Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:20 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Моля, обърнете ми внимание...хех....нови  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано06.12.08 16:58

Сега сериозно....Знам, че е празник и всички сме много заети, но ми трябва съвет на момента.
От няколко часа съм в някаква дупка и потъвам...потъвам бе...не мога да се оправя. Гърча се и нещо ми се става. Оставих всичко, и елхата дето щях да украсявам днес. Пробвах да се оправя по стандартните методи, ама нЙе, не става. Опитах да се ядосам, за да се стегна, но не успявам. Щях да ходя на имен ден, ама смятам да се обадя, че съм грипава, за да не тровя хората с мен. Пък и аз сега хора не трая де. Явно съм се държала само на един нерв и не съм се усещала. Баси...

Сега се надявам на вас

П.П. Предварително моля, Джейми да не се обажда в темата, защото и няма смисъл де...аз съм вече довършена, та няма какво....
Считам, че молбата ми ще бъде удовлетворена!
С уважение.../подпис/
Дата.....
Бургас

Тема Re: Обръщам ти внимание,нови [re: mirror_]  
Автор anbraМодератор (аз)
Публикувано06.12.08 17:01

че докато сте живи и здрави няма дупки и лошо настроение.
Само така ти се струва, объркала си се нещо...

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Тема Re: Моля, обърнете ми внимание...хех....нови [re: mirror_]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано06.12.08 17:05

Сериозно ли, бре ? Кво става ?

Само да вметна .. аз обикновено виждам у червейчето крокодил кога съм в пред оня период .. знаеш. Далеч съм от тва да те засягам .. просто споделям .. Дъли пък не е все пак няква утеха ?! Дъли не е по-нестрашно, отколкото всъщност е ?

..

Автор dugd (цветна)
Публикувано06.12.08 17:14

Сигурно не ти е съвсем за пръв път.Ако споменът за начина по който друг път си преодоляла това състояние не помага,опитай се да си сложиш десния крак зад главата,да го пуснеш над лявото си рамо и да си целунеш коляното,докато стоиш права на левия си крак и жонглираш с три портокала.Ако не помогне,то поне ще имаш готов новогодишен номер!

Ще се оправиш!Вервай ми!

Тема Я ! с три ?!нови [re: dugd]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано06.12.08 17:18

Чакай с два да свикне де

Аз на теб Мирър
съм ти сърдит.
Така да ми
запълниш
темата
.....

Тема Цялата беданови [re: mirror_]  
Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано06.12.08 17:18

.. и де от тези повишени предколедни очаквания за иначе баналната Коледа.
Вземи един душ, направи си една чи.... прическа, пардон,

, облечи се спортно и излез навън тази вечер - но не на имен ден, който явно ти е в задължителната програма и те натоварва без дори да го осъзнаваш, а някъде сама ...на неочаквано място...
Разходи се из магазините, влез в църква, може дори на кино да идеш... просто се развей да ти се проветри главата!
Какви са другите " обичайни" методи за разведряване - ти си знаеш, но щом не помагат - давай смело - изненадай себе си с нещо неочаквано!

Не искайте много, за да може да платите цената.

Тема Re: Ами, значи...нови [re: mirror_]  
Автор wasted_youth (sex: female)
Публикувано06.12.08 17:19

... сега му е времето да вземеш горещ душ (поизмий банята между другото, помага!) и да си спретнеш тази вечер едно разкрасяване.

Маникюрчето...педикюра... косата... маска на лицето - наплескай там каквото ти падне

Аз напълно разбирам какво ти е. В последните години, поради точно такива причини, съм изключително добре соанирана... Е, поне да не съм капо...

Тема Re: Обръщам ти внимание,нови [re: anbra]  
Публикувано06.12.08 17:20

Сега се чух със сина в скайпа. Всички там започнаха да ми разказват за новите си дрехи за празника и питат, как да ги изперяли предварително. На фона на техните глобални проблеми, моята дупка взе да се смалява

Тема Re: Моля, обърнете ми внимание...хех....нови [re: pravil_nick]  
Публикувано06.12.08 17:22

Ама то нямам проблем за момента. Е не че не мога да си измисля нЕкъф...знаеш

А за оня период...може и да си права

Автор 4ave (бивше 4avdar4e)
Публикувано06.12.08 17:22

Моа ли да ви покана на танц, мадамо??

П.П. Виж в пощата, може Дядо Коледа да ти е пуснал писмо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.