Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:17 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема За кого?нови  
Автор wasted_youth (sex: female)
Публикувано13.11.07 17:50

Днес по някое време излязох да свърша някои лични работи из града. Срещнах една близка позната, с която не сме се засичали от доста време и по този случай тръгнахме да изпием по едно кафе. Освен дежурното в началния момент "Ау, колко добре изглеждаш!", което го минавам метър, като си свалих връхната дреха в заведението, докато се насаждах на креслото, въпросната дама ме огледа и възкликна "Абе, душа, ти за кого толкова се гласиш?" Отговорих й изчерпателно, но ми е интересно да разбера вашето мнение - задължително ли трябва да се "гласим" само заради другите (или заради конкретен друг човек), вие как разсъждавате, как процедирате?

Тема Аз се глася за мене си!нови [re: wasted_youth]  
Автор parvaty (нежна)
Публикувано13.11.07 17:57

Защото обичам да се обичам

И ми харесва да изглеждам добре, нищо, че априори се знае, че няма кой да ме одобрява или отхвърля И защо непременно, ако изглеждаш добре и държиш на външния си вид, веднага трябва това да бъда ЗА някой? И респективно, ако няма такъв, трябва ли да ходиш като пълна повлекана? Ама и твоята позната е сглобила едно изречение... Мани - мани! Важно е как се чувстваш, и дали самооценката ти включва изглеждането "добре". Аз поне, дори и да смятам, че дълго време още едва ли ще има за КОГО да се "издокарвам" добре, се обличам добре, гримирам се, ходя на козметик и т.н. (не на фризьор, защото не мога да намеря свестен , но тази тема дори няма да я повдигам ). Така, че според мен тук няма казус - човек е такъв, какъвто е, и това, че си устроена да държиш на себе си, демонстрирайки го с външността си, не би трябвало да те тревожи! Нали знаеш, има един билборд - много откачен, признавам си - на който има реклама на спалня, до която видимо е положен труп с етикетче на пръстите, и надписа към билборда гласи "Жалко, че приятелите ви ще си умрат от яд!" По повод новата спалня. Това мисля и за твоята приятелка, с която си пила кафе - в смисъл, не да умре от яд, а че просто е изпитала известно количество такъв

Тема Re: За кого?нови [re: wasted_youth]  
Автор makeover (LIRA )
Публикувано13.11.07 17:57

"Глася се", заради себе си и заради огледалното си отражение))

Осигури си лукса, насъщният сам ще си дойде

Тема Re: За кого?нови [re: wasted_youth]  
Автор anbraМодератор (аз)
Публикувано13.11.07 18:06

Първо - заради себе си.
Второ - заради възпитанието на сина си. В рамките на седмица -две никога с едно и също. А като дойде ред на някоя дреха отново - сменям аксесоари и детайли. Въпрос на дрънкулки и дреболийки. Или комбинирам сака/поли/панталони от различни костюми. Щото вече ходя само в костюми...
Трето - заради жените около мен. Колежките, де. Харесва ми да ме гледат лошо, защото дори и им се усмихвам. Обичам да ги дразня. Даже обичам не е точно, умирам си да им лазя по нервите

И успявам, а това още повече ме мотивира.
Мъжете обикновено не забелязват облеклото така както би ни се искало, затова не ги включвам в сметката...

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Тема Кажи й, че се гласиш за мен!нови [re: wasted_youth]  
Автор ASSASSlN (стар клубар)
Публикувано13.11.07 18:07

Тема Re: Аз се глася за мене си!нови [re: parvaty]  
Публикувано13.11.07 18:10

Аз всъщност не съм прекалила с грижите по външния си вид.

Правя го мимоходом, колкото да не е без хич. Много повече време всъщност отделям за поддържане на дома.
Просто преди време започнах интензивно да купувам дрехи и да изхвърлям и подарявам всичко, което повече не желая да нося.
Ако сутрин не се пременя така, че аз да се харесам, просто не мога да почна деня.

Не показва ли това обаче неудовлетвореност от живота? Май да...

В допълнение: аз за тази, въпросната, си спомних, че на разни по-светски събития няма по-издокарана и по-намазана от нея, а в делник наистина се носи общо взето как да е?!

Редактирано от wasted_youth на 13.11.07 18:16.

Тема Re: За кого?нови [re: makeover]  
Публикувано13.11.07 18:11

Аз пък отскоро се глася (си мечтая) как ще дойда ти да ме нагласиш!

Тема Re: Аси, тази песен...нови [re: ASSASSlN]  
Автор makeover (LIRA )
Публикувано13.11.07 18:12

...свързвам единствено и само с онзи култов филм "Професионалистът" и с кадъра, когато Белмондо тръгва към въртолета без да се обръща....знаейки, че ще го гръмнат...пак ми е свито и тъжно...абе готин филм!

Тема Re: you are very wellkome!нови [re: wasted_youth]  
Автор makeover (LIRA )
Публикувано13.11.07 18:14

Тема Re: За кого?нови [re: anbra]  
Публикувано13.11.07 18:21

И на мен! И на мен ми харесва да ме гледат лошо не само колежки, а всякакви жени изобщо!

Най-много ми е драго да срещна семейна двойка, от която познавам поне единия. Жената веднага се наосторожва и го гепва здраво под ръка.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.