|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
за развода,колко струва сега
|
|
Автор |
lilit65 (непознат
) |
Публикувано | 24.02.09 13:10 |
|
Здравейте, реших се най-сетне след 22 години мъки да подам молба за развод. Моля да ми помогнете,ако някой знае колко струва сега един развод...защото в началото на годината, казаха че ще вдигат цените. Лошото е ,че аз в момента съм безработна, но пари на заем ще взема ,само и само да свърши това. Благодаря ви предварително на всички!
| |
|
Струва ми се, че по-скоро би трябвало да те притесняват парите, които ще трябва да дадеш на адвокат. Да ме прощавате, адвокатите, ама големи сте скъпчии. Навремето моята ми взе 250 лв. и почти никаква работа не свърши.
| |
|
е 500 лева...като за начало само, обаче
| |
|
аз платих 350лв.(разведена съм от няма и година),като моя адвокат такива ги надроби,че не ми се разправя!
| |
|
500 лева за развод по взаимно съгласие....? Ужас.... Не стига че нервите ми се съсипаха....ама аз съм си виновна за всичко. Трябваше много по-рано. Но поне сега сина ми е на 21, не че и той не изстрада всичките идиотии на баща си...аз съм виновна,няма какво да обвинявам други. Благодаря за мненията.
| |
|
Аз минах със 100 лева за адвокат, после още някви по-дребни суми допълнително се плащаха в съда. Ама наскоро адвокатите си вдигнаха минималните такси, така че цената ще е доста над посочената от мен, предполагам. Освен това, мисля че има значение броя на делата, най-хубаво би било ако е културен развод по взаимно съгласие. С две дела ще сте приключили.
the rest is silence
| |
|
Вече дори е само едно дело. И ако нямат разногласия по споразумението не се надхвърля първоначалната такса т.е. тя включва и адвоката в случай, че е общ за двамата.
| |
Тема
|
Re: минимума
[re: dru*]
|
|
Автор |
lilit65 (непознат) |
Публикувано | 24.02.09 13:35 |
|
имаш ли представа все пак колко е хонорара на адвоката в този момент ,не миналата година...?
| |
Тема
|
[re: lilit65]
|
|
Автор |
dru* (разумна) |
Публикувано | 24.02.09 13:37 |
|
Таксата за развод е 500лв. в нея влиза и хонорара ако ползвате общ адвокат и ако не реши да се прави на интересен и да иска още.
| |
Тема
|
[re: dru*]
|
|
Автор |
lilit65 (непознат) |
Публикувано | 24.02.09 13:43 |
|
Много благодаря на всички !!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|