|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
Тема
|
Неделен щрих
|
|
| Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
| Публикувано | 26.04.09 18:38 |
|
|
След като изпекох един пудинг тук във фурната ( стана супер висок и се наду) и сега се гласиме да го хапнеме с кафе и коняче, та...
искам да кажа наздраве на Андра, на Атинянката, тази на върха на копието, на Кафе нуар ( сега точно свари едно такова мъжа ми), на Правилник и на всички останали дами тук.
Малко допълнение към Кафе нуар, паднах от много високо, нямаш си на представа даже от къде..., но сега съм на по ниско и ми харесва тази естественост и непринуденост поздравявам те и ти желая безсмъртие,
а пропозито не пия хапчета, даже и валериан не употребявам, просто с ерадвам на живота и го приемам такъв какъвто е
| |
|
|
|
Четах та у ГСЗ-то000...треа си у равновесие, ма
Спрете Земята - искам да сляза!
| |
|
|
|
Чети тук, ма:
С тоа постинг Димо изби рибата и тури роксата в малкото джобче на ланшния си шушляк напрао!
Еваларка! По-голяма кукувщина отдавна не бях чела.
| |
|
|
|
Е паа, четох - права е жената...обаче, на тез шефове от Кинтекс, мноо малко им плащат, напрао ми иде да им оформа синдикален протест...и аз съм тръгнАла директор да търса...мчи той ше са окаже, че взима в пъти по-малко от мен...баф, неща брак по сметка...за моя де
Спрете Земята - искам да сляза!Редактирано от Bтacaxмe_я на 26.04.09 19:29.
| |
|
|
|
С ръка на сърцето обаче си признавам, че без нея клубът нямаше да е същият.
Щеше да е нещо като село без селски идиот.
На върха на копието!
| |
|
|
|
Аре ся...аз за кво съм ?!
| |
|
|
|
Оооооооооо, не се реди там ти!
Далеч назад си в класацията, дори аз съм преди теб.
На върха на копието!
| |
|
|
|
Ти си нещо като шута
Което е изборна длъжност, а тук говорим за диагноза
| |
|
|
|
Както немам апартаменти у Лозенец и с тоя един син (дет ми изеде гъза оръфляшки), добре че имам и една дъщеря (благодаря ти, Боже !) .. да повръща.
| |
|
|
|
Таа па, кат чу за имоти...и веднага изпълзе
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|