|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Само за информация
|
|
| Автор |
A$$A$$lN (старо куче) |
| Публикувано | 19.07.09 14:55 |
|
|
Има повишена заинтересованост към моето отсъствие от клуба. Затова съобщавам, че съм жив. Но компютърчето ми, за съжаление, не е. Порази го мълния. През кабела на телевизията. Половин метър пламък избухна. Край. Имаше компютърче, няма го вече.
Нищо, де! Ще си взема друго. А, дотогава - мислете за мен като за огън.
| |
|
|
|
Еба си мълниите.
Преди години една ми тресна телевизора по кабелната. Ама го оправиха и работи вече 10 години по-късно.
Преди седмица се изви една буря на село, а аз миех посудата в мокрото помещение до къщата. Като затрещя и се разсвятка, спрях да плакна вилици, лъжици и тенджери, щото реших, че ей сега на станах курбан. По-точно чеверме.
мъжете предпочитат блондинки, жените-диаманти
| |
|
Тема
|
Re: Само за информация
[re: A$$A$$lN]
|
|
| Автор |
aceris (минаващ) |
| Публикувано | 19.07.09 15:38 |
|
|
Обади се на Наглеца, може да се разберете, той има оферта, само се уточнете.
| |
|
|
|
гръмнал сателита, комшията от долния етаж - изпращял му телевизора, колега реве - и двата му телевизора изпушили, до мен има магазин за бяла техника - над 10 скъпи телевизора изтрещели, собственика ходи като ударен с мокър парцал...
| |
|
Тема
|
Благодаря, казаха ми вече, ама
[re: aceris]
|
|
| Автор |
A$$A$$lN (старо куче) |
| Публикувано | 19.07.09 15:48 |
|
|
имам оферта от сина ми да взема неговия комп, да му дам парички, а той да си купи нов...
| |
|
|
|
има застраховки за такива рискове и не са скъпи ..
Всеки проблем е замаскирана възможност
| |
|
Тема
|
Re: Само за информация
[re: A$$A$$lN]
|
|
| Автор |
won (cool) |
| Публикувано | 19.07.09 19:45 |
|
|
Егати бан-а!
Кво написа тоя път, хм?
Споделете!
| |
|
|
|
Дори не можеш и да си представиш какво значи завишена заинтерисованост в тоя клуб
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
|
|
Искаш ли компютър? Купен преди 3-4 месеца, но не е много търкалян. Само че преди септември не мога, хайде да не обяснявам много тук.
| |
|
|
|
цел, ама - след дъжд - качулка...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|