 23:16

Това е глупаво.
Твоят мъж приятел ли е на белгиеца, дето си му приятелка и който изневеряваше на жена си?
Всеки човек има приятелите си, това, че сме женени, не значи, че ги губим.
Имам мои приятели, той има свои, имаме и наши.

Автор tyrsiistina (познат)
Публикувано27.12.09 23:17

Мани го тоя задник - той, принципно, си правел деца за наказание!

Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано27.12.09 23:18

Какво точно ти причинява той?
Че говори и общува с някакви хора /ваши общи познати и негови приятели отпреди да се срещнете/, които са те обидили... някога си?
Какво ти пука, след като независимо от тяхното отношение той все пак е с теб? И откъде знаеш, че пред тях той примерно не те защитава по свой си начин...

П.С. Сега видях, че става дума за твои бивши колежки... това пък е съвсем несериозна причина даизневеряваш на любим човек.
Защото той си бил говорил с бившите му колежки, теб сега взема да те сърби между ... Изневяра от яд - не ти оправя проблема във връзката, просто защото нямаш проблем с нея, а със себе си[

Редактирано от MamaNetty на 27.12.09 23:25.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.