Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:42 19.10.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Не било леснонови  
АвторViki (Нерегистриран)
Публикувано13.05.08 21:53

да се присъединиш към този клуб. :( В момента не искам нищо повече от това да се измъкна от зоната на сдрача и да бъда нормална, спокойна и отново свободна жена. Всеки изход е по-добър от безкрайната агония. Защо хората си позволяваме да вървим толкова дълго време против самите себе си в името на нещо друго, което не се интересува какво всъщност ти струва безумните усилия да пазиш нещо изгубено?
Съжалявам ако звуча объркано, но аз самата се объркана. Твърдо решихме да сложим край на безкрайната семейна агония и сега става ясно кой колко пари чини. Дано успея да се съхраня такава каквато съм била. А вие успяхте ли?

Тема Re: Не било леснонови [re: Viki]  
Автор xoxo© (котарак)
Публикувано13.05.08 22:03

Към клуба е лесно.
Виж за другото трябва първо да се ожениш. Аз не успях да го направя за 40 години

Тема Re: Не било лесно [re: Viki]  
Автор elfa (объркана)
Публикувано13.05.08 22:09

Тц,не успях.А и вече не се опитвам.

АвторИ aз (Нерегистриран)
Публикувано13.05.08 22:10

Едва ли ще успееш да се съхраниш такава каквато си, но не се притеснявай със сигурност след време ще се възродиш още по-прекрасна от преди като Феникс от пепелта.

Тема Re: Не било леснонови [re: xoxo©]  
Публикувано13.05.08 22:15

Ti si shtastliv :)

Тема Re: Не било леснонови [re: И aз]  
Публикувано13.05.08 22:18

Не знам как съм понасяла това толкова дълго време. В момента съм готова на всичко за да приключи

Автор xoxo© (котарак)
Публикувано13.05.08 22:23

не съм

Тема Съвсем лесно енови [re: Viki]  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано13.05.08 22:32

да се присъединиш към този клуб. Разводът не е трудна работа. Трудно е да вземеш крайното решение за него.
Тези въпроси накрая всички сме си ги задавали. Виждам, че си в периода на философските разсъждения.
Няма да бъдеш никога такава, каквато си била. Ще бъдеш с един развод по-мъдра.

Добре дошла!

Carpe diem! Volente deo!

Тема Re: Съвсем лесно енови [re: mirror_]  
Публикувано13.05.08 23:01

Решението е взето и е окончателно! Чувствам се по-силна и по-убедена от всякога. Само ме е яд на помията през която трябва да мина неизбежно. А мислех, че на мен точно ще ми се размине. Уж сме интелигентни и възпитани. Но в крайна сметка става въпрос само за пари. Трябва само да се изчисли цената на свободата ми и да запретна ръкави за да оцелея - аз и двете ми принцеси

Тема Re: Не било леснонови [re: xoxo©]  
Публикувано13.05.08 23:05

Странно, но не се чувствам нещастна в момента. Само съм възмутена от начина, от претенциите, от търсенето на половината която всеки път се оказва все на различно място. Дори съм щастлива че ще престана да бъда част от всичко това - все някога и все някак. И тогава ще завися само от себе си и от никой друг.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.