|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
ЗА ПЪРВИ ПЪТ....
|
|
Автор |
njakoya....tam () |
Публикувано | 26.02.08 16:48 |
|
да изляза някъде,където факта че вече не съм семейна да не ме обременява.Значи става въпрос за следното...Излизаме стари колеги от работа,разпръснали се вече по различни места и т.н.Всички се имаме,в добри отношения сме,всеки ден навремето ходехме заедно на обяд.Поръчва се,пийва се....вс. наред!!!!Докато всеки не започна да разправя семейните си проблеми.Накрая вече беше ужасно неприятно и натоварващо.Мина ми даже налудничавата мисъл,че едва ли не всеки мечтае да се разведе и го е страх само заради мангизи и отговорностиАз щото нямах кого да плюя / половинка / ми казаха,че моята лесна....
| |
|
Ти ли беше тази, която преди време питаше за "госпожица" и "госпожа" :)
Wine Me & Dive Me
| |
|
Не помня да съм питала такова нещоИ се имам за Г-жа!
| |
|
незнайно защо асоциирах, моя грешка.
Wine Me & Dive Me
| |
|
Няма защо да се извиняваш:)Май си спомням,че това се коментираше тук,но също така съм наливала на мои познати в главата,че щом са достигнали определена възраст,положение и имат деца са Г-жи
| |
|
Някакви мрънкали, вместо да се смеят и веселят! Толкова им е акъла.
И какво толкова коментираха? Дай подробности.
Вече не използвам пълен член и винаги ще изписвам "във" и "със".
| |
|
Даа и на мен ми стана малко неприятно,че хубавата вечер се развали.Еми в общи линии - оплаквания от рода на:
1.Какъв идиот е мъжа ми / жена ми
2.Битовизми,скандали
3.Безотговорност към децата
4.Неприбирания,изневери
Въобще всичко,заради което клубарите тук един ден са взели решениетоНо мен друго ме изплаши повече....Има нещо като завист / естествено че не е точна дума /,че някои се решават на развод.....
| |
|
Това ще да е някакъв синдром. Да го наречем с работно заглавие
"Много искам да се разведа, но не искам да променям начина си на живот."
Дърдорят, приказват, плюят човека до себе си... Може би за да намерят някакво "оправдание" за гузната си съвест. Знам ли? Аз, докато бях семеен, не съм си позволявал да плюя по половинката си. Не че не е имало поводи, но някакси недостойно ми се вижда. Един вид:
- Вижте ме мен - нещастния, аз - безгрешния попаднах на такъв изрод. Горкия аз - Многострадален Геновев.
Е, тук - в клуба можем да си плюем колкото си щем.
Тааа, въпросът е: "Защо храчим по половинката си зад гърба й и то публично?"
Засега нямам смислен отговор.
Обичам курвите, но не и техните номера!
| |
|
Е аз също.Мога да го нарека - защо на маса говорим за тези неща.Еми защото явно всеки това мисли.За жалост мн. хора искат да се разведат и ги е страх какво ще правят после.И седят.....и пак седят .....и тъпеят и реват.Слушай мотив:
Ако се разведа,мъжът ми знае много неща и ще ме натопи в данъчното.
Е това ме уби.За жалост всеки от нас си има своите тайни и хората си се притесняват и не скачат в такива ситуации от страх.
Извинявай,но не ми работят кавичките
| |
|
Накрая вече беше ужасно неприятно и натоварващо.Мина ми даже налудничавата мисъл,че едва ли не всеки мечтае да се разведе и го е страх само заради мангизи и отговорности
Ами, то си е така! Смята се, че има само два вида брачни двойки - разведени и такива, които са пред разводА, на теб защо ти тежи категорията "разведена"? Някак си, разведен звучи по - тежко, по - улегнало от..."стар ерген" и "стара мома" - поне в главите на народните маси (имаше една дълга тема по въпроса наскоро).
Колкото до мен...семеен/семейна ми звучи най - зле от всичко горе изброено.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|