Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:41 04.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Пожелай си - пу за мен !нови  
Автор Cлънчeвo cиньo (пътуващ)
Публикувано04.07.09 03:00

Има в Лондон една

в която всяка една от хилядите пейки е посветена на някой, който вече го няма тук :"На Някой Нечий Известен, който обичаше тази градина и прекарваше много щастливи часове в нея "
Мисля си защо създаваме последващо, защо е необходимо да загубим за да оценим, та нали хомо -сапиенс се отличава от предходните хомота само със способноста си да планира .
Искам да поръчам пейка на която да пише : "Тук Слънчево синъо ще прекарва много щастливи часове споделени с човека за нея с главно "Ч"..., а какво ще прави на пейката ,освен да седи не е обект на надписа "
Това е тема за желанията . Какво си желаете .. сега в момента ?
Желанията ни са ориентир за пътя който сме минали и мястото в което се намираме Сега .

Всеки проблем е замаскирана възможност

Тема Re: Пожелай си - пу за мен !нови [re: Cлънчeвo cиньo]  
Автор Harлeц (наивник)
Публикувано04.07.09 08:26

Ти като пускаш такава тема, да не би да очакваш истински желания?
Приказни ще има. Ще желаят горички, слънчица, тревички и водички, че и песъчинки. После ще минат на породисти секс-мераци и това е.

Да видим до кога?!

Тема катонови [re: Harлeц]  
Автор caн (звук)
Публикувано04.07.09 08:31

не ти харесва в този клуб, не пиши и не си изкарвай раздразнението към няколко ника (човека, може и лично да ги познаваш) на всички останали

Тема Re: катонови [re: caн]  
Автор Harлeц (наивник)
Публикувано04.07.09 08:53

Защо реши така.
Явно, днес аз ще съм на "ешафода" за радост на тълпите.
Ако ти е неприятно, че с горния си постинг леко дадох друга, непоетична насока на разговора още от началото, то съжалявам. Ама, нали и от теб зависи, ако ти се говори поетично да го направиш.

Да видим до кога?!

Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано04.07.09 08:54

.........зависи какво си пожелаваш, понякога трябва да се внимава ,че съдбата ги изпълнява ....веднъж в яда си казах " дано да стане и по-лошо", ...и то взе ще стана, така че вече не смея

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Автор Sympathy ()
Публикувано04.07.09 09:06

Така в идеята си с тези надписи на пейките.. малко на гробища прилича, ако да изглежда много по- въодушевяващо. Хем такива, за отбрани люде

Сега ако трябва да си поръчам надписа и да живея с него ще е "това е мястото на двама, на които им стиска да се обичат".

Тема Нищо не очаквам [re: Harлeц]  
Автор Cлънчeвo cиньo (пътуващ)
Публикувано04.07.09 09:28

само споделям минутки тъжна красота .
пък ти страдаш от синдрома на допускането на първо ниво .
Помисли си и дали не си направил и същото в реалноста .
Запознаването е интересно нещо - подобно на приключение в град в който не си бил ,ако имаш късмет да ти отворят портата (както е станало тук в клуба) се разхождащ по улиците и ти е любопитно, но ако останеш за по дълго вземеш, че обиколиш всички улици и стигаш до нивото в което си ти : "М, гледай къв скучен град , всчико ми е ясно само с три обиколки "
Е, да ама има и следващи нива ,които наистина ти носят удовлетворение ,ако си го позволиш ,защото всяка къща в този град е история ,а историте са велико нещо .. ако можеп да ги четеш

Всеки проблем е замаскирана възможност

Тема Re: Пу за мен... [re: Cлънчeвo cиньo]  
Автор Marygold_vn (Алтруист)
Публикувано04.07.09 10:34

... един чифт очи, виждащи това което и аз...
ПП Не ми се иска да разочаровам Наглец - ето едно по-обикновено желание-мечтание - плаж - слабонаселен/значи е нуди/, море спокойно като легло/в момента от тук виждам че е такова/ и в морето аз - по гръб....

Около 13 часа ако не ми мине котка път ще си го сбъдна...

Silence Must Be Heard, Noise Should Be Observed...

Тема Има едни книжки от Хорхе Букай, [re: Cлънчeвo cиньo]  
Автор _parvaty_ (наистина)
Публикувано04.07.09 10:39

много ... готини! Ще ти споделя една от приказките му накратко - един странстващ човек един ден попаднал в гробището на неголям град, където на надгробните камъни пишело "тук почива Еди кой си, на 5 години 8 месеца и 7 дни ", на друг "тук почива Еди кой си, на 3 години 4 месеца и 15 дни " на трети "тук почива Еди кой си, на 11 години 2 месеца и 12 дни " и така нататък, все паметници на малка възраст... ужасен, човека попитал управата на града, защо децата им толкова много умират... а те му се усмихнали, и му казали "нашия градосъздател въведе обичай, да записваме в една тетрадка щастливите мигове в живота ни, и като умрем, само те да бъдат записани като преживяно време на Земята от нас, защото другото не струва да се помни!" Та, важно е да запишеш повече години на плочата, а с кой и на коя пейка - това е само част от пейзажа

Тема Re: Пожелай си - пу за мен ! [re: Cлънчeвo cиньo]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано04.07.09 10:57

В живота има две трагедии - едната е да не ти се сбъдне желание, а другата .. да ти се сбъдне - рекъл Бърнард Шоу ..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.