|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
За сутришен размисъл
|
|
Автор |
echr (непознат) |
Публикувано | 18.06.09 10:08 |
|
От снощи се чудя: значи, какво искат жените? Внимание и секс. А какво искат мъжете? Секс и свобода. Ами като има допирна точка в нуждите, защо е толкова трудно да разберем за останалото?
Това трябваше да е отгоре, но карай: Здравейте всички. Много сте готини.
| |
Тема
|
Re: За сутришен размисъл
[re: echr]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 18.06.09 10:18 |
|
на мен ми се спи, след допирната точка снощи : секса днес просто не отлепвам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Suzanna (кукумицин) |
Публикувано | 18.06.09 10:33 |
|
едно е да си свободен, друго - егоист. едно е да искаш внимание, друго - да направиш мъжа си целия ти свят и да очакваш да е щастлив така...
освен това, нещата не са толкова прости. няма само два пункта и само една допирна точка.
и още нещо - мъжете и жените могат да се разбират чудесно, смятам
дроп дъ хейт! форгив ич адър!
| |
Тема
|
[re: dymo]
|
|
Автор |
echr (непознат) |
Публикувано | 18.06.09 10:35 |
|
То щото и аз съм така и гледам да се разбудя с някакви мисли
| |
Тема
|
[re: Suzanna]
|
|
Автор |
echr (непознат) |
Публикувано | 18.06.09 10:38 |
|
И аз това имам предвид, да ти кажа. След като има онова хубаво нещо, което правим заедно, защо е толкова сложно единият да отспъти малко от свободата си, а другият - от желанието да е пришит към половинката.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
echr (непознат) |
Публикувано | 18.06.09 10:40 |
|
Suzana, ако ти се разбираш с твоя, значи си малцинство. Искрено ви завиждам и на двамата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Suzanna (кукумицин) |
Публикувано | 18.06.09 10:43 |
|
разбирателството е процес... много съставки са нужни. често, за съжаление, чакаме наготово да ни се случи. а трябва да се поработи. и то добронамерено...
колкото до свободата и пришиването - ако той след "онова хубаво нещо" се юрва като изоглавен да е "свободен"...не е читава работата ми се струва. ако говориш за нормалните неща - да е свободен да работи, да иде на един мач и да не си троши краката из мола, докато си пазарувам глупости - тогава нямаме казус, май
дроп дъ хейт! форгив ич адър!
| |
|
Много си прав/а, да знаеш.
Проблемът иде от това, че го осъзнаваме, когато вече допирната точка бавно и славно се отдалечава нейде в безкрайността... до невъзможността...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
echr (непознат) |
Публикувано | 18.06.09 10:50 |
|
Не смятах да навлизам в подробности, но моят случай е абсолютно далеч от нормалното. Ние въобще не живеем на едно място, а причините за това и до днес са ми напълно непонятни (поне тези, които знам), а други не са ми известни. Така, че си права - понятията са разтегливи и нееднозначни. Но аз не мога да разбера защо на някои хора не им е възможно (или не желаят) да направят компромис в името на други неща, които уж харесват.
Стана сложно и неясно май. С две думи - моят човек много ме обича, но неизвестни за мен важни дела правят невъзможно живеенето ни в един град.
Бързам да кажа - не са други жени. Някаква нескончаема работа уж. От друга страна, не се хич ентусиазира от идеята аз да ида при него. Та това е казусът.
Редактирано от echr на 18.06.09 10:54.
| |
|
Кафе, взе ми думите от ръцете! Браво!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|