|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  сега една сериозна Никулденска покана!   |  |  | Автор | LlRA.. (съзвездие) |  | Публикувано | 06.12.08 14:15 |  |  | 

За тези познати-клубари дето са наоколо-демек София))...сори, щото за други другарчета май ще им е късно да отреагират!

Значи, идеята ми е следната...ако някой иска да празнуваме заедно Никулден...нищо че не съм Николета и около нас няма Николаевци, в името на деня ШЪ сА прекръстим, да ми се обажда за адреЗа и да идва около 18-19 часа да си хапнем и пийнем! Става и с дечковци!))
 аз готвя един пишман шаран и варени картофели+салатка от селско готино зеленце))...но няма да стигне за повече от 3-ма души)), така че ако допринесе нещо за Никулденската трапеза няма да е зле - нещо рибно филенце или др. подобно, тук ще го готвим))...ако е сготвено още по-добре!...имам бяло и червено винце, но ако допринесете и вие няма да Ви върнем))

Та района дето сме е Бели брези-ул. Нишава...ако има навити, свиркайте тук да давам координати или пращайте билЯжки да ви дам телефона и да се уговорим...

Редактирано от LlRA.. на 06.12.08 14:34. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: сега една сериозна Никулденска покана!  [re: LlRA..] |  |  | Автор | Orcad (регистриран) |  | Публикувано | 06.12.08 14:20 |  |  | 

малка ужасница
 барем ден да беше предупредила предварително
 карай
 ще си запазя поканата за по-натам
 няма нужда от шарани и прочие
 ние самички си носим тва-онва

|  |  |  
             | 

| Тема |  Ша дода, ама някой друг път!  [re: LlRA..] |  |  | Автор | ASSASSlN (минаващ) |  | Публикувано | 06.12.08 14:22 |  |  | 

Да беше дошла през миналата събота, а поредният ти съпруг - да пази оня с бормашината!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Абе лаф да става !  [re: Orcad] |  |  | Автор | jamie (градинар) |  | Публикувано | 06.12.08 14:22 |  |  | 

И без това клуба напоследък е пълен с теми "Ама моля обърнете ми внимание"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: сега една сериозна Никулденска покана!  [re: Orcad] |  |  | Автор | LlRA.. (съзвездие) |  | Публикувано | 06.12.08 14:23 |  |  | 

не можах да отреагирам з аден по-рано покана, щото преди малко разбрах, че днес няма да наминава един майстор

|  |  |  
             | 

| Тема |  И кво, ся?!  Нали ТИ искаше  [re: Orcad] |  |  | Автор | ASSASSlN (минаващ) |  | Публикувано | 06.12.08 14:25 |  |  | 

да си стана пак ASSASSIN !?

Станах!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: хич не е за лаф да става!  [re: jamie] |  |  | Автор | LlRA.. (съзвездие) |  | Публикувано | 06.12.08 14:25 |  |  | 

поканата е сериозна...ако на някой н ему с еседи сам пред парчето риба...можем да се повеселим

то е ясно, че само някои другарчета от София евентуално могат да насмогнат))

|  |  |  
             | 

| Тема |  Пълен е, Джейми, ама с теми на  [re: jamie] |  |  | Автор | ASSASSlN (минаващ) |  | Публикувано | 06.12.08 14:27 |  |  | 

познати клубари...

Нищо ново!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Ааа, за Сф ставало дума.... Че да беше го  [re: LlRA..] |  |  | Автор | ASSASSlN (минаващ) |  | Публикувано | 06.12.08 14:30 |  |  | 

казала това в началото н дрънканиците си!

|  |  |  
             |  |  | 

да ти одговори на чувствата!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички) |   | 
 |