|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
Тема
|
Офф. Гласувайте, хора!
|
|
| Автор |
A$$A$$lN (старо куче) |
| Публикувано | 04.07.09 20:04 |
|
|
Моля Ви!
| |
|
|
|
За кой бре?
en arche en ho logos
| |
|
|
|
Ще!
Бъди сигурен...
Silence Must Be Heard, Noise Should Be Observed...
| |
|
|
|
Ще гласувам я. Не ща нови гладници да се ояждат за моя сметка.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
Тема
|
Re: Офф. Гласувайте, хора!
[re: A$$A$$lN]
|
|
| Автор |
aceris (минаващ) |
| Публикувано | 04.07.09 20:19 |
|
|
Ще гласувам :
ЗА: връщането на България към пропуснатите европейски ценности.
ПРОТИВ: връщането на България в лоното на Русия; Против доганизацията на България, защото първо беше Косово, втората е Македония, третите сме ние. Против двойното гражданство!
| |
|
|
|
Шляйо, голем си мързел И това ли Аси да ти казва???
| |
|
|
|
Е убуу де, не се коси. Ще гласувам и аз.
| |
|
|
|
Ти мани, ми найш кво става из наше село. Няколко хиляди с автобуси от Кърджали се изсипаха и ше обръщат вота
Та не знам, утре ако се чуе, че сме станали анадолска провинция, да не се чудите
en arche en ho logos
| |
|
|
|
Ми наш'те крадливи и некадърни български псевдодемократи успяха за има-няма 20-тина години да отблъснат 40-50% от избирателите, докато турците си се държат.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
Тема
|
Re: Офф. Гласувайте, хора!
[re: HAДEЖДA™]
|
|
| Автор |
Harлeц (наивник) |
| Публикувано | 04.07.09 21:01 |
|
|
Моето мнение е, че понеже българите са смятани за ненадеждни в гласуването и не е възможно да бъдат купени лесно, то тогава е по-лесно да бъдат отблъснати от гласуване. И остава по-евтиния вариант - да се купят 500 хил мангови гласове и да се ползват 800 хил злонамерени турски. Чиста работа.
За да се прекрати това е нужно за известен период гласуването да е задължително и то, обвързано с икономическите ни права - който не гласува да няма право да има фирма, да не може да купува и продава движимо и недвижимо имущество и да не може да напуска страната, ако не е двоен гражданин. Па, хеле, двойните граждани, да не могат да гласуват за мести избори по никой начин, а само за национални - парламент и президент (а, може би, само за президнт, че тоя и така нищо не може да прави).....
Айде сега, кажете ми една политическа сила, която е поставила такива цели за изпълнение. Няма. И атаката не е тая сила.
Тъй, че ясна е целта на политиците - муфта и пак муфта.
Тяхната мама!
Да видим до кога?!Редактирано от Harлeц на 04.07.09 21:02.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|