Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Тема detski nadbavkiнови  
Авторmargo (Нерегистриран)
Публикувано16.09.08 14:00

Zdraveite!Imam edin vupros otnosno detskite nadbavki.Kogati rodih malkoto si dete noemvri 2007g.podadoh molba deklaracia za detski.Togava mi poiskaha dokumentite i za goliamoto dete ,kato za negovite detski biah podala avgust mesec sushtata godina.Obiasniha mi che se pravi niakakvo priravniavane i datata za sledvashtoto podavane na eklaracia se izmestvala suobrazno poslednoto podavane na deklaracia t.e.sus podavaneto na malkoto dete.Sega obache az ne podadoh kakto mi se padashe avgust a reshih che triabva da izchakam dekemvri i eto ti na decata mi biaha lisheni ot detski zam. avgust,i to dvete makar che ot datata na podavane dokumentite na vtoroto mi dete ne e minalo igodina .Sega kato zadavam vuprosa na slugitelkite te mi kazvat absoliutno razlichni neshta vsiaka edna ot tiah .Ot trima popitani slugiteli razlichna informacia.neznam imam li niakakvo pravo da im tursia smetka?

Тема Re: естествено!нови [re: margo]  
Автор LlRA.. (съзвездие)
Публикувано16.09.08 14:48

нали на молбите за отпускане на надбавките виси дата от декември! Надбавките са за 1 календарна година...бЕгай се жалвай на шефа на социалните по район, там, където си подавала...пиши жалба!

И ако може - кирилица- моля!

Осигури си лукса, насъщният сам ще си дойде!

Тема Re: detski nadbavkiнови [re: margo]  
Автор KaтИ. (мама)
Публикувано16.09.08 18:58

При подаване документите за второто дете помощта Ви е била отпусната за период - 1.12.2007 г. /първо число на месеца след раждане на детето/ до 31.07.2008 г. /датата на изтичане на едногодишния период на молбата за първото дете/.
Подайте си молбата и следващия път гледайте по-внимателно заповедта за отпускане на помощта - там е фиксиран периода, за който се отпуска.

Тема Re: detski nadbavkiнови [re: KaтИ.]  
Автор Milley (tender_heart)
Публикувано16.09.08 21:45

Няма ли сега като си подаде отново документите - декларацията и другите неща, които се изискват - да й изплатят за предишните месеци детските добавки. Мисля че само пропуск ще има , а след това ще и ги дадат със задна дата???

"Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие." Далай Лама

Тема Re: detski nadbavkiнови [re: Milley]  
Автор LlRA.. (съзвездие)
Публикувано17.09.08 08:57

Nadbavki sys zadna ne se davat!

Ako si podade sega...shte zapochnat da i gi izpla]at ot oktomvri...tova e!

Тема Марго е написала в друга тема следнотонови [re: margo]  
Автор bugler (бивш ASSASSIN)
Публикувано17.09.08 11:29

Много ви благодариа за вниманието съкровища.Незнам дали ще ми свърши някаква работа тази информация,но определено ако е нугно ще стигна и до шефа.Ще си турся правата макар че сум доста притеснителна личност.Този закон за всичко свурзано с децата трябва да се доизмисли веднъж за винаги.Тази неяснота и некомпетенциа от страна на служителите в соц.грижи лишава децата ни от доста неща които им се полагат.Защото спорет мен има много работи които не ни се поясняват за да не се възползвам.Само не ми е ясно къде отиват парите като за всяко дете държавата в деня на неговото раждане отпуска сума за детски надбавки.Реално би следвало всяко дете да получава.То е гражданин на тази страна.Само за това че го има на бял свят дори.

Тема Re: в Кувейт)) [re: bugler]  
Автор LlRA.. (съзвездие)
Публикувано17.09.08 11:33

на всяко баш кувейтче...демек от баща и майка кувейтци ...няма да ти казвам какво им се полага като се родят...щото съвсем ще настане депресия)))

стигат му докато се изучи в университет

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.