|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
За т.н. изневяра
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 12.06.09 21:42 |
|
Добре. Пускам тука питанката си защото се предполага тука да пишат семейни,и такива които поне някога са биле такива И все ще имат мнение по въпроса.
Та,семейни сте,щастлив брак Имате си гадже встрани за разтуха чат-пат но по едно време разбирате че също толкова (необяснимо) щастливия ви партньор си има заигравка.Кво правите?
Какво правите ако вие сте залюхани(разбирай вярни) и ви се поднесе това е ясно като бял ден. Това не ме интересува. Питам ако съвсем добре съзнавате на какво се дължи напоследък семейното ви щастие.Ще тръгнете ли да ровите и да питате ?
Благодаря!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
щом семейното ми щастие се дължи на трети човек, то аз нямам принос и излизам от конфигурацията...и няма да питам
| |
|
Какво е "семейно щастие"?
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
ти кажи. Аз не задавам въпроса
| |
|
То па едно семейно щастие - аз си имам някой, той си има някоя, ма сме щастливо семейни! Тц, за мен не това е щастливото семейство, може би щастливи съквартиранти по-скоро. Ма може би аз старомодна, знам ли..
| |
|
Въпроса ми беше друг,не ме обърквай
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
Не си старомодна ами млада
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
т.е. ще си заврете главата в пясъка?
Това ли питаш?
| |
Тема
|
Е, каквото повикало -такова се обадило!
[re: *Плaмeн*]
|
|
Автор |
_parvaty_ (наистина) |
Публикувано | 12.06.09 22:00 |
|
Остава да тръгнеш да търсиш под вола теле... предполага се, че щом всеки от двойката има лични интереси, то тя съществува заради бизнес такива - общи имоти или социален статус, който двойката трябва да демонстрира и т.н. А, как постъпваш с бизнес съдружника си? Питаш ли го с кой си ляга? Не, естествено. Така и в твоя случай - щом си тръгнал, ясно е, че връщане няма. Но пък, остава ви добрия бизнес климат, ако всеки си гледа в канчето
| |
|
Алтернативи?
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|