| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Преброяване 
 | 

|  
| Автор | 
somebody (тя) |  
| Публикувано | 16.05.08 16:01 |  
             |  
           | 

Блондинка, брюнетка или червенокоса? Който желае може да отговори или да опише себе си. Докато чета из клуба съм ви направила по едно визуално портретче в съзнанието си. Според мненията и възгледите си почти всички имате и психологическо такова. Може и да е любопитство, може и да не е. Все пак е интересно и кой как се вижда в собствените си очи.
 Аз съм първа: брюнетка, ръст среден 168 см, стройна, гледаща с любопитство и усмивка на живота, но въпреки това съвсем отговорно. 

|   |  

| 

|  
           | 

Блонди, светло русо-пепелна коса)), синьо-сиво-зелени очи)) - така наречен студен цветови тип
 1,68 - 73 кг. С елегантни глезени и китки)) Жена та дрънка)) За такива като нас има лаф - Не разваляйте с диети хубавата жена

Кака съм,  дето с поглед прави тотален скенер на събеседника

Кефя се на цигарка с кафенце и да има интрига някаква за бистрене)))хаха
  Осигури си лукса, насъщният сам ще си дойде!

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Преброяване 
[re: somebody]
 | 

|  
| Автор | 
elfa (объркана) |  
| Публикувано | 16.05.08 16:13 |  
             |  
           | 

Блондинка,зелени очи,ръст 175см, 63кг.Минавам за хубава на вид все още.Обърквацията и негативизмът ми пречат да минавам и за симпатична.

|   |  

| 

|  
           | 

О, аз съм странна птица  Тъмно руса коса, бадемови очи/странни и загадъчни/,с очилца,  малко тантуреста- ама не е чак толкова зле 163/66кг.
 Не пуша и не пия, ама криле все още нямам .....  
 Обичам шоколад 

Дали е възможно щастие- без това да наранява другите  Редактирано от kiki_monik на 16.05.08 17:12. 

|   |  

| 

|  
           | 

Ти па ме утрепА с тая светло русо-пепелна коса ))))) Представях си те с момчешки рошава тъмна коса и усмихнати очи. Като една бандитка-разбойничка, гледаща да спретне по някоя беля. Ей как лъже нета само )))))))))))))))
 Иначе скенера и аз го умея ))))))))

|   |  

| 

|  
           | 

време Ева.Б, беше пуснала подобна тема, дали си представяме виртуалният събеседник. Тогава се оказа, че в повечето случаи предварителната визуалната представа е грешна.

Всъщност аз защо ли така, визуализирам само чертите на лицето и изражението му, в този момент, в който това "лице" е писало съответният постинг. А за психологическият портрет е ясно.... Там като че ли стават по-малко грешки.

Апропо....за моят портрет...аз съм на 20 години - 90/60/90. Брюнетка, защото не мога да съм блондинка с този акъл, дето мама ми е дала
 Айде да не разправям повече, че направо ще изпаднеш в луда женска завист Сега ще ти пратя една снимка...ъъъъъ....дето съм снимана в едно модно списание
  Carpe diem! Volente deo!

|   |  

| 

|  
           | 

О да, сещам се за списанието, не ми пращай. Затвори го и погледни. Аз съм на корицата. 

|   |  

| 

|  
           | 

Аз не участвам в никакви преброявания.

Но другите може и да са съгласни.
  Клавиатурата пише каквото си иска. Аз само се опитвам да я управлявам

|   |  

| 

|  
           | 

Дама с тежест /визирам кг/, 165см, на известна възраст, с русоляво-кестеняви кичури, със стоманен поглед №5 на иначе  благите,  кафяви до зеленикави на слънце, очи. Темерут с хапещо понякога чувство за хумор. Търпелива до безумие - професионална девиация. Претенциозна относно качествата на близкото обкръжение. Много верен и стабилен приятел. Пуша извън норма и пия /в норма/. Всичко останало са недостатъци.
   Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.  

|   |  

| 

|  
           | 

Аз - не ща да се описвам, че после стават клубни войни. Който челл, чел и знае :)))

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |