|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Съпругата и другата
|
|
Автор |
Mapkиз дьo пpaз (сладур) |
Публикувано | 21.04.09 10:02 |
|
Съпругата: Махни се, досаден си!
Другата:Никога не стига времето да бъдем заедно. То е просто един миг.
Съпругата: Не си се къпал скоро май, миришеш на пор!
Другата:Толкова хубаво ухаеш, обичам да усещам аромата ти
Съпругата: Днес не ми се прави секс, за утре незнам.
Другата: Миличко, днес хубаво ще се развихрим. Ех да можеше утре пак да се видим.
Съпругата: Ял си чесън, нищо няма да правя с теб!
Другата: Миличко и аз ще си хапна малко, за да можем да се целуваме.
Съпругата:Каквото и да си мислиш за себе си, ти си един дъртофел и не приличаш на нищо. Само самочувствието ти е голямо и то без покритие.
Другата: Толкова си готин и секси, никога не съм се чувствала така, както се чувствам с теб.
Съпругата:Нищо не разбрах, нищо не съм видяла от теб, къде си ме завел, какво толкова си ми подарил?
Другата: Миличко, не искам да ми подаряваш нищо, не искам да харчиш пари за мен. Имаш си семейство, на което те са нужни. Така се чувствам неудобно.
и т.н. и т.н.
| |
|
Другата: Миличко, не искам да ми подаряваш нищо, не искам да харчиш пари за мен. Имаш си семейство, на което те са нужни. Така се чувствам неудобно.
Е те точно това, никога, ама НИКОГА няма да го чуеш от "Другата"!
Иначе горните, вменени като репертоар на "Другата" ги казвам аз, пък аз съм съпруга! Знаех си аз, че съм сбъркана нещо!
| |
|
"Другата: Миличко, не искам да ми подаряваш нищо, не искам да харчиш пари за мен. Имаш си семейство, на което те са нужни. Така се чувствам неудобно. ", ... хммм, ... дали не си го сънувал това?
| |
|
Маркизе,все се каня да те питам една питанка
Броил ли си пиленцата които са ти клякали от как си се оженил насам?
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
Ти си родена за любовница:)
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
Е те точно това, никога, ама НИКОГА няма да го чуеш от "Другата"!
Е, да ама вече го чух, аз пък да ти кажа
| |
|
Ми не, както казах и на Стрейнджър
| |
|
Явно съпружеското тяло за това е доволно! :)
| |
|
Бат Пламене, до едно време ги броих да ти кажа, ма им изгубих нещо дирята напоследък.
| |
|
Виж сега, ще перифразирам "Дела, а не думи!"
Няма жена дето да не иска...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|