|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Какъв е този толкова силен аргумент,
|
|
Автор |
tyrsiistina (познат) |
Публикувано | 03.04.08 13:38 |
|
да зашиеш на някого шамар за "първи път" или "само веднъж"? Изобщо има ли такъв? Няма да определям пол, защото познавам и мъже, пердашени от жени.
Много съм ядосана, да знаете, като прочетох и преброих сред нас такива "мили"съклубари. И си се самонадъхват, наместо да идат и да се прегледат.Ще ми се да изпляскам една цветиста!
А жертвите им все по-често ни питат "с какво съм виновен?", "да търпя ли?", "заслужавам ли?"
Отговорете им, де!
Хайде, избройте съществени причини да удариш по-слаб и уж предпочетен и харесван от тебе човек, поне някога и понякога!
Дайте от менюто по едно: "Добре дошли!"
| |
|
Няма по голяма слабост от това да удряш!
За мен е презрян всеки, който се е осмелил да вдигне ръка!
Що да се обиждам, като се виждам!
| |
|
То въпросът ми, че ще е риторичен, ще е, защото те са слаби и с много, много дефицит.
Обръщам се към жертвите. Помислете си с какво превъзхождате насилника си, защото е така щом той не задържа ръката си и сами преценете. Пътищата са два:
1.Продължавам с него - Трябва бая да поработите върху механизмите на самозащита
2.Продължавам наново живота си сам или не, но трябва работа преди да стигнеш това решение.
| |
Тема
|
Re: Какъв е този толкова силен аргумент,
[re: tyrsiistina]
|
|
Автор | бekъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.08 13:58 |
|
мен пък, веднъж в изблик на искрен и /макар това да няма отнощение по казуса -/ справедлив гняв, бившето другарче мъ шибнА с юмруче в гърдите и аз, след като съ поуталожих от изненадата и преглътнах физическата болка, изпаднах в умиление, замислих в/у това, което я е довело до постъпката и я дарих с една от най-хубавите ми прегръдки. наопаки - ся, от позицията на по-богатия опит, който съм натрупал, си мисла, че е имало един-два случая, в които, ако бех малку по-интелигентен да не се въздържам от скрупули, а да я зашлевя, историята ни би имала доста по-благоприятно развитие и за двамката
| |
Тема
|
Re: няма такъв филм!
[re: бekъp]
|
|
Автор |
LlRA.. (съзвездие) |
Публикувано | 03.04.08 14:00 |
|
" ако бех малку по-интелигентен да не се въздържам от скрупули, а да я зашлевя, историята ни би имала доста по-благоприятно развитие и за двамката"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tyrsiistina (познат) |
Публикувано | 03.04.08 14:01 |
|
И аз имам абсолютно аналогичен опит. Той ми крещи:"Мразя те!" Аз му крещя:"Обичам те!"
Резултатът е като при теб, за съжаление!
| |
Тема
|
а юмручето в гърдите?
[re: LlRA..]
|
|
Публикувано | 03.04.08 14:06 |
|
ама аз не ща да си играя с теби кату си такава раздразнителна
| |
Тема
|
[re: tyrsiistina]
|
|
Публикувано | 03.04.08 14:11 |
|
ваш'та история, доколкото съм й бил свидетел, някакси ми изглежда наистина многу страстно-нежна. даже красива! многу хубаво съ изказа по нея един believer преди няколко месеца като съ бехти захапали публично, за радост на клубарите. вервам, че дори и да съ развидете, пак ше си се праскате един-друг за в бъдеще и ше изгаряти, ако не в друго, то в сладка болкъ поне
| |
|
в тоя описания случай - шибваш и шамара ама не да я боли а само да маркираш - и я хвърляш в кревата да се обичате
| |
Тема
|
Re: извинявай!
|
|
Автор |
LlRA.. (съзвездие) |
Публикувано | 03.04.08 14:19 |
|
Нищо лично!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|