|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Off: "Трябваше да изчисля..."
|
|
Автор |
Hungry eyes (can't disguise) |
Публикувано | 22.08.07 15:42 |
|
Мили дами, какво бихте си помислили за мъж, с когото сте от една година заедно, и който ви заявява следното: "Съжалявам, че не си водя точни записки колко пари съм дал за бензин миналата година, докато сме ходили някъде с теб."?!
Или друго: "Няма значение, че не са ти платили последните две заплати, аз ще ти дам назаем пари за нощувките - всеки си плаща своята част от нощувките на морето, а ти после ще ми върнеш парите."?!
Редактирано от Hungry eyes на 22.08.07 15:43.
| |
|
бих го определил като адекватен. Заслужена награда - това е.
Жалко че и аз не съм така.....
| |
Тема
|
Re: Off: "Трябваше да изчисля..."
[re: Hungry eyes]
|
|
Автор |
HAДEЖДA™ (Jedem das Seine) |
Публикувано | 22.08.07 15:49 |
|
Начин на мислене. По принцип е прав, разходите се делят - равнопоставени сте, ама не се казва по тоя начин.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
Не сме равнопоставени - разлика във възраст, в приходи, аз съм служител, той - работодател, и т.н. И разбира се, разлика в разбирания...
Има ли разведени дами, които са имали стиснати мъже? Как се живее принципно със стиснат мъж? Мъка ли е, или не чак толкова?
| |
|
Общо домакинство?
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
| |
|
Не, гаджета. Не общо съжителство, не общо домакинство.
Понеже споменах за значителна разлика във възрастта - не е бил женен никога, няма и деца. Няма друга. Казва: "Ти си Човекът" (разбира се, след като вече ме обвини в меркантилност, може и сега да не смята така, не зная...).
| |
Тема
|
Re: Off: "Трябваше да изчисля..."
[re: Hungry eyes]
|
|
Автор |
swift (mind) |
Публикувано | 22.08.07 16:08 |
|
Уау! Тва с бензина беше просто велико!
Ти що не му каза, че по твоя преценка всичко е фифти-фифти за сметка на св****те, които ти си му направила за същия този период.
Свинска работа!
| |
|
Равнопоставени сте като ХОРА, не като социални и възрастови прослойки. Ако се позаровиш няколко страници назад, имаше една тема, от сорта "длъжен ли е мъжът да плаща". Отговорите, и на мъже и жени клоняха по-скоро към 50/50. Но както и по-горе го казах - не е това начина на казване.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
Тема
|
Абе
[re: swift]
|
|
Автор |
jamie (чисто нов) |
Публикувано | 22.08.07 16:10 |
|
не се бутай с цени за свирките щото в семейство излизат доста по-скъпо (и некачествено)
| |
|
Още малко вицове:
На морето, след като той настояваше да се набутаме в онези гнусните квартирки на стари бабички, в които мирише на мухъл и на смърт, понеже са с 5лв. по-евтини на легло, но аз не отстъпих този път, взехме една, в която беше просторно, чисто, светло и мебелите бяха нови. Според него това бил "излишен блясък"... След няколко дни му казах, че той просто си пада по мизерийката и това никога няма да се промени. Включително и за заведенията, в които се храни. Той отговори, че сме ходели в такива, понеже се съобразявал с мен - нали сметката винаги я цепим до стотинка и всеки си плаща своята част (това е било винаги, за около година само два-три пъти ми е плащал сока), той по този начин не искал да ме натоварва, защото знае, че в момента нямам много пари.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|