|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
съвет
|
|
Автор |
wood (непознат) |
Публикувано | 02.06.07 19:58 |
|
Здравеите.С бившата ми жена се съдим за родителските права на дъщеричката ни.Аз имам писма от неината електронна поща в които тя споделя с неини приятели че е смъркала кокаин,пушила е марихоана пие антидепресанти.Казват ми че тези писма нямат тежест в съдът?Вярно лие това и какво да направя та да имат тежест.
| |
|
Може да изискаш медицински тест с който да се установи наличието на такива в кръвта й, но това би трябвало да стане по законов ред, адвоката ти би трябвало да знае как се прави!
Успех!
Ближи си сладоледа....
| |
Тема
|
Re: съвет
[re: wood]
|
|
Автор | БИ (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.06.07 20:48 |
|
Е как такива писма ще имат тежест в съда , я се замисли малко в нета всеки може да си пише всякакви глупости. Може да неги е писала тя.А и тя точно това ще каже ако се опиташ да ги използваш. Както дяволчето ти каза можеш да изкажеш съмнения и да поискаш медицински тест.
| |
Тема
|
|
|
Автор | wood (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.07 11:39 |
|
Ох,в едно от писмата до неин приятел тя пише цитирам( Малко се притеснявам за делото независимо че платихме на съдииката и адвокатите ни увериха че всичко ще е ОК) Та как да вярвам на някоя институция в България.Моят адвокат казва че немога да педоставя тези писма в съдът,други ми казват че мога.Та затова искам съвет?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hoй (библейския) |
Публикувано | 03.06.07 23:50 |
|
хм, говори с адвокатката си има ли вариант да искаш друг съдебен състав...., тя едва ли ще може да подкупи всички???
Бе нямате ли общи познато, които да са я виждали да се друса и т.н., поразмърдай се малко, нищо не се дава даром...
All rights reserved
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ben (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.07 23:56 |
|
Щом е платила на съдийката може да е платила и на твоя адвокат.
| |
|
Може да се ползва мейл. С назначение на съответна техническа експертиза. Разбира се, е косвено доказателство.
Но ако жена ти наистина се друса, трябва да има и други доказателства за това - няма начин, просто!
Обаче зависи...дали е зависима или става дума "да си е дръпнала марихуана" - не, че е безобидно, но второто надали е основание да не й присъдят родителските права. Колкото до мейла за подкупване на съдии - едва ли ще ти помогне много, ако делото е още пред същия състав.
А ти как се добра до тези мейлове? Приятел ли ти ги препрати? Защото, ако изобщо може да става дума да се ползват в съда, ще трябва да предостави пощата си за експертизата. официално.
| |
Тема
|
|
|
Автор | wood (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.07 10:18 |
|
Делото приключи в РС сега ще го обжалвам.Мисля в ОС да дам тези писма.В РС предоставих около 15 доказателства,съдииката прие почти всички.Прие че съм добър баща,че се грижа за детето,че тя е привързана към мен,но социалните казаха тя е момиче и е малка и всичко свърши.А за писмата отдаде ми се случаи да направя всички неини писма да се препращат към друг e-mail.Надявам се в този форум да има други като мен и дами дадат съвет за пред ОС.И ние бащите сме добри родители.
| |
Тема
|
|
|
Автор | :)))) (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.07 12:07 |
|
Ти пък подкупи социалните щом тя подкупва съдийката:))))))
| |
Тема
|
|
|
Автор | aни (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.07 13:50 |
|
Бори се за дъщеря си, никъде не е казано, че всички майки са добри и си гледат добре децата.
Аз преди няколко дни посъветвах едно младо момче, което в развод да се бори за родителските права, защото бившата му жена го е ударила през просото и детето е последната й грижа.
Любофффффффффф, голяма любоф е срещнала и ............
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|