Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:18 19.10.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема vsi4ki muje li sa ednakviнови  
Автор butterfly21 (непознат )
Публикувано14.05.08 14:16

na 21 godini sam,razvedena s dete na 7 meseca.biv6iqt mi saprug me nakara da namrazq mujete ili po-skoro da mislq,4e vsi4ki sa ednakvi,t.e. vlastni,agresivni i bezotgovorni?nima dori i da priema,4e ne e taka nima nqkoi 6te proqvi interes kam men-razvedena s dete?

Тема Re: vsi4ki muje li sa ednakviнови [re: butterfly21]  
Авторvesi (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 14:19

рано си се омъжила

Тема Ако имаш предвид гениталите...нови [re: butterfly21]  
Автор Trendi ()
Публикувано14.05.08 14:23

...то всички мъже си приличат по тях.
Но ако те интересува това, което е в главата им не може да се говори за еднаквост.

Клавиатурата пише каквото си иска. Аз само се опитвам да я управлявам

Автор copadevino (весела)
Публикувано14.05.08 14:24

Всички мъже ли са такива - не.
Споко, и на твоята улица ще огрее слънце. Имай малко търпение.
Млада си, животът е пред теб. Клише е, ама вярно.
Това че си разведена с дете няма значение. Не говори глупости. Аз като съм на 44 какво да кажа - никой няма да прояви интерес към мен, щото съм на 44. Да, ама не. За всеки влак си има пътници, дето викаше баба ми.
Я повече оптимизъм.

Авторшaш (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 14:25

Тази позиция хич не ми харесва! Какво значи това дали НЯКОЙ щял да прояви интерес??? Млада си, най-лошото е зад гърба ти. Отсега нататък си гледай детето и не търси някой, на посоки и само за идеята. Ще се намери правилният човек, но и ДВАМАТА равноправно и еднакво трябва да имате интерес един към друг. Тогава детето няма да бъде никаква пречка. Не се хвърляй на врата на първия, дето щял да прояви интерес, чу ли? Щото тогава ще налетиш баш на същия, като първия ти, и съвсем ще си затвърдиш мнението, че всички мъже са еднакви. Успех!

АвторMapчeлa5 (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 14:28

Вероятно вече доста си се повайкала, сега е добре да се "вземеш в ръце" и да подредиш приоритетите - дете, образование, работа и ако ти остане време и някой друг мъж. Непременно ще срещнеш мъжа, който търсиш, но трябва себе си да промениш, за да срещнеш различен. Късмет, кураж и не всички мъже са еднакви, както и не всички жени.

Тема Re: Спокойно!нови [re: butterfly21]  
Автор wasted_youth (sex: female)
Публикувано14.05.08 14:33

И-ха! Това все едно съм аз преди 20 години. Само че не бях разведена, а в процес на развод. И нито ги мислех, нито ги приказвах такива, а се бях концентрирала върху бебето.
И - щом главно за това те е грижа в момента - те уверявам, че ще проявят интерес към теб мъжете. И от теб самата зависи, де... Но проявяват интерес те, проявяват... към мен и до ден днешен.

Автор:)))) (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 15:03

Айде сега холан - ми то и бившата ми жена ме накара да намразя жените /или по-точно да не ми се занимава/, ама ся туй не значи, че всички жени са застреляни кучки

/ай да не я описвам, че ще е много нецензурно/
То човека си е такъв какъвто си е .
Ама ко значи бил властен? Ако е обратното сигур ще кажеш, че е безволево мекотело:)
За другото - дали щели те погледнат - ще, ще и други неща ще искат - със сватбите е малко по-трудничко, но не невъзможно.
Сега се замислих, че не съмсе и замислял да се притеснявам дали някоя щяла да ме погледне, щото видите ли съм бил на 30, разведен и с дете.
Че ако ще...

Тема О, я стига :-)нови [re: butterfly21]  
Автор Oпиyм (вихронрава)
Публикувано14.05.08 15:04

Оставяй тази рана да зарастне, не чопли коричката, после - знаеш - остава белег.

След година друга песен ще пееш.
пък си и мнооого млада...

(я кой го каза) :)

Wine Me & Dive Me

Автор Дapeнa :-) ()
Публикувано14.05.08 15:14

Ехооо .... като си разведена ... да не е минал трамвай върху теб.

Споко ... всяко нещо с времето си.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.