|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
Парфюм за друга
|
|
Автор |
Maka_ (Maka) |
Публикувано | 17.02.09 17:15 |
|
Как бихте реагирали ако мъжът ви купува във ваше присъствие луксозен скъп парфюм, няколко дни преди рождения ви ден и няколко дни сред Св. Валентин. И.. се оказва, че този парфюм не е за вас, а за друга жена.
Междувременно парфюмът скрит на достъпно за вас място. Ще се носи на жената по време на следващата командировка.
| |
Тема
|
Re: Парфюм за друга
[re: Maka_]
|
|
Автор |
Jolee (Съсел Заимова) |
Публикувано | 17.02.09 17:18 |
|
Вариантите са много ...
Но след като го е купил пред теб ...и не го е скрил...означава, че не се притеснява от реакцията ти ...
Ти как ги разбра тия подробности с командировките и ала -бала ?
| |
Тема
|
[re: Jolee]
|
|
Автор |
Maka_ (Maka) |
Публикувано | 17.02.09 17:25 |
|
Ами той ми каза, даже знам коя е жената... Познавам я. Приятелка от младостта. Платонични чувства. Съгласна съм. Но некак си... Парфюмът не е ли един по-така интимен подарък дето се прави от мъж на жена, когато има нещо по-специално, а не просто приятелство.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дивaнe-2 (излитащ) |
Публикувано | 17.02.09 17:31 |
|
Според мен ще я ебе, ама това си е лично мое мнение де.
| |
|
как реагира?
| |
|
Издебнах го като го няма в къщи и го отворих и се напръсках!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Finch! (Retry) |
Публикувано | 17.02.09 17:37 |
|
Парфюмът за мен е един много безличен подарък, когато нямаш идея какво да вземеш. Тъй като има много голяма вероятност да не уцелиш вкуса, се залага на марка и име, за да се оцени жест.
От друга страна мъж подарява един и същи парфюм на любовницата и на съпругата, за да няма фалове /това съм го наблюдавала при колеги и съвет от един към друг за дадена ситуация в някаква тройна или четворна конфигурация/
При теб разбирам, че парфюмът е купен пред теб и знаеш за коя жена става въпрос. Не разбирам защо казваш скрит, а не прибран на въпросното достъпно за теб място? По-скоро се запитай кое те кара да търсиш под вола теле? Чувството ти на несигурност от теб ли произлиза и твоите желания за нещо друго и различно или има и други "сигнали" от негова страна за паралелен живот?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KpucaHa (питбул териер) |
Публикувано | 17.02.09 17:39 |
|
Парфюмът е най-лесният подарък според мъжете. Влизат-купуват-жената се радва. Няма нужда от чудене "Ама сега на какво ще се зарадва".
Най-често дори не се опитват да налучкат някакъв аромат, а купуват това, чиито реклами красят витрините на магазина. И смятат, че подаръкът е класен и няма начин да не се покажат като готини. Нищо не се влага в покупката на парфюм, освен ако не искаш да вложиш.
На мен също ми е най-лесно, ако зацикля в избора на подарък, да купя някакъв парфюм на който и да е
Antes muerta que sencilla
| |
Тема
|
|
|
Автор |
won (cool) |
Публикувано | 17.02.09 17:39 |
|
А на теб какво подари по повод тези празници? Друго нещо променло ли се е? Охлаждане на чувствата към теб или други промени в поведението му?
Споделете!
| |
|
Адски детско. Какво си целяла с това?
Antes muerta que sencilla
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|