|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Има едни такива хора...
|
|
| Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
| Публикувано | 13.07.09 20:18 |
|
|
.. дето сякаш приказката ви е спряла вчера. Които сякаш са чакали само теб да видят и чуят. Не, не е поза, не, не са думи. Усеща се с кожата. Хора, които са на мили, на километри, часове, или просто на съседната улица, ама нали все бързаме, все спазваме правила, регламенти и поведение
Тия дни отново ги усещам с невероятна сила, приятелите... Най-старите и по-новите. И не е вярно, че приятелството трябвало да се отглежда. Просто трябва да си в него. Достатъчна е любовта. Стига знанието, че някъде там има някой, който те/ти харесва, на който му е интересно с теб, както и на теб с него, с когото си "от една кръвна група".
Тия същите, които никога не се бъркаха, само даваха по едно рамо.. Много ми е трудно да ви разкажа за тях, те не са хора, дето да се напиваме всяка събота или да играем мач всяка неделя, не работим заедно, не си отглеждаме децата, но има една нишка, нещо, което ни свързва с години.
Усещането, че там някъде някой мисли за теб с хубаво, че ти си мислиш за него, че има една положителна енергия и любов, която си изпращаме взаимно. Че никога не би го предал. Каквото и да значи това. Макар че и предателствата се прощават понякога, днес и това разбрах... Когато причините за тях са били твърде обясними.
Днес си мислех, че децата, че пораснат, ще отхвърчат, но е тЕ тия маймуни.. с тях ще си се търсим, поне веднъж-дваж годишно Може и веднъж на 10-15-20 години..
Да са живи и здрави!!!
П.П. Мирър, рекох ти, че ми трябва време
| |
|
Тема
|
Re: Има едни такива хора...
[re: chavdar4e]
|
|
| Автор |
cmd (+enter) |
| Публикувано | 13.07.09 20:24 |
|
|
Радвам се за теб
Ти си хубав човек, и много хора го знаят. Дай време и на тях, и на себе си
Което е било истинско, ще си остане, не се страхувай.
Човек губи само онова, което никога не е имал
| |
|
|
|
Сладурка, сладка- радвам се за теб...и за себе си- щастлива съм, че и аз имам такива Хора около себе си- доказали сме се и в добро и в лошо...Никой не се сърди, когато няма дълго обаждане, усещаме се едни други и си знаем кой как подхожда в трудни и хубави ситуации- а бе, хубаво е
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Orcad (регистриран) |
| Публикувано | 13.07.09 20:36 |
|
|
време ти е да се влюбиш, ако не си го смършила вече
........................
ние кво да кажев?
идното на 23, другото на 9 и халф
....................
мълчиме си тука
...............
все проходит
эронда
.....................
ръгай ма!
с мислите
и прочие..........
................
де й момата, д`то ще ми издържи на простотията?
питам аз
и отговор не чакам
хехе
| |
|
Тема
|
[re: cmd]
|
|
| Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
| Публикувано | 13.07.09 20:41 |
|
|
Човек губи само онова, което никога не е имал
Това е страшна фраза, буквално, не преносно...
Отнесена към мен, аз нищо не съм загубила, така излиза, освен естествения цвят на косата си
| |
|
Тема
|
[re: Orcad]
|
|
| Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
| Публикувано | 13.07.09 20:46 |
|
|
Оркаде, аз простих, насън. Нощес. Събудих се, пих кафе, в 5 и се попитах: това наистина ли беше?? Да, беше. Оная в мене прости.
И днес денят ми е друг. Нещата са навързани някак, в мислите, усещанията. Нещата се случват, когато ги допуснеш
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Orcad (регистриран) |
| Публикувано | 13.07.09 20:47 |
|
|
тиквуня
.....................
ама си е вярно
хехе
ръгай ма!
| |
|
|
|
Супер е това! Чудесно е!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Orcad (регистриран) |
| Публикувано | 13.07.09 20:55 |
|
|
малкото въпросче е:
?
какво правим, когато си отидат, заминат въпросите
даа...
като свършат метафорите
като свърши ...
сичкото
хехе
онли въздух и вода, ама на длибоко и високо, и изчакваш...
кога ще дойде онва, с мисълта
хехе
немааа
и нема
онли, тук, сега и веднага
| |
|
Тема
|
[re: Orcad]
|
|
| Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
| Публикувано | 13.07.09 20:56 |
|
|
Твърде дълго правих това - ръгах, демек насилвах нещата, исках всичко да е в ръцете ми, да не изпускам конците... Ма напоследък мъй налегнала една нирвана, не ща нищо да уравлявам и ... Да съм тиква (да ти пусна парчето???? )
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|