Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:51 26.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Отношение към жените.нови  
АвторMorski (Нерегистриран)
Публикувано11.09.08 13:34

Определено затвърдих собственото си мнение, че колкото и човек да желае една жена, не трябва да се разкрива пред нея. Колкото повече го прави един мъж, толко повече тя се отдалеава и започва да прави глуспоти.

На какво си обеснявате това ?

Тема Re: Отношение към жените.нови [re: Morski]  
Автор September17 (непознат )
Публикувано11.09.08 13:44

Дефинирай : Започва да прави глупости ?

Нормално е когато получаваме внимание -да пробваме - точно колко внимание сте готови да ни обърнете.

Автор kakichka_ (позната)
Публикувано11.09.08 13:48

Това важи и за двата пола.
Зависи от това, до колко човека отсреща е дозрял да получава и дава.
Има хора, за които смисъла на една връзка е в това винаги да има игрички.

Тема Re: Отношение към жените.нови [re: kakichka_]  
Авторmorksi (Нерегистриран)
Публикувано11.09.08 13:56

Това не е зрялост , а мазохизъм.Вчера гледах поредният епизод, на хванати в изневяра, да бе тъпо е да глдам такива сапунки, но като се замислих, нещата си седят така реално. Някой мистър Балък, очевидно добър, раздаващ се и правещ всичко, с идеята да има жена , която да го уважава и да отвръща със същото, както прати той. Е да , ама тя прави точно обратното, търси си тръпка жената. Като и угажда, той става досаден, виж далеч по интересен е господин Х, който чисто визуално е напълно деградирал. Там тръпка има.

Та такива неща, недочесана работа.

Тема Re: Отношение към жените.нови [re: September17]  
Автормopkcи (Нерегистриран)
Публикувано11.09.08 14:01

Дефинирам веднага. Човек, който независимо от доброто отношение от отсрещната страна, цели да придаде на този човек, негативни качества, най-често го нарича досаден, само защото се държи Човешки. Започва да търси тръпка и емоции на друго място, където нещата не са такива.

Ей ти дефиниция за глупост.

Тема Re: Отношение към жените.нови [re: morksi]  
Публикувано11.09.08 14:03

Ми не съм го гледала. Ама точно така рискуваш да изпаднесш в крайност от типа - "всички жени са к..."

А теб май много са те ядосали Морски
Не си попаднал на Човек

Тема Re: Отношение към жените.нови [re: мopkcи]  
Публикувано11.09.08 14:06

Единствената ти грешка е че не си преценил дали можеш да се довериш на човека отсреща.
Ама споко. И аз тръгвам с открити карти и ако не го оправдаят отсреща, нещата приключват

Тема Re: Отношение към жените.нови [re: мopkcи]  
Автор September17 (непознат )
Публикувано11.09.08 14:12

Не всички, които се държат "добре" с мен са ми симпатични !
Оттам следва, че е нормално да не желая да си общувам с тях.
Не съм гледала това, което ти си гледал - но в общият случай формулата : държа се добре с някого - той е длъжен да ми откликне на чувствата е грешно.

Глупова поведение е да се държиш добре с някого - въпреки неговото нежелание.

Тема Re: Отношение към жените.нови [re: September17]  
Автормopckи (Нерегистриран)
Публикувано11.09.08 14:20

Друг е въпроса. Някакво запознанство, някаква връзка, някакво добро начало, очаквания, обещания и т.н. И така, докато един от двамата не започне да прави всичко за другия, тогава нещата се променят!Това имах в предвид.

Автор Finch! (Retry)
Публикувано11.09.08 14:21

Това поведение, на правещия глупости, е типично за неуверен в себе си човек, независимо от пола. Рискът обаче ти да се затвориш в себе си и да сложиш всички под един знаменател е много голям, но това няма да ти даде спокойствие и няма да те предпази от предателство. Все ще си остане едно Ако, което да те трови. Както казах и на Доки в съседна тема, от паразити и вируси е трудно оттърваването, но все пак не е невъзможно и трябва да се стараем да не хабим собствените си нерви, заради простотията на някой си...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.