|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
Тема
|
Помагайте
|
|
| Автор | Bobi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.08.08 00:57 |
|
|
Имам следното питане.
Бях с една жена няколко години , разделихме се, заради многото караници за дребните неща. Никога не сме се псували, не сме се били.
Минаха 3 месеца, от както не сме заедно.но ми домъчня, реших да я потърся.
Казах и че ми липсва и искам да пробваме пак, тя ми отговори:
" Имам още чувства към теб, не съм те прежалила, не съм била с друг мъж, на този етап ми е доста тежко, но няма да сме заедно. Натрупало ми се е много за тези години, незнам какво искам, само искам да ми е спокойно. Категорична съм , не искам дори кафе да пием заедно, защото ще се натоварвам и ще ме боли. Дай да не се чуваме, защото ми става още по тежко. Мога да потискам емоциите си, нищо че са силни и ме свива корема като те видя, но просто много ми се събраха негативни в главата. "
Какво мислите за това изказване от нейна страна. Разбирам я какво ми казва, но има ли шанс да се боря за нея ?
| |
|
Тема
|
Да имаш!
[re: Bobi]
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 30.08.08 01:10 |
|
|
Пробвай пак и дано уцелиш периодът й на колебание.
Но във всеки случай не предващавам траен успех след новото събиране.
А тя това го знае и затова се дърпа, за да не се превръща всичко в агония.
Carpe diem! Volente deo!
| |
|
Тема
|
Шанс винаги има
|
|
| Автор |
koм (ветеран) |
| Публикувано | 30.08.08 01:13 |
|
|
но в твоя случай е минимален. Девойката те отписала. Дори и да няма друг - тя би желала да пробва с други. Теб те харесва, но не достатъчно. Просто - след тези 3 месеца не иска да се връща в началото. А началото е - когато пак е мислела как да те зареже, но не и стискало, защото не е имало нищо друго наоколо.
Извод - бягай.
| |
|
Тема
|
Re: Да имаш!
[re: mirror_]
|
|
| Автор | Bobi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.08.08 01:16 |
|
|
нея я боли, колкото мен, въпрсът е, че тя не може да разрежда тази емергия в нея и и е мнгоо по лесно, да каже майната му, от колкото да направи нещо. Аз за тези месеци, разбрах как да направя така, че да сме добре, а не като тя се е напълнила с негативна енергия, аз да се цупя.
Днес става всичко това, май и дойде като гръм от ясно небе всичко, не беше подготвена за това, опитах се да я убедя, но тя каза,че не иска, повтрои ми го 10 пъти.
Мислиш ли, че има сми да пробвам пак ?
| |
|
Тема
|
Re: Шанс винаги има
[re: koм]
|
|
| Автор | bobi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.08.08 01:20 |
|
|
В грешка си, в началото тази жена беше ангел,беше влюбена в мен, после и се натрупа и в моемнта това е положението, нищо че казва че има емоции към мен.Аз я познавам и знам,че щом го казва е така.
| |
|
Тема
|
Е, аз не казах, че няма емоция
[re: bobi]
|
|
| Автор |
koм (ветеран) |
| Публикувано | 30.08.08 01:25 |
|
|
ама - от това, което си казал - така излиза, брато.
За какво всъщност се разделихте? В какво се състояха тия караници?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 30.08.08 01:27 |
|
|
Казах ти, че не предвещавам траен успех. Само ще потвърдите предното си решение след това. Това ще се случи много по-бързо от преди обаче.
Но моето мнение, все пак не е меродавно. Може да има и дребни изключения.
Въпреки това опитай, защото това няма да ти дава мира и усещане за нещо недоизживяно с нея.
Съжалявам
Ако много настояваш, все ще ти измислим два, три плана, как да я срещнеш.
Carpe diem! Volente deo!
| |
|
Тема
|
[re: mirror_]
|
|
| Автор | bobi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.08.08 01:27 |
|
|
Забравих да спомена, че последните месеци от връзката, се разделяхме и събирахем 34 пъти, но в малък период от време. Сега 3 месеца бяха много. Странно е.И да, тя е в агония, според мен е много объркана, поне спрямо емоции страх, сама призна, че не иска да се нарани, а го прави,защото гледа черногледо на нещата.
| |
|
Тема
|
[re: bobi]
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 30.08.08 01:30 |
|
|
Ами след 34 раздели, много трябва да са й розови очилата, за да повярва, че ще се получи именно този път. Пък знам ли...може да сте имали нужда от по-дълга раздяла.
Carpe diem! Volente deo!
| |
|
Тема
|
Re: Помагайте
|
|
| Автор |
ellfa (объркана) |
| Публикувано | 30.08.08 01:30 |
|
|
Хора разни...жени също разни по света.Но,щом ти е казала така...минимален ти е шанса за успех.При мен специално негативите в главата явят ли се...свиването на корема по-скоро бих го отдала на лоша храна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|