Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:02 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема за развода,колко струва сеганови  
Автор lilit65 (непознат )
Публикувано24.02.09 13:10

Здравейте, реших се най-сетне след 22 години мъки да подам молба за развод. Моля да ми помогнете,ако някой знае колко струва сега един развод...защото в началото на годината, казаха че ще вдигат цените. Лошото е ,че аз в момента съм безработна, но пари на заем ще взема ,само и само да свърши това. Благодаря ви предварително на всички!

Тема Re: за развода,колко струва сеганови [re: lilit65]  
Автор copadevino (весела)
Публикувано24.02.09 13:15

Струва ми се, че по-скоро би трябвало да те притесняват парите, които ще трябва да дадеш на адвокат. Да ме прощавате, адвокатите, ама големи сте скъпчии. Навремето моята ми взе 250 лв. и почти никаква работа не свърши.

Тема Re: минимуманови [re: lilit65]  
Автор LlRA.. (ritter)
Публикувано24.02.09 13:16

е 500 лева...като за начало само, обаче

Тема Re: за развода,колко струва сеганови [re: copadevino]  
Автор mymyleena (член)
Публикувано24.02.09 13:21

аз платих 350лв.(разведена съм от няма и година),като моя адвокат такива ги надроби,че не ми се разправя!

Тема Re: минимуманови [re: LlRA..]  
Автор lilit65 (непознат)
Публикувано24.02.09 13:21

500 лева за развод по взаимно съгласие....? Ужас.... Не стига че нервите ми се съсипаха....ама аз съм си виновна за всичко. Трябваше много по-рано. Но поне сега сина ми е на 21, не че и той не изстрада всичките идиотии на баща си...аз съм виновна,няма какво да обвинявам други. Благодаря за мненията.

Тема Re: минимуманови [re: LlRA..]  
Автор Hяkoй, koйтo ce шляe (a+b)(a-b)
Публикувано24.02.09 13:22

Аз минах със 100 лева за адвокат, после още някви по-дребни суми допълнително се плащаха в съда. Ама наскоро адвокатите си вдигнаха минималните такси, така че цената ще е доста над посочената от мен, предполагам. Освен това, мисля че има значение броя на делата, най-хубаво би било ако е културен развод по взаимно съгласие. С две дела ще сте приключили.

the rest is silence

Тема Re: минимуманови [re: Hяkoй, koйтo ce шляe]  
Автор dru* (разумна)
Публикувано24.02.09 13:30

Вече дори е само едно дело. И ако нямат разногласия по споразумението не се надхвърля първоначалната такса т.е. тя включва и адвоката в случай, че е общ за двамата.

Тема Re: минимума [re: dru*]  
Автор lilit65 (непознат)
Публикувано24.02.09 13:35

имаш ли представа все пак колко е хонорара на адвоката в този момент ,не миналата година...?

Тема Re: минимума [re: lilit65]  
Автор dru* (разумна)
Публикувано24.02.09 13:37

Таксата за развод е 500лв. в нея влиза и хонорара ако ползвате общ адвокат и ако не реши да се прави на интересен и да иска още.

Тема Re: минимума [re: dru*]  
Автор lilit65 (непознат)
Публикувано24.02.09 13:43

Много благодаря на всички !!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.