|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Отношение към жените.
|
|
| Автор | Morski (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.09.08 13:34 |
|
|
Определено затвърдих собственото си мнение, че колкото и човек да желае една жена, не трябва да се разкрива пред нея. Колкото повече го прави един мъж, толко повече тя се отдалеава и започва да прави глуспоти.
На какво си обеснявате това ?
| |
|
|
|
Дефинирай : Започва да прави глупости ?
Нормално е когато получаваме внимание -да пробваме - точно колко внимание сте готови да ни обърнете.
| |
|
Тема
|
Re: Отношение към жените.
[re: Morski]
|
|
| Автор |
kakichka_ (позната) |
| Публикувано | 11.09.08 13:48 |
|
|
Това важи и за двата пола.
Зависи от това, до колко човека отсреща е дозрял да получава и дава.
Има хора, за които смисъла на една връзка е в това винаги да има игрички.
| |
|
Тема
|
[re: kakichka_]
|
|
| Автор | morksi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.09.08 13:56 |
|
|
Това не е зрялост , а мазохизъм.Вчера гледах поредният епизод, на хванати в изневяра, да бе тъпо е да глдам такива сапунки, но като се замислих, нещата си седят така реално. Някой мистър Балък, очевидно добър, раздаващ се и правещ всичко, с идеята да има жена , която да го уважава и да отвръща със същото, както прати той. Е да , ама тя прави точно обратното, търси си тръпка жената. Като и угажда, той става досаден, виж далеч по интересен е господин Х, който чисто визуално е напълно деградирал. Там тръпка има.
Та такива неща, недочесана работа.
| |
|
Тема
|
[re: September17]
|
|
| Автор | мopkcи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.09.08 14:01 |
|
|
Дефинирам веднага. Човек, който независимо от доброто отношение от отсрещната страна, цели да придаде на този човек, негативни качества, най-често го нарича досаден, само защото се държи Човешки. Започва да търси тръпка и емоции на друго място, където нещата не са такива.
Ей ти дефиниция за глупост.
| |
|
Тема
|
[re: morksi]
|
|
| Автор |
kakichka_ (позната) |
| Публикувано | 11.09.08 14:03 |
|
|
Ми не съм го гледала. Ама точно така рискуваш да изпаднесш в крайност от типа - "всички жени са к..."
А теб май много са те ядосали Морски
Не си попаднал на Човек
| |
|
Тема
|
[re: мopkcи]
|
|
| Автор |
kakichka_ (позната) |
| Публикувано | 11.09.08 14:06 |
|
|
Единствената ти грешка е че не си преценил дали можеш да се довериш на човека отсреща.
Ама споко. И аз тръгвам с открити карти и ако не го оправдаят отсреща, нещата приключват
| |
|
|
|
Не всички, които се държат "добре" с мен са ми симпатични !
Оттам следва, че е нормално да не желая да си общувам с тях.
Не съм гледала това, което ти си гледал - но в общият случай формулата : държа се добре с някого - той е длъжен да ми откликне на чувствата е грешно.
Глупова поведение е да се държиш добре с някого - въпреки неговото нежелание.
| |
|
Тема
|
[re: September17]
|
|
| Автор | мopckи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.09.08 14:20 |
|
|
Друг е въпроса. Някакво запознанство, някаква връзка, някакво добро начало, очаквания, обещания и т.н. И така, докато един от двамата не започне да прави всичко за другия, тогава нещата се променят!Това имах в предвид.
| |
|
Тема
|
[re: Morski]
|
|
| Автор |
Finch! (Retry) |
| Публикувано | 11.09.08 14:21 |
|
|
Това поведение, на правещия глупости, е типично за неуверен в себе си човек, независимо от пола. Рискът обаче ти да се затвориш в себе си и да сложиш всички под един знаменател е много голям, но това няма да ти даде спокойствие и няма да те предпази от предателство. Все ще си остане едно Ако, което да те трови. Както казах и на Доки в съседна тема, от паразити и вируси е трудно оттърваването, но все пак не е невъзможно и трябва да се стараем да не хабим собствените си нерви, заради простотията на някой си...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|