Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:10 19.10.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Изглежда че пак съм пред развод  
Автор oliwia99 ()
Публикувано26.07.09 14:40

То като му тръгне на човек веднъж и ...
Та в началото моя искаше да се развежда, после омекна на временна раздяла а сега като го питам и той не знае.
Аз от тук не искам да изляза, не виждам защо пък аз трябва да го напускам. Като толкова иска той да заминава, но как да го накарам.
Така като го гледам нищо няма да направи, само приказки, но като дойде пак неговия авер и му навие плочата - може и да се задейства знам ли.
Големия проблем е че се натрупват сметки, които преди аз плащах - тоест се занимавах с това. А сега - не мога, защото той си държи картата.
То тази ситуация не може да продължава до безкрай. Един прекрасен ден и моите спестявания ще се стопят и ще трябва да го моля за стотинки за хляб.
Съкратена съм от скоро и е доста гадно да просиш от собствения си мъж.
Но при положение че нямаме сексуални отношения - и той не реагира на прелстявания, какво да правя.
Гадна история.

Тема Re: Изглежда че пак съм пред разводнови [re: oliwia99]  
Автор ptj (пристрастен)
Публикувано26.07.09 14:53

Ами щом сте само съквартиранти какво се чудиш още? Поговори един ден с него сериозно. Никой уважаваш себе си мъж няма да позволи на жена да го издържа...

Жената е слабо, беззащитно създание, от което няма спасение.

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано26.07.09 15:53

Викаш, стиснал си копчелъка, стиснал портфейла и та чака да освободиш терена.
Пък ти напук седиш и ще правиш сечено, докато се докараш до просешка тояга.

Накрая пак ще се разведеш, ама с пари назаем.

Тема Re: Изглежда че пак съм пред разводнови [re: Aлиca.]  
Автор oliwia99 ()
Публикувано26.07.09 17:27

Трудна работа да се говори с него. Трябва доста да е пийнал и тогава някоя дума да му измъкна.
Но защо прави така че да ме принуди да го напусна? То така много лесно, използва ме 6години да му платя дълговете и да се измитам. Абе тези мъже защо си мислят че жените сме им длъжни цял живот.

Автор Bтacaxмe_я (Е, и ?!)
Публикувано26.07.09 17:32

Ти думи не му измъквай, ми глей кат са е насмукал да му сбадепцаш картата, че е го- дойде края на месеца, пак сметки чукат на апарата

Автор ptj (пристрастен)
Публикувано26.07.09 17:33

Хихи, аз нямам дългове ама ако ще ми купиш "къща с басейн и тераса" веднага те взимам. Такъв ми бе късмета от новогодишната баница.

Жената е слабо, беззащитно създание, от което няма спасение.

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано26.07.09 17:41

Абе тези мъже защо си мислят че жените сме им длъжни цял живот.

Ми не знам, питай ги. Аз на мойте мъже им плащам дълговете си само в натура. Стотинка не могат ми изкопчи!

Тема Re: Изглежда че пак съм пред разводнови [re: Bтacaxмe_я]  
Автор oliwia99 ()
Публикувано26.07.09 18:03

ясно пак ще се надпиваме и надлъгваме. Не обичам да пия, но като се налага ще трябва да се жертвам.

Тема Ами,нови [re: oliwia99]  
Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано26.07.09 20:35

в случая, за изхода на дилемата ти, кой да си ходи пръв, важното е на кого се води жилището.
А иначе какъв съвет бих могла да ти дам, освен да си търсиш работа и нов мъж, възможно по скоро...
Да беше само стиснатия портфейл - да река че ти го връща нещо и ситуацията е временна... но щом и оная си работа стиска - просто чака удобния момент - удобен за него, да се разведете.

Не искайте много, за да може да платите цената.

Тема Re: Изглежда че пак съм пред разводнови [re: Aлиca.]  
Автор Mapkиз дьo пpaз (сладур)
Публикувано26.07.09 20:56

Бря! Ти нъл беши мноу порядъчна?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.