Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:20 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Помогнетеееенови  
Автор gery_motor (мъркаща)
Публикувано13.05.08 22:28

Я споделете - какво е това любов? Вече съм забравила, толкова отдавна не съм била влюбена, че незная дали съм жива

Какво чувствате, когато сте влюбени, случвало ли ви се е скоро? И вярно ли е, че любовта на зряла възраст (40 - 50 г.) била мноооогоооо по различна и по-силна от тази на 20 г.? Надявам се тази тема да не ви шокира, но мен живо ме интересува вашето мнение по въпроса

Никой не може да предвиди до какви висини може да излети, докато сам не разпери криле!

Тема Re: Помогнетеееенови [re: gery_motor]  
Автор 4avdar4e (ентусиаст)
Публикувано14.05.08 01:34

Понеже, гледам, никой не ти пише, та....

За мен любовта е .. докосване. Желанието за докосване. Ей, така, лекичко, с върха на пръстите... Погалване по косата, по вътрешната гънка на лакътя...

И освен това е ..ухание... Да го помиришеш, да се събудиш посред нощ и да усетиш аромата му. Да му облечеш тениската, която (въпреки Ариела) ухае на него.

Довършването на изречения, четенето на мисли .. (Макар че някои го приписват на дългите скучни връзки, това за мен също е част от любовта..)

И споделянето... Непрекъснатото желание да разкажеш за най-дребното нещо от ежедневието, за да го споделиш с него...

И, да, сексът, той не е може да по-експлозивен--

Любовта е и говорене. За мен Гневът също

Но преди всичко е докосването.

П.П. И да не пропуснеш да кажеш "Наздраве" като кихне

Тема Сама трябва да си помогнеш...нови [re: gery_motor]  
Автор милeйди (от ШоплУка)
Публикувано14.05.08 02:12

Аз казвам ли ви ,че требе да има клуб РАЗБИТИ СЪРЦА !!
А вие НЕ..

Клуб Либофф е през няколко врати от тука,а клуб Романтични души е втората пряка вляво...

Там ще ти отговорят по-професионално

...резервен вариант: ПСИХОЛОГИЯ и ПСИХОТЕРАПИЯ-да анализират налегналата те лудост..

А колкото до мен,мисля че,ако недай си Боже го сполети човек таз зла участ да се влюби на дърти години,то той откача и прави глЮпост след глЮпост

По-добре е да се оставиш да бъдеш обичан и да имаш самоконтрол отколкото да те правят на маймуна некви чувства

Така че се стегни-всичко трябва да е ПОД КОНТРОЛ!

...НАЙ- мразим да мислим.........

Тема Re: Сама трябва да си помогнеш...нови [re: милeйди]  
АвторRoxana (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 07:53

Що бе, жена??? Нека си го изживее с цялата му лудост....нека трепери, нека лудее....защо пък да се стиска, това да не е пиш, когато нямаш тоалетна?

Леле, колко е щастливо девойчето....аз лееекично й завиждам. Искам и аз така да гасна....донякъде съм доволна, че в момента всичко е спокойно при мен, но и донякъде ми е носталгично за лудите ми влюбвания....

Автор xoxo© (котарак)
Публикувано14.05.08 08:13

лигла

Тема Вярно е за любовта на по-сериозна възраст. [re: gery_motor]  
Автор Trendi ()
Публикувано14.05.08 08:56

Дано всеки го види!

Клавиатурата пише каквото си иска. Аз само се опитвам да я управлявам

Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано14.05.08 09:35

Любовта е само химия,химична реакция която не се разрушава ако е правилната. Тук няма нищо друго,просто миризмата прави спойката.

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Тема Re: Помогнетеееенови [re: 4avdar4e]  
Автор Orcad (регистриран)
Публикувано14.05.08 09:54

ти имаш ли си гадже?
и на колко си години?

.........
от къде си?

Автор Oпиyм (вихронрава)
Публикувано14.05.08 11:02

Ха, да и като се напълни с такива Джелезни мацки и пичове, кой ще ги обича тях. Или самоконтролът ще наложи и ненужда от обич.

Много е гот да ти е пеперудено в стомага. Естествено ако това не довежда до разни съпътстващи разстройства. Няма гаранция и застраховка.

Ама ти щом можеш да си налагаш над чувствата, няма да те мисля.

:-)

Wine Me & Dive Me

Автор Lalara (брюнетка)
Публикувано14.05.08 11:51

Вчера в една пицария на съседната маса бяха седнали двама около 70+ годишни... Бабата- с червилце, натруфена... дядото- едва душа носи, клати главата / тремор/. Изведнъж се засрушахме в разховора , който се водеше...
чух основно две реплики- едната- бабата вика-
И много ме ревнуваш ... и винаги си ме ревнувал...
Втората реплика беше пак нейна: Ммисля, че трябва да започнем начисто и за това аз трябва да се разведа.
После отидоха двамата в тоалетната и стояха там половин час...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.