|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
До MamaNetty, Moan,
|
|
Автор |
GED Ltd. () |
Публикувано | 06.07.07 11:26 |
|
ASSASSIN, Стрейнджър, Abettor, EvaB., GED Ltd. и до всички останали клубари, нови и стари.
Този прекрасен клуб ми помогна, когато наистина имах нужда от път, от подкрепа. Когато бях загубен и не знаех на кой свят съм. Когато не знаех кое е правилно и кое грешно. За което съм си много благодарен на клубчето. Защото благодарение и на вас, аз намерих себе си, намерих си пак живота и много си го харесах. Мисля, че станах и по-добър човек, погледнах се и отстрани, научих се да разбирам и другите и себе си по-добре или поне да се старая. В последствие, връзката ми с това клубче ми донесе и други много прекрасни изживявания, дори ми помогна да открия щастливата си пътека.
Но...ако днес бях новобранец тук и се чудех да споделя ли, да потърся ли помощ тук, със самото си надникване щях да повърна и повече да не припаря.
| |
Тема
|
Re: До MamaNetty, Moan,
[re: GED Ltd.]
|
|
Автор |
mirror_ (mirror image) |
Публикувано | 06.07.07 12:22 |
|
Благодаря за темата! Време беше!
Може пък всички да сме повръщали от вчера насам и да сме се надявали да се свърши.....
В този смисъл, поздравявам всички, които успяха да запазят неутралитет и да не се намесват в такива междуличностни отношения, защото понякога можеш да помогнеш само, ако замълчиш.
Carpe diem! Volente deo!
| |
Тема
|
Аз какво съм ти виновен, че да повръщаш
|
|
Автор |
ASSASSlN (старо куче) |
Публикувано | 06.07.07 12:34 |
|
върху мен? За какво става дума? К'ви са тия загадки? Със самото си надникване какво виждаш чак толкова? ПосочИ го с пръст, иначе "увисваш" голословно.
Аман от въздухари-критикари! Казвай ясно и точно какво искаш!
| |
Тема
|
Re: Аз какво съм ти виновен, че да повръщаш
[re: ASSASSlN]
|
|
Автор |
copadevino (весела) |
Публикувано | 06.07.07 12:40 |
|
Асасине, човекът е прав в едно - ако аз за първи път влизах в този клуб и прочетях тази тема наистина нямаше да пиша повече тук. Мисля, че е излишно да се обяснява защо. Добре че това са спорадични изстъпления, въпреки че това е май второто за последния месец.
| |
|
Темата беше силно неприятна за всички, а мисля още повече за двамата директно засегнати.
Радвам се, че тя бе затворена и честно казано мисля, че дори нейното обсъждане ще е грешка и най-малкото ще продължи горчивия вкус в устата ни - опасявам се споровете от там да не се прехвърлят и тук.
Вярвам, че мълчанието е най-доброто възможно средство в момента.
Hие сме фигури в съня на Бога, които гадаят как той сънува...
| |
Тема
|
Re: До MamaNetty, Moan,
|
|
Автор | тpъпчинka (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.07 13:12 |
|
Смятам, че е пресилено това, което казваш.
Клубчето си е супер и винаги ще помага на хора, нуждаещи се от подкрепа и съвет.
Това, че от време на време има изцепки бих казала не променя същността му.
Все пак хора всякакви има, нека бъдем толерантни!
| |
|
Заключената ли? На самата тема нищичко й няма! Човекът изрева с искането бившата му жена да престане да го коментира публично! Лошо има ли?
Друг въпрос е кави мнения са се появили в темата! Ама, новобранец, ако само надникне в клуба, едва ли ще си губи времето в подробности.
Това не е втори, а трети такъв случай. Две семейни двойки се караха, тези са разведени. Ама, хора! Много такива случаи е имало досега. Да се карат, бе!Да се карат и излагат публично. Нека. Само комшиите ли да ги слушат???
Защо от мухата се прави слон? И, по дяволите, ГЕД ! Не наливаш ли масло в огъня с тази си тема? Онази е вече заключена. Ти сега какво искаш?
Редактирано от ASSASSlN на 06.07.07 13:19.
| |
|
Абе Асасине къде аджеба съм писала за бившият си съпруг мамка му! Той решил, че стъава въпрос за него и почна да реве. Проблема си е негов, аз един мъж ли според теб съм имала в живота си бе да му и се невиди. Е аман вече от комплексите на някои хора дето си мислят, че светът се върти около тях! Стига вече и ти си ревал, че ми писна и макар и много да харесвам клуба заради идиотщините ти и тези на бившият ще спра да посещавам и пиша...
| |
|
ама едва ли !
| |
|
Аз лично не пиша в този клуб.
На пръсти се броят мненията ми тук.
Но някои други хора са активни, активни, активни......
Дано всеки нещастно разведен да може да намери подкрепа.
Тук или другаде.
Нямам!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|