Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:20 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Сигурно не е за тук, но...нови  
Автор dimoviva (Непоправима)
Публикувано21.02.09 20:57

като че ли повече хора влизат и четат в този клуб.

Ще се изкажа в очакване на мненията и препоръките ви. Книга за такива нямам, представете си, че ви я предлагам, но раздел за оплаквания няма - може на "бележки",

.

Такааааа. Отворих си арт магазинче - Пламен, Кмета на Нета, Мама Нети и другите варненски клубари да се чувстват поканени - като ми се представят на място, ще им обърна нужното внимание, макар че съм еднакво любезна с всички, .

Днес правих вид освещаване и почерпка с приятели и случайни минувачи - това и беше целта - да се разчуе, че на това място има нещо ново.

Бях превъзбудена вчера, докато не дойде една мацка-конкурентка от магазина на съседния тротоар (хахаха - как звучи само, а?). Скърши ми настроението, но може би това й е била целта. Днес моите приятели ми казаха да не обръщам внимание, а да си карам работата, колкото и да е труден моментът.

Но мен все пак си ме гложди - аз не искам да преча никому, не искам и на мен да ми слагат прът в колелата. Вярно, че този район се обособява и клиентелата се "разсейва", но трябва ли да ми се каже: "Защо точно тук избрахте да отворите магазин?

Редактирано от dimoviva на 21.02.09 20:58.

Тема Re: Сигурно не е за тук, но...нови [re: dimoviva]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано21.02.09 21:02

Браво, бе ! На пъпа на световната криза магазин отваряш .. Браво, браво .. респект !

Апропо .. ти теглили й една майна .. на другарката ?

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано21.02.09 21:05

Да беше споменала къде е дюкяня,а

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: Сигурно не е за тук, но...нови [re: pravil_nick]  
Автор Won witch ((ex lost witch))
Публикувано21.02.09 21:05

След като районът се обособява, естествено, че там ще си отвориш магазина. Няма да го отвориш на района на магазините за авточасти, я ...

Публикувано21.02.09 21:08

Ти па! Айде стига с тая криза, че ще се окризя съвсем,

. Ма честно - нещо ми се струва изнасилена кризата... Дано съм права.

Не съм теглила нищо на другарката, щото не искам да влизам в конфронтация с никого. Ама се подразних, че тя ще ми дава насока на ... колко поток има целодневно, колко й е паднал оборота за февруари, как нямало чужденци през лятото, как не бивало да се надявам на печалби от раз, как тя била от 9 години там и я знаели...
Че като няма поток и печалба, юо стои там и иска мен ме гони, да не й е бащиния улицата, аааааа!

Тема Re: Сигурно не е за тук, но...нови [re: *Плaмeн*]  
Публикувано21.02.09 21:10

На "Шипка" е дюкянът, преди Оръжейния магазин преди Тунела вляво.

Заповядайте,

!

Автор ptj (ентусиаст)
Публикувано21.02.09 21:12

Ами напъло нормална реакция - ти ще и крадеш клиентите. Но може и да е права, че няма да просъществувате дълго и двете. За подобен род дейност се иска нюх, инициативност и малко късмет.

P.С.Само не взимай заеми заради магазина.

Жената е слабо, беззащитно създание, от което няма спасение.

Тема Re: Сигурно не е за тук, но...нови [re: Won witch]  
Публикувано21.02.09 21:14

Така е, но гужата се издразни едва ли не все едно е онбашията на улицата.

Това и ми беше идеята - да съм наблизо до подобни неща, като не се дублирам напълно с околните.
Но ми се каза, че не е целенасочена (към мен) конкуренция, ама "много станахме - все едно сме сергия на пазара".

Лувърът да беше, нямаше такива претенции да има!

Автор Won witch ((ex lost witch))
Публикувано21.02.09 21:18

Не си го слагай на сърце.
Страхува се жената, че част от клиентите ще се прехвърлят при теб.
Или - друг вариант - твоята стока е по-хубава от нейната

Или трети вариант - жената си е такава - гледа в чуждата паничка

Тема Re: Сигурно не е за тук, но...нови [re: ptj]  
Публикувано21.02.09 21:19

Не сме само "двете", има още няколко - тя и от това се дразни, затова и спомена на няколко пъти, че вече много нагъсто сме станали. Не знам от какво толкова се притеснява, след като натвЪрди, че е там от дълги години - значи си има клиенти, които няма да се "разпиляват" при мен, освен само от любопитство. Пък и при мен нещата са комбинирани, а при нея - строго профилирани.
Снощи си говорихме вкъщи, че ако мацката реши да ми прави бойкот и казва на клиентите си да не идват при мен, само ще ми прави услуга.
Дано е умна и не подходи рекламно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.