|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Съдбата ти определя следният късмет:   |  |  | Автор | mirror_ (mirror image) |  | Публикувано | 25.12.07 17:55 |  |  | 

Carpe diem! Volente deo!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съдбата ти определя следният късмет:  [re: mirror_] |  |  | Автор | LlRA.. (old and wise) |  | Публикувано | 25.12.07 18:38 |  |  | 

Скоро съм щяла да изживея една красива приказка! -така ми окна екранчето))

Осигури си лукса, насъщният сам ще си дойде!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съдбата ти определя следният късмет:  [re: mirror_] |  |  | Автор | Oпиyм (глезла :-)) |  | Публикувано | 25.12.07 18:41 |  |  | 

"Гумена лодка за една луда лятна разходка."
 Звучи добре :-)
 Но повече ми се лети :-)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съдбата ти определя следният късмет:  [re: mirror_] |  |  | Автор | strangebrew (пенливо) |  | Публикувано | 25.12.07 18:41 |  |  | 

А мен ме праща на карибските острови, барабар с мечтата!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съдбата ти определя следният късмет:  [re: mirror_] |  |  | Автор | kuhata leika (Нерегистриран) |  | Публикувано | 25.12.07 18:51 |  |  | 

Хихихи
 късметче:името на голямата ти любов започва с И...

то втори теглих, че първият беше...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съдбата ти определя следният късмет:  [re: mirror_] |  |  | Автор | won (cool) |  | Публикувано | 25.12.07 19:24 |  |  | 

На мен ми се падна:"Съдбата ти е в твоите ръце!"
 И аз такаси мислех,  a с четенето на хороскопа си и прогнозите в astro.com само се забавлявам и уча английски.

"Споделете!"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съдбата ти определя следният късмет:  [re: mirror_] |  |  | Автор | ariel$$ (старо куче) |  | Публикувано | 25.12.07 19:29 |  |  | 

"Нов мъж, нов дом, нова кола в друга държава."

Това за другата държава е ясно, но с новия мъж нещата са по-сложни. Или моят мъж ще се промени до неузнаваемост, та да заприлича на друг или ще трябва да си родим един малък мъж в близките 9 месеца, щото друга алтернатива няма.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съдбата ти определя следният късмет:  [re: mirror_] |  |  | Автор | bubble () |  | Публикувано | 25.12.07 19:46 |  |  | 

нещо явно с късметите тази година хич ме няма...не стига обиколката из кв.филиповци, сега и тъща в къщата си да чакаммм

|  |  |  
             | 

| Тема |  Малиии, догодина се оформя една...  [re: mirror_] |  |  | Автор | White_Witch (In Wonderland) |  | Публикувано | 25.12.07 19:54 |  |  | 

Еротичен масаж

а пък понеже не бях наясно кво ми казват с този еротичен масаж (не схванах, че това е късметът, а си помислих, че е някаква реклама ) та натиснах пак и ми се падна:

приятно издухване

... кво ли значи това?

Само страхът от неуспеха прави нещата невъзможни

|  |  |  
             |  |  | 

приятно издухване - във всички случаи означава приятна промяна; нещо като wind of change?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |