Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:19 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Нормално ли енови  
Автор KoтkaTa (дзвер)
Публикувано17.05.08 19:11

да си приятел с бившия?
Разведени сме от 13 години, бракът ни продължи малко повече от 5, преди това сме ходили около 3-4 години, детето ни е на 17.
Абсолютно противоположни сме като характери, съжителството ни беше доста тежко, имали сме много трудни неща помежду си, съумяхме да се разберем един друг и да ги преодолеем в името на детето. Разводът беше лек, в смисъл, запазили сме добри отношения, приятели сме, споделяме си, някой път се виждаме на бира, нищим житейските неща, помагаме си, ако някой има нужда.
Не се месим във връзките си, всеки си има свой живот и уважава този на другия.

Хората никак не ни разбират, мислят, че е някаква поза или стратегия от някакъв вид /!?!/, казват, че това са ненормални отношения. При това хора, които не са пряко засегнати, т.е. не нашите партньори /когато имаме такива/, а хора които са подочули нещо оттук-оттам. Коментарите са в стил "баси, тия са някакви откачалки, нормалните хора не реагират така".

Съзнавам, че повечето от вас са минали и минават през кошмарни неща, искрено съжалявам, ако причинявам болка някому, т.е. какъв е всъщност проблемът, има и много по-страшно. Страшното го изживяхме преди години, защо ни съдят непрекъснато оттогава насам?

Нормални ли сме или не?

Тема Re: Нормално ли енови [re: KoтkaTa]  
Автор njakoya...(тaм) ()
Публикувано17.05.08 19:21

Нормални сте,на това му викам - културен развод!

Тема Re: Нормално ли е,,,DA норналми стенови [re: KoтkaTa]  
Авторej,, (Нерегистриран)
Публикувано17.05.08 19:25

ДОКАТО ТУК ВСИЧКИ СА ненормални

Тема Re: Нормално енови [re: KoтkaTa]  
Автор LlRA.. (съзвездие)
Публикувано17.05.08 21:58

Просто сте се разобичали яко в един момент, направо сте се отървали един от друг))...за това е супер нормално да имате такива взаимотношения...като между безразлични хора...е ще пием бира, малко помощ, все пак имаме общо дете...ама добре , че тая, тоя)) не ми е в къщата

Осигури си лукса, насъщният сам ще си дойде!

Тема Re: Нормално енови [re: LlRA..]  
Автор KoтkaTa (дзвер)
Публикувано17.05.08 22:13

Абсолютно си права!

Тема Re: Не е нормалнонови [re: KoтkaTa]  
Автор BGanio (селянин)
Публикувано17.05.08 22:25

Требаше да се помъчите още 5 години да се смразите съвсем и немаше сега да имате такъв проблем с отношенията
Просто такава е добрата практика

Тема Re: Па можеше и ..нови [re: BGanio]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано17.05.08 22:37

да се изтрепят, да изпотрошат това-онова от покъщнината, да текът кървища, да викнат полиция, детето им да присъства на всичко това и да пищи ..
Хех

мила картинка и .. къде, къде по-нормално в Хорските очи ..

Тема Re: Нормално ли енови [re: KoтkaTa]  
Автор Dolce De Leche (Delicious)
Публикувано18.05.08 00:08

Аз преди известно време се осмелих да задам подобен въпрос въпреки, че моята е още по-сложна. Категоризацията, която получих за ненормалност на подобни отношения не беше нито новост, нито изненада. От дълго време съм почетен член на клуба на нестандартните, така че повече не питам, а само действам, както ми е приятно и удобно.

Тема Слагай поненови [re: pravil_nick]  
Автор jamie (знаеш кой)
Публикувано18.05.08 00:09

табелка "разрешено за 30+" на такива постинги.....
При мен се размина чак тая степен - звучи кошмарно ! Дете да пищи ....

Тема Re: Нормално ли енови [re: Dolce De Leche]  
Автор KoтkaTa (дзвер)
Публикувано18.05.08 00:22

Ама ми писва в някакъв момент да ме гледат като полезно изкопаемо! Пък и синът ми като обяснява ситуацията на приятели и съученици, съвсем се изблещват, а той ме пита дали блещенето е нормално или не.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.