Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:38 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Когато хората се чувстват добре заедно...нови  
Автор милeйди (шопландеССа)
Публикувано17.06.08 22:53

...допълват се,липсват си,мислят един за друг,уважават се,имат какво да си кажат,дават си свобода- такава връзка за мен е истинския брак и носи щастие.Със свидетел Бог. Има ги,но защо са толква толква малко

......
Казвам го по повод на една такава двойка,ученическа любов,на която много се радвам.Заедно от много години.Не ги бях виждала отдавна.

Но както знаем,щастието никога не е пълно.Не могат да имат деца.Правиха опити за инвитро,но все неуспешни.И сега са си осиновили прекрасно момченце.Да им е живо и здраво!Знам,че ще расне в прекрасно семейство...

....оно си сака кого си требе,кого си требе оно си сака..........

Тема Хубаво питаш ти...нови [re: милeйди]  
Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано17.06.08 23:05

Има ги,но защо са толква толква малко
Ами защото "хубавото" по принцип е рядко явление - доколкото помня, това е пряко следствие от закона на Мърфи за всеобщата гадост.

Пък и колкото ги има " хубави" двойки и щастливи бракове - гледат да не се афишират, да не им завиди някой и да ги урочаса.
И аз така правех, като бях щастлива с моя слънчо навремето.

Не искайте много, за да може да платите цената.

Тема Re: Когато хората се чувстват добре заедно...нови [re: милeйди]  
Автор HAДEЖДA® (Jedem das Seine)
Публикувано17.06.08 23:22

..допълват се,липсват си,мислят един за друг,уважават се,имат какво да си кажат,дават си свобода- такава връзка за мен е истинския брак и носи щастие.
Абсолютно си права, това са критериите за истинския брак. Не толкова 24/7 да се гледат в очите, а да гледат и двамата в една посока.

Автор albi_rijav_kotarak (усмихнат)
Публикувано18.06.08 00:13

допълват се,липсват си,мислят един за друг,уважават се,имат какво да си кажат,дават си свобода- такава връзка за мен е истинския брак и носи щастие.Със свидетел Бог

това е истината

Тема Re: Когато хората се чувстват добре заедно... [re: милeйди]  
Автор miraboo (начинаещ)
Публикувано18.06.08 10:42

Много често съм си задавала същия въпрос. Умирам от умиление като видя баба и дядо да си ходят двамца на всякъде - имахме такива съседи, когато бабата почина, дядото не го преживя и след месец си отиде........
А сред по - младите семейства това семейно излъчване липсва, онзи душевен уют, спокойствие и вяра............ И си мисля, че времето в което живеем някак ни тласка в посока да си оставаме самотници дори в семействата си...........
Все бързаме, изкарваме пари, независими сме, егоисти............ И обществото като цяло много провокира семействата, някак неусетно за мен се наложи практиката на криворазбраната свобода........изразена обикновено в извънбрачна връзка.........а за мен свободата е да мога да го направя но да не искам независимо от това какво ще кажат другите /че съм задръстена, пуританка, селянка, не ставам за купон....../
Проблема е, че спряхме да отстояваме истински себе си за да бъдем "готини", а това обикновено наранява най - близките ни хора.......... Изведнъж стана модерно да нямаш сериозна връзка, а да връткаш по няколко наведнъж, как тогава се питам аз да стане здраво семейсто, ми не става........

Човекът е безкрайност в граници от смъртно тяло

Автор ariel$$ (ветеран)
Публикувано18.06.08 11:09

За 2 години не сме си казали една дума накриво с моя мъж. Не говоря за скарване, сърдене или спане в собствената половина. Не че е идеален, но кусурите му са съвместими със семейния живот. Той е невероятно привързан към нас с бебето. Много ми помага и много ме подкрепя. На практика, макар и с по-бавен темп, аз не съм престанала да работя, да се срещам с приятелки, да си изпълнявам обществените ангажименти и да кроя планове. Бебето расте някак неусетно без да ми тежи особено. Тежи ми само недоспиването. Майка ми обаче, така и не може да се примири, че нямаме официален брак.

Тема Re: Към твойте 2 години, прибави...нови [re: ariel$$]  
Автор LlRA.. (съзвездие)
Публикувано18.06.08 14:56

...още 6 - това пък е моят настоящ случай! /само че с як подпис във Филибето...щото ми нямал доверие...хехе))/

Осигури си лукса, насъщният сам ще си дойде!

Тема Re: Когато хората се чувстват добре заедно...нови [re: ariel$$]  
Автор kremenskata (оцветявка)
Публикувано18.06.08 22:16

ох че хубаво това, дай Боже всекиму!!!

Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано18.06.08 22:26

.. им се прибира в къщи.

Автор (Д)Eфekтнa (непознат)
Публикувано18.06.08 22:27

Колко хубаво казано.

Дай Боже всеки му подобни чувства...нека ги има тях, пък дали ще прераснат в брак - няма абсолютно никакво значение .......

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.