|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Какво ще направите, ако
|
|
Автор |
Airy (Au) |
Публикувано | 10.06.09 17:19 |
|
се окаже, че съпруга ви е стерилен с толкова лоши изследвания, че не е възможно да има резултатно лечение, и по всяка вероятност дори инвитро с асистиране на оплождането (т.нар. ISCI) няма да помогне?
Ще го напуснете, или ще останете с него, съзнавайки, че сама се обричате на безплодие също?
Знам, че е личен избор. Искам да си съставя мнение за обществените нагласи и за начина, по който мислят повечето хора. Да се чуе и да се каже, и да се сдъвче.
| |
Тема
|
Re: Какво ще направите, ако
[re: Airy]
|
|
Автор |
Lotty (заблудена) |
Публикувано | 10.06.09 17:23 |
|
Ще осиновя дете
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LlRA.. (luminizer) |
Публикувано | 10.06.09 17:26 |
|
Аз лично бих останала с човекът...до момента , докато срещна друг- ако имам потребност ))...при всички случаи мисля обаче , че към раздяла ,която би била въпрос на време би ми клоняло някак си.
По осиновявания не си падам
The Joy of LifeРедактирано от LlRA.. на 10.06.09 17:34.
| |
Тема
|
[re: LlRA..]
|
|
Автор |
Losty (Honour&dignity) |
Публикувано | 10.06.09 17:34 |
|
Ебати егоизма!
Ей затва си се омъжвала и развеждала 10 пъти.
Егоист на ента.
| |
Тема
|
Интересно е друго - ...
|
|
Автор |
Aли Бaбa (член) |
Публикувано | 10.06.09 17:42 |
|
...какво би направил един мъж в подобна ситуация, да не може да има деца, а жена му да иска дете? Ами не ако не може, а просто той не иска дете, а тя иска?
Мале, колко варианти има.....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
wasted_youth (sex: female) |
Публикувано | 10.06.09 17:42 |
|
Аз по тези въпроси не съм много в течение, но не е ли възможно изкуствено оплождане от донор? Бих се спряла на такъв вариант, детето ще си го износя и родя лично аз и ще си го имаме.
Защото евентуално осиновяване кой знае колко години ще се влачи, плюс това ще превъзбуди разни клюкари и ще ми внесе усложнения. Хайде пък и майка ми би ревнала, че се загубват хубавите ми гени и няма на кого да предам таланта, ума и хубостта си.
| |
|
не иска да гледа дете от чужд донор?
или викаш...трябва да се съгласи,нЕма не искам...след като не става за биологичен баща поне)))
The Joy of LifeРедактирано от LlRA.. на 10.06.09 17:50.
| |
|
не 10 пъти, а само 2
Майната и той е с 2 развода...баш сме се намерили
The Joy of Life
| |
Тема
|
Re: Интересно е друго - ...
[re: Aли Бaбa]
|
|
Автор |
LlRA.. (luminizer) |
Публикувано | 10.06.09 17:52 |
|
Това, наистина е интересно...какво би сторил мъжът...ми казвайте де))
The Joy of Life
| |
Тема
|
Не казвам за да не ме бият
[re: LlRA..]
|
|
Автор |
Aли Бaбa (член) |
Публикувано | 10.06.09 17:52 |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|