Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:15 15.11.24 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема За сутришен размисълнови  
Автор echr (непознат)
Публикувано18.06.09 10:08

От снощи се чудя: значи, какво искат жените? Внимание и секс. А какво искат мъжете? Секс и свобода. Ами като има допирна точка в нуждите, защо е толкова трудно да разберем за останалото?

Това трябваше да е отгоре, но карай: Здравейте всички. Много сте готини.

Тема Re: За сутришен размисълнови [re: echr]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано18.06.09 10:18

на мен ми се спи, след допирната точка снощи : секса днес просто не отлепвам

Автор Suzanna (кукумицин)
Публикувано18.06.09 10:33

едно е да си свободен, друго - егоист. едно е да искаш внимание, друго - да направиш мъжа си целия ти свят и да очакваш да е щастлив така...
освен това, нещата не са толкова прости. няма само два пункта и само една допирна точка.
и още нещо - мъжете и жените могат да се разбират чудесно, смятам

дроп дъ хейт! форгив ич адър!

Тема Re: За сутришен размисълнови [re: dymo]  
Автор echr (непознат)
Публикувано18.06.09 10:35

То щото и аз съм така и гледам да се разбудя с някакви мисли

Тема Re: За сутришен размисълнови [re: Suzanna]  
Автор echr (непознат)
Публикувано18.06.09 10:38

И аз това имам предвид, да ти кажа. След като има онова хубаво нещо, което правим заедно, защо е толкова сложно единият да отспъти малко от свободата си, а другият - от желанието да е пришит към половинката.

Автор echr (непознат)
Публикувано18.06.09 10:40

Suzana, ако ти се разбираш с твоя, значи си малцинство. Искрено ви завиждам и на двамата.

Автор Suzanna (кукумицин)
Публикувано18.06.09 10:43

разбирателството е процес... много съставки са нужни. често, за съжаление, чакаме наготово да ни се случи. а трябва да се поработи. и то добронамерено...

колкото до свободата и пришиването - ако той след "онова хубаво нещо" се юрва като изоглавен да е "свободен"...не е читава работата ми се струва. ако говориш за нормалните неща - да е свободен да работи, да иде на един мач и да не си троши краката из мола, докато си пазарувам глупости - тогава нямаме казус, май

дроп дъ хейт! форгив ич адър!

Автор Caffe Arancio ()
Публикувано18.06.09 10:44

Много си прав/а, да знаеш.
Проблемът иде от това, че го осъзнаваме, когато вече допирната точка бавно и славно се отдалечава нейде в безкрайността... до невъзможността...

Автор echr (непознат)
Публикувано18.06.09 10:50

Не смятах да навлизам в подробности, но моят случай е абсолютно далеч от нормалното. Ние въобще не живеем на едно място, а причините за това и до днес са ми напълно непонятни (поне тези, които знам), а други не са ми известни. Така, че си права - понятията са разтегливи и нееднозначни. Но аз не мога да разбера защо на някои хора не им е възможно (или не желаят) да направят компромис в името на други неща, които уж харесват.

Стана сложно и неясно май. С две думи - моят човек много ме обича, но неизвестни за мен важни дела правят невъзможно живеенето ни в един град.
Бързам да кажа - не са други жени. Някаква нескончаема работа уж. От друга страна, не се хич ентусиазира от идеята аз да ида при него. Та това е казусът.

Редактирано от echr на 18.06.09 10:54.

Тема Re: За сутришен размисълнови [re: Caffe Arancio]  
Автор echr (непознат)
Публикувано18.06.09 10:52

Кафе, взе ми думите от ръцете! Браво!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.